Bebek İkinci El Göğüs pompasi ariyorum (Philips avent veya Ameda)

icesun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
173
1
Merhaba,
Ben gogus pompasi almak istiyorum. Aradiklarim Philips avent veya Ameda. Eger elinizde az kullanilmis ve satmak sitediginiz gogus pompaniz varsa talip olabilirim.

medela var ama sanırım medela düşünmüyosun

Jasmin88 daha once gorusmustuk seninle :) medela da dusunuyorum ama onceligim avent ve ameda.
Bu arada seninki ciftli miydi, tekli miydi?
Eger avent ve ameda bulamazsam seninle mesajlasiriz

Sevgili icesun,

elimde hem manuel hem de elektrikli gogus pompasi mevcut Philips Avent marka.

Bebegim premature dogdugu icin, daha once hamileligimde aldigim manuel pompa elimi cok yordugu icin, bir sure sonra elektriklisini aldim.

Hatta elektriklisini alirken, acaba daha ucuz bri markaya mi yonelsem diye mi cok da tereddut ettim, ama avent'in her urununden oldugu gibi, manuel pompasindan da cok cok memnun kalmistim. bu sebeple, denedigim ve memnun oldugum marka ile devam etme karari aldim.

benim bebegim 9 aylik, manuel ile de basladigim icin, elektrikli pompayi sanirim sadece 2 ay kullandim ve faturasi ve garantisi mevcut, yaklasik sanirim 1,5 yillik garantisi kalmis durumda. ilgilenirsen, bana dagdeleng@yahoo.com mail adresimden ulasabilirsin.

yeni gördüm canım tabiki düşün kararını verdiğinde bana dönersin benimkisi çok temiz kıyamıyorum ama bebek düşnmediğim için evde durup eskiyip garantisinin dolmasındansa biri faydalansın zaten bildiğim kadarıyla en pahalı medela tekli benimkisi ama benden sana tavsiye tekli al çiftlinin aparatlarıbı her seferinde steril etmek uğraşmak çok zor oluyo kuzenimden biliyorum bebeiş gelince anlarsın çoook hızlı olmak lazım :)

merhaba..
bende var ıstersenız gorusebılırız. 2 defa kullanıldı sadece cıft pompa hedıye geldıgı ıcın sterıl edıp kaldırdım..yanında 25 lı sut saklama posetlerı ve gogus pedlerıde hedıye gonderecegım.. markası avent elektrıklı

özelden yazamıyorum ne kadar düşünüyorsunuz fiyatı

mesajlar için tşk ederim 90 tl olanı bende kaçırdım gittigidiyorda idi :) bi bakın isterseniz yinede bakalım zaten sıfır alacağım galiba

ben baska siteden 90 tl ye buldum ama ona da karar veremedim belkide sıfır alırım kararsızım. siz fiyat indirin diye söylemiyorum 90 tl ye gercekten buldum

keske kacırmasaydın cnm..cok ıyı fıyatmıs ama soyle soleyeyım bende kullansaydım uzun zaman fıyatta bırseyler yapardım ama dedıgım gıbı hıc kullanmadıgım ıcın fıyatta oynama yapamıyorum malesef yanında sut saklama posetlerı gogus pedı ve hıpp organık devam sutude gonderıyorum hdıye olarak.kı baktıgın zaman sadece devam sutunun fıyatı 20 tl..sut saklama posetlerıde o cıvarlar..son fıyatım budur dusunursenız ben burdayım:))

kesinlikle keşke kaçırmasaydınız bende gelinim için almıştım 2.el çok az kullanılmış 130 tl ye ve çok güzelmiş philips avent .bence sıfırını almaya hiç gerek yok ..sonuçta aynı işlemi görüyor niye çok para verilsinki??

Dun bir profun soylesini dinledim. Pompa almali miyim, almamali miyim karar veremedim.
Diyorki; dogum oncesi pompa gibi ticari urunler almayin bu psikolojinizi ve dogal olarak da sutunuzun miktarini etkiler.
Eninde sonunda calismaya baslayacagim icin almam gerekiyor ama simdi mi almali calismaya baslayinca mi buna karar veremedim.

cnm ıkıncı el yada sıfır .. benımkı yada bır baskasınınkıfaketmez emın ol satmak ıcın solemıyorum fakat ozellıkle calısan anneler ıcın kesınlıkle gereklı.. ve aventın her urununu kullandım..hepsıde super..tek gecerım..baska bır marka dusunme bıle..pompanın sutu artırıcı ozellıgı oldugunu herkes bılır ve tum forumlarda yer alır..goguslerınde bırıken fazla sutu sag posetıne koy kaldır buzluga..benım kızım 7 ay emdı sonra kesıldı sutten memeyı reddettı sımdıkı aklım olsa sutum bolken sagar buzlga atar ve daha uzun sure sutumu vermıs olurdum((

Merhaba,
Ben gogus pompasi almak istiyorum. Aradiklarim Philips avent veya Ameda. Eger elinizde az kullanilmis ve satmak sitediginiz gogus pompaniz varsa talip olabilirim.

merhaba bende philips avent elektrikli var.içinde manuel aparatıda var. 2 kere kullandım ama içine sütüm bile değmedi. çünkü sütüm sağacak kadar hiç olmadı. yani tamamen sıfır. yanında süt malesef kullanmak kısmet olmadığı için 1 paket süt poşetini ve bebedor cam biberonuda göndereceğim( sadece başlık kısmını alacaksınız eczane yada marketten )

hatta arzu ederseniz aventin yeni doğan emziğinide gönderebilirim. 1-2 kere denedik ama bebişim emmedi.steril edip kullanabilirsiniz.

İstanbul anadolu yakasındayım. istanbul ve anadolu yakasındaysanız elden teslim edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…