• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

eeeee herkesin zevki farklı demek ki.. biz kadınlar küçük seviyoruz erkekler nedense büyük seviyo ne de olsa taşıyan onlar değil uzaktan sevmesi herkese kolay yan gel yat keyfine bak misali:ssz::ssz:: oysa biz onları bi yerlere sığdırabilmek için ne acılar çektik ne kabinlere girdik ne bikiniler ne sütyenler denedik, o kabinlerde isyanlar geçirdik çoğu kez bunalımın eşiğinden döndük denediğimiz 100 çeşit bikiniden ancak bir tanesi olmaya yakın gibi oldu ama onun da duruşu yamuk yumuktu altı 38 üstü 44 bedeni buldu ve çoğu kez ne deniz zevki kaldı ne de tatil heyecanı.. :60::60::58:gömlek, dar badii özellikle de beyaz badii mevzusuna girmiyorum hele yüzücü atlet meselesii aman aman hiç düşünmek bile istemiyorum ..:50::50: tüm bu yaşanan ruhsal bozuklara bir de kamburluk eklenince aman allahım kamburlaşmış omuzlarında sadece koca memelerin yükünü taşımakla kalmayıp bir de o koca memelere sütyen ve kıyafet bulamamanın üzüntüsünün verdiği ağırlık eklenmiş ve koca memeli kadın artık yaşamın anlamını yitirmiştir... veeee o koca memeli kadın hayatında kendisi için yapacağı en doğru kararı vererek memesini küçülttürmüş ve mutlu huzurlu güzel yüzücü atletli güzel sütyenli bikinili bol güneşli kumlu denizli hayata yeniden doğmuşçasına bir adım atmıştır..:62::62::62: TÜM MEME KÜÇÜLTME YAPTIRAN ARKADAŞLARIM HEPİNİZİ YENİDEN KUTLUYORUM VE İYİ Kİ DOĞDUNUZ DİYORUM...:34::34:

keşke "çok beğen" butonu olsa. Bu kadar mı güzel tarif edilir yaşanılanlar..Maziye gittim bi an. Bu akşam iş çıkışı çocukları parka götürüken, askısız sütyenimi takıp, üstüne beyaz yüzücü atletimi giyeceğim ve kulaklarını çınlatacağım ;)

eeeee herkesin zevki farklı demek ki.. biz kadınlar küçük seviyoruz erkekler nedense büyük seviyo ne de olsa taşıyan onlar değil uzaktan sevmesi herkese kolay yan gel yat keyfine bak misali:ssz::ssz:: oysa biz onları bi yerlere sığdırabilmek için ne acılar çektik ne kabinlere girdik ne bikiniler ne sütyenler denedik, o kabinlerde isyanlar geçirdik çoğu kez bunalımın eşiğinden döndük denediğimiz 100 çeşit bikiniden ancak bir tanesi olmaya yakın gibi oldu ama onun da duruşu yamuk yumuktu altı 38 üstü 44 bedeni buldu ve çoğu kez ne deniz zevki kaldı ne de tatil heyecanı.. :60::60::58:gömlek, dar badii özellikle de beyaz badii mevzusuna girmiyorum hele yüzücü atlet meselesii aman aman hiç düşünmek bile istemiyorum ..:50::50: tüm bu yaşanan ruhsal bozuklara bir de kamburluk eklenince aman allahım kamburlaşmış omuzlarında sadece koca memelerin yükünü taşımakla kalmayıp bir de o koca memelere sütyen ve kıyafet bulamamanın üzüntüsünün verdiği ağırlık eklenmiş ve koca memeli kadın artık yaşamın anlamını yitirmiştir... veeee o koca memeli kadın hayatında kendisi için yapacağı en doğru kararı vererek memesini küçülttürmüş ve mutlu huzurlu güzel yüzücü atletli güzel sütyenli bikinili bol güneşli kumlu denizli hayata yeniden doğmuşçasına bir adım atmıştır..:62::62::62: TÜM MEME KÜÇÜLTME YAPTIRAN ARKADAŞLARIM HEPİNİZİ YENİDEN KUTLUYORUM VE İYİ Kİ DOĞDUNUZ DİYORUM...:34::34:

