• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Evet eski mesajlara baktım yazışmışız bantları sürekli kullandınmı ne anlamda işe yaradı kabarıklıkmı indi pembelikmi geçti sevindim adına.. alttaki çizgiler kabarmıyor ama pembe kalıyor .. senin nasıl resimleri bekliyorum merakla
Pembelıklerı gectı soldu bırazda kasıntısı azaldı tsk ederım umarım senınde bıraz once gecer

Arkadaşlar ben daha önceki yazımda yazmıştım kolları kullanmak ilk zamanlar sıkıntı çocuklarınıza bakacak birisi varsa yanınızda sıkıntı olmaz çünkü dikişlerin açılmaması lazım çünkü göğüs kolkaslarini etkiliyor diyor doktor
Aksine de benim doktorum kullanabildiğim kadar zorlamadan kullanmamı söyledi onun da hızlı iyileşmede çok faydası olduğunu gördüm ben. Tabii yine herkesin durumunu kendi doktoru bilir ama sonuçta hareket kan akışı demek o da hızlı iyileşmek demek bakıldığında. Tabii sınırları zorlamadan, çocuk kaldırmak falan tabii ki değil ama sürekli hareketsiz kalmak da değil bence.

Aksine de benim doktorum kullanabildiğim kadar zorlamadan kullanmamı söyledi onun da hızlı iyileşmede çok faydası olduğunu gördüm ben. Tabii yine herkesin durumunu kendi doktoru bilir ama sonuçta hareket kan akışı demek o da hızlı iyileşmek demek bakıldığında. Tabii sınırları zorlamadan, çocuk kaldırmak falan tabii ki değil ama sürekli hareketsiz kalmak da değil bence.
Hareket ettirmek değil ama çocuk kucaklamak ve iş yapmak yasakti bide yukarı hiç kaldırma dedi kollarını

Anladım peki arkadaşınız memnun kalmışmıydı benimde 10 gün sonra ameliyatım çok merak ediyorum ona ameliyat olan hastaların düşüncelerini
Harika oldu ...kendisi çok ilgili ama kendi yerinde biraz pahalıymış duyduğuma göre siz kaça anlaştınız karaca beye

SiZin ameliyat olalı ne kadar oldu. Bnm 1.5 yaşında oğlum var problem olur diye korkuyorum
5 hafta olucak cuma günü bir ayı tamamlayınca denize gittik baktım kaldırabiliyorum agrı sızı hissetmedim fakat ilk on gün kıyafetleri ve bezlerini değiştirmedim dikkat ettim otururken kucagıma aldım dizime yatırdım kuzuları . Korkmayın zaman cabuk geciyor herkesin bünyesi farklı tabi kesiylede igili olabilir rahat gecti operasyon sonrası

Benimde 2,5 yaşında oğlum var. Nasıl olucak bilmiyorum. Ameliyattan sonra darbe alır dikişlerime bişey olur diye cok korkuyorum nasıl uzak tutucam
Benim ikizlerim de 2 yasındalar ilk on gün yardımcı olacak biri olursa rahat edersiniz korkmayın bu yaşlarda anlıyorlar artık anlatılanları

Resim koyan arkadaşlar sizlerin goguslerini gördükten sonra ben ne kadar küçük yaptırmışım diye düşünmeye başladım ben ne kadar kucultebiluyorsaniz kucultun dedim çünkü büyük göğüsler artık o kadar yormustuki sürekli kistler oluşuyor sinirim bozuluyordu zaten 6 tanede kist almislar
Geçmiş olsun albümünüz varsa bakayım ben ameliyat öncesi c d arası kullanıyordum cok küçülsün istemiyorum dedim sarkıklık rahatsız ediyordu asıl şimdi b cup oldu fakat gözüme büyük geliyorlar

Arkadaşlar 2 gündür sağ göğsüm şişti ve sert bı şişlik yumurta kadar var acaba böyle bir durumla karsilasan oldu mu

Yoo ben kucuk istemistim B-C arasi oldu, o nasil istedigine bagli
Ben sizi izlemeye başladım resimlerinizi görebilmek için. Bende B istiyorum. Ama boyum uzun 1.78 çok mu küçük kalır acaba. Çok zayıfta değilim. Ama ameliyattan sonra eskisi gibi spor yapıcam düzenli olarak ve zayıflıcam. Şimdi bunca yıl bu büyüklüklere insan alışıyo :)

Benim ikizlerim de 2 yasındalar ilk on gün yardımcı olacak biri olursa rahat edersiniz korkmayın bu yaşlarda anlıyorlar artık anlatılanları
Benimki biraz fazla hareketli normal oyun oynarken bile yanlışlıkla çok darbe alıyorum :) dün mesela dedesi gıdıklarken suratıma kafası geldi elmacık kemiğim mor :)) Eşim evde kalıp çocuğa bakıcak zaten ama yinede korkuyorum inşallah sorun olmaz. Şükür ki 2 gün oldu sigarayı bıraktım :) bu en zor kısmıydı benim için.

