- Konu Sahibi ---Lily---
- #11.441
eeeee herkesin zevki farklı demek ki.. biz kadınlar küçük seviyoruz erkekler nedense büyük seviyo ne de olsa taşıyan onlar değil uzaktan sevmesi herkese kolay yan gel yat keyfine bak misali: oysa biz onları bi yerlere sığdırabilmek için ne acılar çektik ne kabinlere girdik ne bikiniler ne sütyenler denedik, o kabinlerde isyanlar geçirdik çoğu kez bunalımın eşiğinden döndük denediğimiz 100 çeşit bikiniden ancak bir tanesi olmaya yakın gibi oldu ama onun da duruşu yamuk yumuktu altı 38 üstü 44 bedeni buldu ve çoğu kez ne deniz zevki kaldı ne de tatil heyecanı..
gömlek, dar badii özellikle de beyaz badii mevzusuna girmiyorum hele yüzücü atlet meselesii aman aman hiç düşünmek bile istemiyorum ..
tüm bu yaşanan ruhsal bozuklara bir de kamburluk eklenince aman allahım kamburlaşmış omuzlarında sadece koca memelerin yükünü taşımakla kalmayıp bir de o koca memelere sütyen ve kıyafet bulamamanın üzüntüsünün verdiği ağırlık eklenmiş ve koca memeli kadın artık yaşamın anlamını yitirmiştir... veeee o koca memeli kadın hayatında kendisi için yapacağı en doğru kararı vererek memesini küçülttürmüş ve mutlu huzurlu güzel yüzücü atletli güzel sütyenli bikinili bol güneşli kumlu denizli hayata yeniden doğmuşçasına bir adım atmıştır..
TÜM MEME KÜÇÜLTME YAPTIRAN ARKADAŞLARIM HEPİNİZİ YENİDEN KUTLUYORUM VE İYİ Kİ DOĞDUNUZ DİYORUM...
![]()
keşke "çok beğen" butonu olsa. Bu kadar mı güzel tarif edilir yaşanılanlar..Maziye gittim bi an. Bu akşam iş çıkışı çocukları parka götürüken, askısız sütyenimi takıp, üstüne beyaz yüzücü atletimi giyeceğim ve kulaklarını çınlatacağım