Göğüs Pedi ve Kremi

Fei_Lian

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
252
2
Selam Kızlar, kaydirigubbakcemile5

doğum sonrası için hangi ürünü önerirsiniz? krem ve ped olarak...
piyasadaki çeşitlilik insanın başını döndürüyor... o nedenle öneri almadan alış veriş yapmak istemiyorum... CADIARZU hihoyyyt

Canim ben hastane çantama normal bir marka gogus pedi aldim koydum. krem yerinede. sizma zeytin yagindan az bir sey koyucam. burda hanimlardan duymustum. bakalim denicem.
çok tirsiyorum gogus yarasindan çok feci gecmisdi kizimda...

Son düzenleme:
genelde burdaki eğilim lansinoh tan yana
silmeden de emzirebiliyormuşsun
ped için bi fikrim yok maalesefff
hepsi olur neden olmasın?

şimdi şöyle bir konu geldi aklıma;

göğüs pedi olarak pamuk olan mı daha kullanışlı olur, ped şeklinde olup ıslkalığı hapseden mi?
pamuk ıslanınca isilik gibi tahriş edici olabilir gibi gelio bana... ped gibi olanlardan da piyasada varmıdır tam bilmiyorum...

lansinoh'u bende duymuştum...

ben mothercare de gormustum gogus pedi bir incesi bir kalini vardi
acikcasi ben de hangisi kullanisli olur bilemedigim icin almadim henuz
deneyimli hanimlar yardimci olurlarsa seviniriz

galiba konuyu yanlış yere açtım...
doğum yapanlar bölümüne açsam daha çok cvp gelirdi gibi...
acemilik işte... :)))

teşekkürler canım,,gercekten ıslak ıslak hiç hoş olmazdı göğüs ucu....

yorum yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim....
doğumu yakın olan anne adayları... sizler göğüz pedi ve kremi aldınız mı? fikirlerinize gerçekten ihtiyacım var...

ben gögüs pedi olarak lansinohu, bebedeoru ve nuk unkini denedim ve en güzeli lansinoh sıvıyı jele dönüştürüyo bebedor pamuk gibi vıcık vıcık ıslanıyo nuk desen o da öyle şimdi hepsi burada da lansinoh ind girmiş 6 kutu sipariş verdim en güzeli o. krem olarak da yine lansinoh u kullandım ama yara oldumu oluyo ben dogum yapmadan kullanmaya başlamama ragmen genede yara oldu hemde çok fena aglaya aglaya emziriyorum acıdan uyuşuyosun bi müddet sonra da geçiyo

ben gögüs pedi olarak lansinohu, bebedeoru ve nuk unkini denedim ve en güzeli lansinoh sıvıyı jele dönüştürüyo bebedor pamuk gibi vıcık vıcık ıslanıyo nuk desen o da öyle şimdi hepsi burada da lansinoh ind girmiş 6 kutu sipariş verdim en güzeli o. krem olarak da yine lansinoh u kullandım ama yara oldumu oluyo ben dogum yapmadan kullanmaya başlamama ragmen genede yara oldu hemde çok fena aglaya aglaya emziriyorum acıdan uyuşuyosun bi müddet sonra da geçiyo

krem almadım canım henuzzz ama sunu okudum bir yerde .ayva cekırdegını suya koyupp dolapta bekletınce jel oluyormuss.onu sürmek cok iyi gelıyrmuss.ama tabıkı krem alıcaz :))ayva evde olursa cekırdeklerı atmayın çöpe bend enıcem sahsen.
ped olarak chıcco aldım birde bebedorun sılıkon gögüs ucundan aldım ne olur ne olmaz yanımda bulunsun fecı canım acırsa onla emzırırımmm dıye

Merhaba,
Yaklaşık 3 ay önce doğum yaptım.
Göğüslerim başta çok hafif yara olmuştu. Mustelanın göğüs kremini ve lanolin içeren bir krem kullandım. Şimdi hiçbir şikayetim yok.Arada hassasiyet olursa krem sürüyorum, her zaman sürmüyorum.
Chicco'nun ve Lansinoh'un göğüs pedlerini kullandım. ıkisi de sıvıyı jele çeviriyor,ıslaklık hissedilmiyor.Lansinoh'u daha çok beğendim şimdi sürekli onu kullanıyorum.