:46::46::46::46: ya sen benim tüm yaşadıkları yaşamışsın ( büyük memelilerin ortak sorunu) kabinlerin dili olsa da konuşsa; hele o kabinlerin dışındaki ses oldumu hanfendi beni heeeeep uyuz etmiştir...olmadı çünkü oradan buradan pörtledi:ssz: yazdığın bu yazı inan çektiklerimizi çok iyi anlatmış; bu yaz üçgen bikinimle gezinirken ne kadar mutlu olduğumu anlatamam...1 gün bile pişmanlık duymadım bu ameliyatı yaptırdığım için...minimum izle koca memeleri küçültürmek büyük mutluluk

Son düzenleme:
keşke "çok beğen" butonu olsa. Bu kadar mı güzel tarif edilir yaşanılanlar..Maziye gittim bi an. Bu akşam iş çıkışı çocukları parka götürüken, askısız sütyenimi takıp, üstüne beyaz yüzücü atletimi giyeceğim ve kulaklarını çınlatacağım ;)

:46::46::46::46: ya sen benim tüm yaşadıkları yaşamışsın ( büyük memelilerin ortak sorunu) kabinlerin dili olsa da konuşsa; hele o kabinlerin dışındaki ses oldumu hanfendi beni heeeeep uyuz etmiştir...olmadı çünkü oradan buradan pörtledi:ssz: yazdığın bu yazı inan çektiklerimizi çok iyi anlatmış; bu yaz üçgen bikinimle gezinirken ne kadar mutlu olduğumu anlatamam...1 gün bile pişmanlık duymadım

Ogltkn , ,istediğin kadar çınlatabilrisin kulaklarımı onlar bana güzel bir şarkı gibi gelir valla :34: bence de giy byeaz yüzücünü salına salına gezz ohhh millet bayan görsün ;)

jelesec, aynen o kabin dışında bekleyen oldu mu diye seslenenleri ben de hep dövmek istemişimdir olduysa alırım zaten ne soruyosun demi yani ama yok illa isyan ettirecekler bağırtacaklar OLMAAADIII OLMADIII KOCA MEMELERİM VAR OLMADIII SENİN TUZUN KURU TABİ DİYEREK DALASIM GELİYORDU O ÇALIŞANLARA :1::1::1:

Sizin açınızdan tabiki zor bir durum ve ameliyat olmakla en büyük iyiliği yapmışsınız kendinize.Yıllarca yokluğunu hissettiğim ve yaşadığım için insan büyük göğüslü hatunlara bakmaktanda geri alamıyo insan.İmrenerek ve biraz da kıskanarak bakıyosun niye benimkiler de büyük olsaydı diye düşünmedende kendini alamıyosun.Tabi ki çok abartıdanda büyüktende yana değilim olması gereken ideal büyüklük olsun isterim göze de ele de dolgun gelecek şekilde benim isteğim bu sadece.

Selam cnm vallahi çok memnun olurdum.Hatta 2.ameliyatı bile düşünür oldum biraz daha büyüğünü taktırayım diye.Doyumsuzluk benimki başka bişey değil yani.Benim de 80 a yı bile doldurmuyodu çok sarkmıştı.Şimdi sütyen bedenini hala çözmüş değilim 85 te takıyorum 90 da takıyorum kafama göre takılıyorum daha öğrenemedim doğru dürüst sütyen almayı.Biraz daha dikkat çekici olabilirdi mesela.Neyse böylede seviyorum onları hiç yoktan iyidir yine.Benim resimleri görmüşsündür senin fikrinide merak ediyorum açıkçası.

inan çok samimi yazıyorum gayet orantılı;ben buradayım diye bağırmıyor canım.. gördüm resimlerini çok hoş keyfini çıkar:8:

Selam cnm vallahi çok memnun olurdum.Hatta 2.ameliyatı bile düşünür oldum biraz daha büyüğünü taktırayım diye.Doyumsuzluk benimki başka bişey değil yani.Benim de 80 a yı bile doldurmuyodu çok sarkmıştı.Şimdi sütyen bedenini hala çözmüş değilim 85 te takıyorum 90 da takıyorum kafama göre takılıyorum daha öğrenemedim doğru dürüst sütyen almayı.Biraz daha dikkat çekici olabilirdi mesela.Neyse böylede seviyorum onları hiç yoktan iyidir yine.Benim resimleri görmüşsündür senin fikrinide merak ediyorum açıkçası.

