• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

:1::9::66::64::62::60::118: koptum ya...o aşıladı bu durumu bize yaza yaza; tatilde inşallah dikiş izlerini iyi korumuştur güneşten...

sonra güneş lekesi oldu diye ağlıyor:(

Ben geldiiiiim.Bonjour Madam laaar:)) babababab jelesec hanım bakmış hemen en son giriş saatimi seni gidi meeee kuzu senii:)

Perşembe sabah 7 de indim.O gece Marsilya havaalanında 6 saat bekleyip gece 3 uçağına binince perşembe günü yatağımdan ve yastığımdan ayrılamadım malesef:))

Jelesec im merak etme bu sefer çok tedarikli gittim.DAYLONG un sonsuz, ucsuz bucaksız koruma kremini aldım;) leke meke hak getire.Turrp gibiyim.Cannes sahilleri yaradı bana ehehehehe...

Yok mu ameliyat olan? canlı yayınım geldi geldi börtledi.

Ama en çok Barbim e çok üzüldüm.Lütfen beni okursan dön aramıza.Sanırım yanlış anlamalar olmuş:( Aslında bazen hepimiz duygulara ve öfkelere gem vuramıyoruz.3 kere yutkunup,karşımızdakini ne derece kıracağımızı düşünmeden anlamsızca inatlaşıp ,küçücük teferruatları dağ haline getirebiliyoruz.Altta kalmama gibi bir ruh halimizde varsa olay çığ gibi büyüyebilip bizi sevdiğimiz kişiliklerden ayrı bırakabiliyor.Sonuçları ağır olabiliyor yani.Barbicim seni çok kısa tanımama rağmen çok kıymetli bir ruhun olduğunu,güzel bir kişilikte olduğunu çok iyi hissedebildim.Kendi adıma, seni çok sevmiştim.Burda olmamana çok üzüldüm...

Herkese sonsuuz sevgi, saygı, güzel günler dileğiyle

Ameliyat sonrasi 12.gunum. Ve bugun adet oldum.agrim yok AMA goguslerim sisti cok.verdikleri sutyenden tasio...dun saatlerce gezdim.masallah bebek arabasini da itiorum.sadece geriyeoglumu doya doya kucaklmak kaldi oda 2 hafta sonra..

slm çoktandır girmiyorum jelesec, yogunum çok..
bebği sütten kestim keseli sürekli bağırıyor, gergin.. bir taraftan diş çıkıyor, bir taraftan bakıcıya alışma süreci... zor günler geçiriyorum.
kimler ameliyat oldu, ne oldu bir bakıyım evvelki sayfalara:)
çok zor bir dönem hem bebek için hemde senin için Allah kolaylık versin
çok teşekkür ederim, devlette olanlardan da görüp yardımcı olan olur umarım, İstanbul Anadolu yakasındayız biz hastahane doktor önerebilecek ya da yok gösterecek olursa çok güzel olur.

olan arkadaşlar görünce yazarlar mutlaka kolay gelsin

beni de eklersen çok çok sevinirim serap anneme gösteririm merak ediyor o da korkuyor da aslında biraz

zor bir ameliyat değil hiç korkmasın

Ben geldiiiiim.Bonjour Madam laaar:)) babababab jelesec hanım bakmış hemen en son giriş saatimi seni gidi meeee kuzu senii:)

Perşembe sabah 7 de indim.O gece Marsilya havaalanında 6 saat bekleyip gece 3 uçağına binince perşembe günü yatağımdan ve yastığımdan ayrılamadım malesef:))

Jelesec im merak etme bu sefer çok tedarikli gittim.DAYLONG un sonsuz, ucsuz bucaksız koruma kremini aldım;) leke meke hak getire.Turrp gibiyim.Cannes sahilleri yaradı bana ehehehehe...

Yok mu ameliyat olan? canlı yayınım geldi geldi börtledi.

Ama en çok Barbim e çok üzüldüm.Lütfen beni okursan dön aramıza.Sanırım yanlış anlamalar olmuş:( Aslında bazen hepimiz duygulara ve öfkelere gem vuramıyoruz.3 kere yutkunup,karşımızdakini ne derece kıracağımızı düşünmeden anlamsızca inatlaşıp ,küçücük teferruatları dağ haline getirebiliyoruz.Altta kalmama gibi bir ruh halimizde varsa olay çığ gibi büyüyebilip bizi sevdiğimiz kişiliklerden ayrı bırakabiliyor.Sonuçları ağır olabiliyor yani.Barbicim seni çok kısa tanımama rağmen çok kıymetli bir ruhun olduğunu,güzel bir kişilikte olduğunu çok iyi hissedebildim.Kendi adıma, seni çok sevmiştim.Burda olmamana çok üzüldüm...

Herkese sonsuuz sevgi, saygı, güzel günler dileğiyle

canım hoşgeldin :3: oh iyi gezmişsindir çok da yorulmuşsundur sen , leke olmamasına çok sevindim öptüm görüşürüz

sayfalara göz atmaya çalıştım biraz ama çok fazla sayfa var kusuruma bakmayın cevap verebilirseniz çok memnun olurum.
annemin göğüsleri göbek deliğine kadar iniyor neredeyse ve çok ağrısı oluyor haliyle, ameliyat olmayı düşünüyor bu kış hayırlısıyla.
ssk emeklisi annem devlet bu ameliyatı karşılıyor mu? karşılıyorsa tamamını mı bir kısmını mı karşılıyor?
göğüslerin ikisini de aynı günde mi küçültüyorlar bir de hastanede kaç gün kalması gerekiyor?

