• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Çok geçmiş olsun. Şuan sütyen ölçünüz nedir ? Birde boyunuzu öğrenebilir miyim? Bende B cup yaptırmak istiyorum. Genelde çoğu kişi C yaptırmış sanırım
Benim boy 162 goguslerim 85 olacak dedi doktor hala sporcu sütyeni taktigimdan bilemiyorum ama sanki daha küçük gerçi böylesi iyi ben açık bı insanın ve ne giyinsem goguslerim kendiliğinden dekolte yqpiyodu

Eklentiler

• 20180725_071331.webp
    20180725_071331.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 154
Resim koyan arkadaşlar sizlerin goguslerini gördükten sonra ben ne kadar küçük yaptırmışım diye düşünmeye başladım ben ne kadar kucultebiluyorsaniz kucultun dedim çünkü büyük göğüsler artık o kadar yormustuki sürekli kistler oluşuyor sinirim bozuluyordu zaten 6 tanede kist almislar
Geçmiş olsun tekrardan, evet ben özellikle b cup istemedim çok zayıf ve minyon değilim ortalama bi vücudum var o yüzden çok küçük dursun istemedim. Zaten çok büyük ya da sarkık memelerde çoğu doktor da riski azaltmak için genelde c cup yapıyolar. Siz özellikle istemişsiniz memnunsanız sıkıntı yok zaten :)

Bi ara seninle yazışmıştık, denk gelince yazayım dedim. 2 hafta önce 2.ay kontrolüne gittim. Yara izlerim için sordum hipertrofik scar değil ama biraz nazlı cildin dedi..
A öylemi sevindim şu an ne durumdalar resim paylaştınmı bir de doktorun şöyle yap böyle yap gibi bi şey önerdimi belki bana da faydası olur

Skar gıbı duruyor bugun sana resım atafım bendekı skar olusumunu benzıyor ama endıselenme cogu zaman gecıyor sılıkon bantlarla
Selam evet ben de scar gibi gördüm. Sende de mi oluştu şu an ne durumda ne kdr oldu operasyon geçireli ? Sadece meme başlarımı yoksa tüm dikişlerdemi. Bana da resim atarmısın lütfen..

Selam evet ben de scar gibi gördüm. Sende de mi oluştu şu an ne durumda ne kdr oldu operasyon geçireli ? Sadece meme başlarımı yoksa tüm dikişlerdemi. Bana da resim atarmısın lütfen..
Aksam atarım 7.cı ay bıtmek uzere ewet skar olustu sadece meme basında sızınlede konusmustuk sılıkon bantlar bıraz işe yaradı

Çocuk sahibi olanlar emzirmedden kaç ay sonra yapılabiliyor bu ameliyat seneye yaz düğün düşünüyoruz sünnet düğünü hala emziriyorum ameliyat düşünüyorum ama bı daha ki yaza kadar toparlanır mi gögusler acaba ?

Çocuk sahibi olanlar emzirmedden kaç ay sonra yapılabiliyor bu ameliyat seneye yaz düğün düşünüyoruz sünnet düğünü hala emziriyorum ameliyat düşünüyorum ama bı daha ki yaza kadar toparlanır mi gögusler acaba ?
6 ay gecmesı gerek emzırmeyı bıraktıktan sonra . kısın olmanız daha avantajlı bu amelıyat ıcın

6 ay gecmesı gerek emzırmeyı bıraktıktan sonra . kısın olmanız daha avantajlı bu amelıyat ıcın
Kısa kadar6 ay geçse bu sefer sünnet döneminde toparlanabilirmiyim otur kalk hareket et ksitili olur mu amaliyat sonrası 6 ay sonra yani

Resim koyan arkadaşlar sizlerin goguslerini gördükten sonra ben ne kadar küçük yaptırmışım diye düşünmeye başladım ben ne kadar kucultebiluyorsaniz kucultun dedim çünkü büyük göğüsler artık o kadar yormustuki sürekli kistler oluşuyor sinirim bozuluyordu zaten 6 tanede kist almislar

Yoo ben kucuk istemistim B-C arasi oldu, o nasil istedigine bagli

Aksam atarım 7.cı ay bıtmek uzere ewet skar olustu sadece meme basında sızınlede konusmustuk sılıkon bantlar bıraz işe yaradı
Evet eski mesajlara baktım yazışmışız bantları sürekli kullandınmı ne anlamda işe yaradı kabarıklıkmı indi pembelikmi geçti sevindim adına.. alttaki çizgiler kabarmıyor ama pembe kalıyor .. senin nasıl resimleri bekliyorum merakla

Siz ona mı ameliyat oldunuz ? Süreç zor bir süreç mi bir de benim şöyle bi durumum var benim memelerimde neredeyse hiç yağ dokusu yok çok fazla yoğun süt dokularım varmış bu kötü bir şey mi
Ben daha olamadım :) kışa inş ama araştırmada tanıştım ve 1 arkadaşım oldu kendisinde

SiZin ameliyat olalı ne kadar oldu. Bnm 1.5 yaşında oğlum var problem olur diye korkuyorum
Arkadaşlar ben daha önceki yazımda yazmıştım kolları kullanmak ilk zamanlar sıkıntı çocuklarınıza bakacak birisi varsa yanınızda sıkıntı olmaz çünkü dikişlerin açılmaması lazım çünkü göğüs kolkaslarini etkiliyor diyor doktor

Back
X