Ped kullanmadan olmuyor kesinlikle.1 gün pedsiz kalmıştım da ne zordu.

ben krem almadım. Sadece morhercare'in pedini aldım. Hiç araştırmak aklıma gelmedi. yara olursa doktor krem verir diye düşündüğüm için almadım. Ama doğumdan önce bir sorunum olursa lierac sürebilirim. Normalde karnıma kullanıyorum ama onun içindeki btkisel bir madde var açık yaraların tedavisinde kullanılan bir bitki. Ve bildiğimiz üzere bebeğe bir zararıda yok.

evicap e vitamini almıştım,çok ta iyi gelmişti.bebedorun pedini tavsiye ederim.

Chicco, Nuk ve Bebedor' un pedlerini denedim. Bebedor' da karar kıldım ben de. Chicco' da fena değildi, ama Nuk çok beterdi, iki saat sonra paçavraya dönüyordu, kesinlikle denemeye dahi değmez.

Krem olarak da ben Lansinoh aldım, hala bitmedi o bakımdan başka marka deneyemedim. Yalnız ben Lansinoh aldıktan sonra gördüğüm için denemedim, ama eczanelerde reklamı Lansinoh gibi yapılmayan daha uygun fiyatlı saf lanolin kremleri de bulunuyor. Bir bakmakta fayda var almadan önce. Çünkü Lansinoh da saf lanolin, aynı içeriğe sahip olması önemli, markaya takılmamak gerek.

Bir de benim göğüs uçlarım minicikti, hala öyle :) O yüzden göğüs ucuma bebeğim ağzına alabileceği o silikon implantlardan takıyordum ilk günlerde (20 gün kadar taktım), o yüzden göğüslerimden kan geldiği bile oldu, o zamanlar Chicco' nun göğüs temizleme mendilini kullanıyordum, çok rahatlatıyordu. O da lanolin içeriyor ve onunla silip bebeği direkt emzirebiliyorsunuz.

Bir de göğüs ucu küçüklüğü gibi bir sorun yaşayıp o silikon şeylerden takmak durumunda kalan olursa, silikondan ziyade Chicco' nun yine kauçuk olanı var, onu tercih edin, kesinlikle daha az can yakıyor.

Her yönden zengin ve çok değerli olan kolostrum dahil akan her bir damla anne sütünü pedlere hapsetmeden korumanın artık mümkün olduğunu söylemek istiyorum. Çünkü Milkies Milk-Saver adlı bir ürün Türkiye'ye geldi. Amerikalı bebek hemşireleri tarafından yaratılan Milk-Saver'ın kullanımı çok kolaydır.

Emzirilmeyen taraftaki sütyenin içine emzirmeye başlamadan önce ürün yerleştirilir. Süt Koruyucu / Milk-Saver,göğüsten serbestçe sızıp akan sütü saklayacaktır. Aynı biberonlar gibi bulaşık makinesinde yıkanabilir,hijyen amacıyla suda kaynatılabilir.Uzun ömürlü,dayanıklı ve ekonomiktir.

Göğüste emzirmekten oluşmuş yaraları bulunan hanımların meme uçlarının kuru kalmasına olanak tanımayan dolayısıyla iyileşme sürecini geciktiren göğüs pedleri yerine bu dönemde Milk-Saver kullanarak iyileşme süreci hızlandırılabilir.

Bunlar gibi anneleri emzirmeye teşvik etmek ve bu güzel süreci kolaylaştırmak için birçok yararı vardır.İşe başlayınca doğal olarak annelerin sütlerinde azalma görülmektedir.Pompalarla sağılan sütler saklanıp sonra bebeğe verilmektedir.Bu eşsiz ürün sayesinde hiç zahmetsiz anneler sütlerini depolayabilir,aksi halde göğüs pedleriyle atılıp gidecek olan extra süte sahip olurlar ve işe döndüklerinde yada emziremeyecekleri zamanlarda depolanmış olan sütlerinden kullanabilirler.

Sevgiler,
Esra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…