Arkadaşlar şu kudret narını kullanıp memnun kalan varmı izler için. Benim annemler filan onu yanığa izlere hep sürer ve iyi gelir. Birde biz yıllar önce bi araba kazası yapmıştık. Yanımda oturan kuzenimin boynundan göğsüne kadar olan kısmı emniyet kemeri çok kötü kesti. Baya kanlar aktı yani. Eski model bi arabaydı. Emniyet kemeri dandikti herhalde. Doktor yapıştırma bandaj ıvır zıvır yaptı ama o iz kalıcak dedi. Kuzenim oraya aloe vera lı bir karışım aldı köylülerden. Aloe verayla zeytinyağı sanırım. 1 ay olmadan geçti iz. Ve teni esmer. İnanamadık. Bende ameliyattan önce gerçek aloevera çiçeği alıp ameliyattan sonra sürmek istiyorum yaralar iyileşince. Deneyeniniz varmı bu ikisini?

Geçmiş olsun albümünüz varsa bakayım ben ameliyat öncesi c d arası kullanıyordum cok küçülsün istemiyorum dedim sarkıklık rahatsız ediyordu asıl şimdi b cup oldu fakat gözüme büyük geliyorlar
Yok goguslerimin resmini koymadım ama üstte bı yazıda direk resim koydum belki ben çok alismistim yıllardır o goguslere ondan küçük geldi ama saglikli olsunda diyorum artık 2 gündür çok moralim bozuk göğsümde kocaman bı şişlik oluştu ağrı yapıyor aynı zamanda

Yok goguslerimin resmini koymadım ama üstte bı yazıda direk resim koydum belki ben çok alismistim yıllardır o goguslere ondan küçük geldi ama saglikli olsunda diyorum artık 2 gündür çok moralim bozuk göğsümde kocaman bı şişlik oluştu ağrı yapıyor aynı zamanda
Geçmiş olsun doktorunuza sorun isterseniz önemsiz birşeydir belki

ilk günler bana da çok küçük gelmişti göz alışıyo sizin de gayet orantılı duruyo bence. Doktorunuza sorun ağrılar ve şişlik genelde normal olur ama içiniz rahat etsin. Kaçıncı gündü sizin?

ilk günler bana da çok küçük gelmişti göz alışıyo sizin de gayet orantılı duruyo bence. Doktorunuza sorun ağrılar ve şişlik genelde normal olur ama içiniz rahat etsin. Kaçıncı gündü sizin?
Benim bugün tam 5 hafta oldu şu zamana kadar yoktu sert bir şişlik agrida yapıyo ondan canım çok sıkıldı doktorun her dediğine çok dikkat ettim doktorumu aradım bugün ameliyat günüymüş ameliyattaydi yarin gideceğim onun icin

Benim bugün tam 5 hafta oldu şu zamana kadar yoktu sert bir şişlik agrida yapıyo ondan canım çok sıkıldı doktorun her dediğine çok dikkat ettim doktorumu aradım bugün ameliyat günüymüş ameliyattaydi yarin gideceğim onun icin
Benim de 5. Haftam ağrılar saplanıyo hala bazen gerçi sende şişlik de varmış ama yine de bi şey olduğunu sanmıyorum yarın görünürsün umarım bi sorun çıkmaz.

Ben tamer taş a olucam ameliyatımı

Leyla senin göğüsler olayyy çokkk güzel tam istediğimmmm gibi
.
Ayy bu cumleye butun izler deger valla:) sagil canim

Bence seninkiler de gayet ideal olmus canim, ne buyuk ne kucuk , gayet hoş
Arkadaşlar 2 gündür sağ göğsüm şişti ve sert bı şişlik yumurta kadar var acaba böyle bir durumla karsilasan oldu mu

İcerde odem kaliyor biraz doktor bana masaj önermişti, yapmadim ama azaldi yine de, ama yoktu da sonradan şişti diosan bi konus doktorunla
Ben sizi izlemeye başladım resimlerinizi görebilmek için. Bende B istiyorum. Ama boyum uzun 1.78 çok mu küçük kalır acaba. Çok zayıfta değilim. Ama ameliyattan sonra eskisi gibi spor yapıcam düzenli olarak ve zayıflıcam. Şimdi bunca yıl bu büyüklüklere insan alışıyo :)
Benim boy 1.58 :))) bence C yaptirmalisin

Back
X