Chicco, Nuk ve Bebedor' un pedlerini denedim. Bebedor' da karar kıldım ben de. Chicco' da fena değildi, ama Nuk çok beterdi, iki saat sonra paçavraya dönüyordu, kesinlikle denemeye dahi değmez.
Krem olarak da ben Lansinoh aldım, hala bitmedi o bakımdan başka marka deneyemedim. Yalnız ben Lansinoh aldıktan sonra gördüğüm için denemedim, ama eczanelerde reklamı Lansinoh gibi yapılmayan daha uygun fiyatlı saf lanolin kremleri de bulunuyor. Bir bakmakta fayda var almadan önce. Çünkü Lansinoh da saf lanolin, aynı içeriğe sahip olması önemli, markaya takılmamak gerek.
Bir de benim göğüs uçlarım minicikti, hala öyle :) O yüzden göğüs ucuma bebeğim ağzına alabileceği o silikon implantlardan takıyordum ilk günlerde (20 gün kadar taktım), o yüzden göğüslerimden kan geldiği bile oldu, o zamanlar Chicco' nun göğüs temizleme mendilini kullanıyordum, çok rahatlatıyordu. O da lanolin içeriyor ve onunla silip bebeği direkt emzirebiliyorsunuz.
Bir de göğüs ucu küçüklüğü gibi bir sorun yaşayıp o silikon şeylerden takmak durumunda kalan olursa, silikondan ziyade Chicco' nun yine kauçuk olanı var, onu tercih edin, kesinlikle daha az can yakıyor.