Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs masajı teknikleri.. (Resimli)

Yağlar yerine krem ya da vücut losyonuyla yapsak yine etki eder herhalde. Bende gül losyonu var kokusu da güzel. Hem yumuşacık yapıyor onunla yapmaya başladım.

Herkes nasıl göğsüne masaj yapıcağını sorduğu için bu konuyu açmaya gerek duydum :)
Umarım yardımcı olabilirim..

Bu egzersizleri günde sabah ve akşam her bir göğüse 10 dk olucak şekilde 20 dk boyunca yapın..

Geceleri özellikle yatmadan önce yaparsanız daha iyi olur.
Ben gün içinde sürekli vakit buldukça yapıyorum.
Günde 2 defadan fazla yani..

Sağ Göğüs

oestro_sag1.jpg

Sağ elini koltuk altına yerleştir ve göğüsün aynı seviyesinde ve elini vücudun merkezine içeriye ilerlet.

oestro_sag2.jpg

Sol elini baş parmak dışarıyı diğer parmaklar aşağıyı işaret eder şekilde göğüsün dış çizgilerini takiben göğüsün kenarına koy ve kenardan vücudun merkezine doğru ilerlet.

oestro_sag3.jpg

Sağ eli hafifçe vücudun merkezine doğru hareket ettir, sonra sol elini göğüsü yandan ve dibinden germek için kullan ve saat yönünün tersine masaj yap.

Sol Göğüs

oestro_sol1.jpg

Sol elini koltuk altına yerleştir ve göğüsün aynı seviyesinde ve elini vücudun merkezine içeriye ilerlet.

oestro_sol2.jpg

Sağ elini baş parmak dışarıyı diğer parmaklar aşağıyı işaret eder şekilde göğüsün dış çizgilerini takiben göğüsün kenarına koy ve kenardan vücudun merkezine doğru ilerlet.

oestro_sol3.jpg

Sol eli hafifçe vücudun merkezine doğru hareket ettir, sonra sağ elini göğüsü yandan ve dibinden germek için kullan ve saat yönünün tersine masaj yap.
Dails tatlım ben anlamadım çok üzgünüm ya zahmet olacak ama anlatabilir misin daha ayrıntılı olarak. Yanlış yaparım diye korkuyorum sağ elimizi sağ koltuğa koyuyoruz di mi?

ben masajla çok ilgileniyorum :KK37: . ki işe yarıyor. fakat resimler gözükmüyor bende :KK43: diğer bilgisayardan girdim yine değişmedi [X] şeklinde gözüküyor :KK43: bir yardım etsen..

kızlarr bende son olarakk bişeyy söylicemm göğüslerinize buzla daireler çizerseniz masaj gibii yaniii hemm sertleştiriyorr hem dikleştiriyorr :)))

Bndr de resimler gorunmuyor gorunen biri resimleri bilgisayarina kaydedip bir resim upload programiyla tekrar yukleyebilir mi =|

Konu açılalı baya olmuş yeni görenlerdenim
resimleri göremiyorum :KK1:

X