Gögüs kucultmek ve toparlatmak istiyorum

Esma36

Kaligraf&hayvansever
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
31
3
44
Merhabalar arkadaşlar öncelikle göğüs küçültme ameliyati olup tecrübelerini paylaşan bayanlara teşekkür ederim ben 38 yaşında 3 çocuk annesiyim 11 12 ve 7 yaşları malum emzimeler alınan kilolar sarkık ve iri goguslerim oldu nefesim daraliyor sırtım ağrıyor omzumda çökme oldu. 95 beden kilom 89 boyum1.67 istanbulda yasıyorum 3.yavrum sezeryan oldu çok zor geldi kızlarım ufak ve yardimcim yoktu annemin vefatindan sonra saldım kendimi uzattım sanırım şimdi yeni ve sağlıklı yaşam istiyorum sonra popo da istiyorum napsam ufalamıyor tecrübeleriniz neler klinik tarzı korkuyorum açıkçası tam teşekküllü hastane istiyorum cok teşekkür ederim sağlıklı huzurlu günler canlar

Merhaba,
Ben 2015 yılında ameliyat oldum. Doktorum Ataşehir acıbadem hastanesi ile çalışıyordu orada ameliyat oldum.. iyiki de olmuşum.. 4 senedir nefes alarak yaşıyorum

Merhaba,
Ben 2015 yılında ameliyat oldum. Doktorum Ataşehir acıbadem hastanesi ile çalışıyordu orada ameliyat oldum.. iyiki de olmuşum.. 4 senedir nefes alarak yaşıyorum
Lazer mi normal liposuction mi acaba doktorunuzun adını soylemenizde sakınca var mı

ben 2016 nın sonlarında oldum hala çok fazla ameliyat izim var .izlere takacaksanız doktorla bu konuyu da konuşun ama iz mutlaka oluyor birde son zamanlarda gözlemlediğim bişey var sol göğüs ucum sanki aşağı doğru kayıyor gibi , ameliyattan birkaç ay geçtiktan sonra sütyen kullanmadım belki de sorun bundan kaynaklı bilemiyorum. genel olarak şeklinden şemalinden memnunum .kilo alverlere bağlı olarak sarkma vardı ve aşırı büyüktü beni çok daha kilolu gösteriyordu şimdikambur durmuyorum şekli hoş ama o çizgiler yok mu çok göze batıyorben takmam dediğim halde takılıyor biyerde insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…