S
sewil_
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sewil_
valla ben 75-80 kullanıyom nıye boyle celellendınız kı
arkadaşlar biraz parayonak:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben 75-80 kullanıyom nıye boyle celellendınız kı
arkadaşlar biraz parayonak:)
her sitede olabileceği gibi burdada bayan kimlikli!!! erkekler olabilir arkadaşlar malesef bunu anlamanın kesin bir yoluda yok...o yüzden hep erkekte olabileceği gibi yaklaşıyorum artık insanlara...eee sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermişsengözlerimebaksanab herkes dikkatli olsun ...Allah bizi farklı kimlikle karşımıza çıkanlardan korusun inşallahyasakkelime
her sitede olabileceği gibi burdada bayan kimlikli!!! erkekler olabilir arkadaşlar malesef bunu anlamanın kesin bir yoluda yok...o yüzden hep erkekte olabileceği gibi yaklaşıyorum artık insanlara...eee sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermişsengözlerimebaksanab herkes dikkatli olsun ...Allah bizi farklı kimlikle karşımıza çıkanlardan korusun inşallahyasakkelime
kuzum benim sen gelsene bi şölesengözlerimebaksanab
verilen cevaplar çok hoş... gerekli bilgi ve ölçüyü alamamış olsanız bile zannımcaÖncelikle sunu söylim,ne erkegim nede sapıgım…sadece googleden bir arkdaşım için gögüs büyütme ameliyatlarını inceliyoduk..karşımıza direk bu bahsettiginiz cinsellik sayfası geldi..ve okumaya başladıkk..daha sonra hoşumuza gitti ve üye olduk..benim amacımsadece benden onceki anketi biraz daha derlemekti ve işin açıgı kendi boyutlarımız normalmiydi..ne sapıgım nede erkegimm bunu soylemek istedim ve anlamdıgım benimanketimden kat kat muhtechen sorular var ama galiba benim yeni olmam sizde farklı düşünceler uyandırdı..üstelik grafiker degilim ögrencciyim onu nerden çıkardınız anlamadım…söyledikleriniz kendimi kötü hissettirdi..rahatsızlık verdiysem özürdilerim..ve anket silinebiiyorsa silcem.lütfen önyargılı olmayın..
vallahi bana da erkek gibi geldi:)))) kız erkek misin? arkadaşlar yazmayın ölçülerinizi...Bana sewil erkek gibi geldi:)Ne dersiniz açtığı konular da hep cinsel içerikliymiş