Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs masajı teknikleri.. (Resimli)

çörek otu yagının faydasını gören varmı aramızda şekerler

evt cnm ben 5 gün oldu kullanıyorum gözle görülür bi dolgunlaşma var gerçekten işe yarıyor fakat düzenli bi şekilde hergün masajla uygulaman lazım

Yağlar yerine krem ya da vücut losyonuyla yapsak yine etki eder herhalde. Bende gül losyonu var kokusu da güzel. Hem yumuşacık yapıyor onunla yapmaya başladım.

Dails tatlım ben anlamadım çok üzgünüm ya zahmet olacak ama anlatabilir misin daha ayrıntılı olarak. Yanlış yaparım diye korkuyorum sağ elimizi sağ koltuğa koyuyoruz di mi?

ben masajla çok ilgileniyorum . ki işe yarıyor. fakat resimler gözükmüyor bende diğer bilgisayardan girdim yine değişmedi [X] şeklinde gözüküyor bir yardım etsen..

kızlarr bende son olarakk bişeyy söylicemm göğüslerinize buzla daireler çizerseniz masaj gibii yaniii hemm sertleştiriyorr hem dikleştiriyorr :)))

Bndr de resimler gorunmuyor gorunen biri resimleri bilgisayarina kaydedip bir resim upload programiyla tekrar yukleyebilir mi =|

Konu açılalı baya olmuş yeni görenlerdenim
resimleri göremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…