• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi GÖĞÜS POMPASI KULLANANLAR ACİL YARDIM LÜTFEN

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
canim nolursa olsun zorla tika agzina. ben iki hfta zorlanmstim. bi memeyi aliodu birini almuodu. nasip anliosa basiodu cigligi. biberona alisrsa memeyi tamamen birakir. biz anneler bole cekmk zorndayiz iste. pes etme emzirmeye calis hep. pompa flan deneme bile
aynen dediğin gibi yapıyorum çırpına çırpına emziriyorum diliyle geri itiyo falan ama maalesef bugun aldım pompayı iki güne gelecek insallah denerim olmadı kullanmam artık en azından içimde bi keşke kalmasın diyerek aldım işte

aynen dediğin gibi yapıyorum çırpına çırpına emziriyorum diliyle geri itiyo falan ama maalesef bugun aldım pompayı iki güne gelecek insallah denerim olmadı kullanmam artık en azından içimde bi keşke kalmasın diyerek aldım işte
ins duzene girer cnm. benimde sorunum benmki doymuyo bi trlu gunde iki kere mama veriyorum. ay hersey bi dert. seninki ne kdarlik

50 günlük kızım. biz de gece yatmadan önce mama veriyorduk doktora gittik emzir kalanını sağ kaşıkla ver yine de doymuyosa mama ver dedi pompam olmadığı için sağamıyordum emzirdikten sonra mama veriyodum ama birkaç gündür vermiyorum acıkınca daha çok emer diye ama şimdilik inat ediyor bakalım sonunda ne olacak ya ben pes edip mamaya devam edicem ya da o pes edecek beni yine emmeye başlayacak

ins duzene girer cnm. benimde sorunum benmki doymuyo bi trlu gunde iki kere mama veriyorum. ay hersey bi dert. seninki ne kdarlik
50 günlük kızım. biz de gece yatmadan önce mama veriyorduk doktora gittik emzir kalanını sağ kaşıkla ver yine de doymuyosa mama ver dedi pompam olmadığı için sağamıyordum emzirdikten sonra mama veriyodum ama birkaç gündür vermiyorum acıkınca daha çok emer diye ama şimdilik inat ediyor bakalım sonunda ne olacak ya ben pes edip mamaya devam edicem ya da o pes edecek beni yine emmeye başlayacak

arkadaşlar sonunda pompamız geldi kullandım da ama maalesef pek memnun kalmadım iki gündür deniyorum doğru dürüst süt çıkmıyor gerçekten çok pratik hemen kuruluyor temizlemesi kolay ebat olarak küçük canı neredeyse hiç acıtmıyor ama asıl sorun su ki çekiş gücü diger pompalara göre düşük geldi bana. göğsüm dolu doluyken bile 40 cc anca cıktı ki pompayla süt çıkmayınca göğsümü kontrol ediyorum süt var mı diye var elimle sağıyorum süt çıkıyor ama bu pompa göğsümü boşaltamıyor üstelik de en yüksek kademede kullanmama :( alacak olan arkadaşları etkilemek istemem ama ben memnun kalmadım

en güzeli el pompası boşuna para vermeyin bence :) bende o kadar para verdim şimdi sadece el pompasını kullanıyoırum daha portatif daha kullanışlı

bende hem bu hem lansinoh'un ikilisi var. lansinoh'tan daha memnunum. hem daha az vakit alıyor hem de daha çok süt çıkıyor. ama avent'te de daha az acıyor

Back