Evet devlet artık karşılıyor ben özel hastanede oldum ama bir arkadaşım Haydarpaşa Numunede oldu.İkisinide bir ameliyatta küçültüyorlar ertesi gün taburcu oldu kendisi ameliyatından çok memnun kaldı.

Ameliyat sonrasi 12.gunum. Ve bugun adet oldum.agrim yok AMA goguslerim sisti cok.verdikleri sutyenden tasio...dun saatlerce gezdim.masallah bebek arabasini da itiorum.sadece geriyeoglumu doya doya kucaklmak kaldi oda 2 hafta sonra..

Maşallah,maşallah şişler inince ve hareketlerin kolaylaştıkca dahada seveceksin kendini ve etrafındaki herşeyi gör bak.:)

Aynı gün ameliyat olduğumuzdan iyileşme süreçlerimizde aynı. Sosyal hayata yavaş yavaş dönüyoruz. 1. ay dolduğu zaman daha rahat olucaz umarım :))

ay saol cnm.evet cok sukur.bosuna.tasimisim onca agirligi 1 ay olsun resimleri koyucm.

Aynı gün ameliyat olduğumuzdan iyileşme süreçlerimizde aynı. Sosyal hayata yavaş yavaş dönüyoruz. 1. ay dolduğu zaman daha rahat olucaz umarım :))

kızlar geçmişler olsun, sorunsuz iyileşme süreci dilerim ikinize'de iki ay sonra unutursunuz bu günleri.

serapcığım,
canım bende operasyon düşünüyorum. sakıncası yoksa benide ekler misin? bu arada çok gecmiş olsun, sorunsuz atlatmıssındır insallah.

Merhaba serap resimleri kaldırmadıysan beni de eklermisin:)

geçmiş yazılarınıza baktım ve ekledim ama yorum yazmazsanız küserim:))) olumsuz gördüğünüz bir durum varsa yazın lütfen sevgiler

kızım ruh eşim misin benim? bugün bu iki şeker insan aklıma gelip gelip duruyor, özledim :))
desen kayıplarda zaten, sınavı vardı, oldu mu acaba? nldglp acaba akşam ucagiyla mı dönecek, gelse yazardı, dayanamazdı ;)

yok yok ruh eşin değil sadece sürüden biriyim:60::48: meeeeeee:))))

yok yok o geldi dışarıdan okuyordur şimdi:))) dün girmiş yazmamış toplu yazar bekleyelim

bence nldglp de bizim sürüden ;)
hep o yazardı "kuzu gibi yatıp koç gibi kalkalım " diye :))))

:1::9::66::64::62::60::118: koptum ya...o aşıladı bu durumu bize yaza yaza; tatilde inşallah dikiş izlerini iyi korumuştur güneşten...

sonra güneş lekesi oldu diye ağlıyor:(

siz ikiniz ne kaynatıyorsunuz yine??? kıskanmamak elde değil bu neşenizi sürüye beni'de dahil edin küserim:)))) Allah arkadaşlığınızı neşenizi bozmasın...

nldglp; hoşgeldin sefalar getirdin...hepinize selamlar sevgiler

Son düzenleme:
Öncelikle eklediğin için çok teşekkür ederim. Harika olmuş gerçekten, doktorun ellerine sağlık lolipop mu yaptı? Altta dikiş görünmüyor .

teşekkürler cym, gerçekten doktoruma ne yazsam az, lolipop tekniğiyle memeleri küçültüp çok güzel şekil veriyor... bunu'da lanse etmiyor yok şu teknik yok bu teknik diye süslemiyor benden başkası yapamaz diye bir cümle asla kurmuyor...gereksiz kesip biçmeden fazla dikiş izi bırakmadan yapması onun artısı !!!doktor seçimim'de bu çok etkili olmuştu.Altta kesim yok o yüzden dikiş izim yok,beğenme'ne sevindim.

Son düzenleme:
Yorum yazan herkese teşekkürler; tanımadığım kişileri eklemedim kimse kırılmasın çok fazla arkadaşlık teklifi geliyor, vaktimde olmuyor tek tek geçmişlerine bakmaya

economicus, arkadaşlık isteğini kabul ettim bak bakalım sen nasıl bulacaksın sonuçlarımı...

Ameliyat olalı tam iki hafta oldu ağrı filan olmadı fakat dikişlerim bi türlü iyileşmedi ben mi acele ediyorum bilmiyorum ama sanırım önceden sigara içmemin dezavantajlarından birini yaşıyorum.

Ameliyat olalı tam iki hafta oldu ağrı filan olmadı fakat dikişlerim bi türlü iyileşmedi ben mi acele ediyorum bilmiyorum ama sanırım önceden sigara içmemin dezavantajlarından birini yaşıyorum.

daha erken arkadaşım acele etme 1.ay sonra rahatlarsın; T kesi mi yapıldı sana

Günaydınlar bizim kızlar nerelerde kimsecikler yok; kankalar spora takılmış okudum yazılarını çok güldüm jelesec cim albüm yapacakmış hadi bakalım merakla bekliyoruz :) tüylü maskeyi unutma sakın

Back
X