2. ameliyat mı? bence buna karar vermek için çok erken, yeni bedenine alışman için sana 1 yıl beklemeni öneriyorum. Üstelik spor da yapıyorsun ya incelince göğüsler daha da ortaya çıkacaktır ;) ameliyata boşuna para verme ;)

Sizin açınızdan tabiki zor bir durum ve ameliyat olmakla en büyük iyiliği yapmışsınız kendinize.Yıllarca yokluğunu hissettiğim ve yaşadığım için insan büyük göğüslü hatunlara bakmaktanda geri alamıyo insan.İmrenerek ve biraz da kıskanarak bakıyosun niye benimkiler de büyük olsaydı diye düşünmedende kendini alamıyosun.Tabi ki çok abartıdanda büyüktende yana değilim olması gereken ideal büyüklük olsun isterim göze de ele de dolgun gelecek şekilde benim isteğim bu sadece.

LİON sen büyütme mi olmuştun ? fotolara baktım az önce bandajlı neden bandaj var ?

Ogltkn , ,istediğin kadar çınlatabilrisin kulaklarımı onlar bana güzel bir şarkı gibi gelir valla :34: bence de giy byeaz yüzücünü salına salına gezz ohhh millet bayan görsün ;)

jelesec, aynen o kabin dışında bekleyen oldu mu diye seslenenleri ben de hep dövmek istemişimdir olduysa alırım zaten ne soruyosun demi yani ama yok illa isyan ettirecekler bağırtacaklar OLMAAADIII OLMADIII KOCA MEMELERİM VAR OLMADIII SENİN TUZUN KURU TABİ DİYEREK DALASIM GELİYORDU O ÇALIŞANLARA :1::1::1:

ay sen sabah sabah ne iyi geldin ya:29: gülmekten gözlerimden yaş geldi:1::1: ben ameliyatı olmadan önce bikinileri toplar kabine girerdim;dışarıdan gözüme olur gibi görünürlerdi; anam o kabine girdiğim ve denemeye başladığım da sanki hepsi küçülürdü:5: yok bunun kalıbı küçük yok bunun modelindendir diye kafayı kırardım...Allaha şükür kabus bitti; artık yok koca memelerimiz doğal,seksi,dik, memelere sahibiz:nazar::nazar::nazar:

2. ameliyat mı? bence buna karar vermek için çok erken, yeni bedenine alışman için sana 1 yıl beklemeni öneriyorum. Üstelik spor da yapıyorsun ya incelince göğüsler daha da ortaya çıkacaktır ;) ameliyata boşuna para verme ;)
Şimdilik bu düşünce beklemede spor yapıyorum ki göğüslerimde çıksın ortaya diye.Göbeğimi yok etmeye çalışıyorum bazen aynada kendime bakıyorum karnımı içeri çekerek o zaman göğüslerim de kedini gösteriyo.Bakalım sonuçlar ne olacak.Sağol cnm o güzel düşüncen için.

Jelesec
inan çok samimi yazıyorum gayet orantılı;ben buradayım diye bağırmıyor canım.. gördüm resimlerini çok hoş keyfini çıkar
Cnm benim çok iyisin rahatladım şimdi

ay sen sabah sabah ne iyi geldin ya:29: gülmekten gözlerimden yaş geldi:1::1: ben ameliyatı olmadan önce bikinileri toplar kabine girerdim;dışarıdan gözüme olur gibi görünürlerdi; anam o kabine girdiğim ve denemeye başladığım da sanki hepsi küçülürdü:5: yok bunun kalıbı küçük yok bunun modelindendir diye kafayı kırardım...Allaha şükür kabus bitti; artık yok koca memelerimiz doğal,seksi,dik, memelere sahibiz:nazar::nazar::nazar:

Aynı şeyler sil süpür topla kabine geç saatlerce kal tek biri olmasın valla isyan edilmicek gibi değil ha bi de şey var yanında bi yakının varsa o da ayrı dert olmadı dersin çık bakim die tutturur yahuu olmadıı işteeee olmadııı meme yanları etrafı açıkta meme ucu kapandı nesine bakıcaksınn yok dur ben bakim der sanki elinde sihirli sopa var bakacak daan die olacak.. o da ayrı bi dert .. hatta bi gün babam ve annem bekliyo kabin başında ben rahat bi 30 tane denedim annem her seferinde kabine giriyo dur bakim dur bakim allah allah olmuyo işte en son babam gitmiş bi tane kocaman getirmiş o da olmadı o bile çık bakim kabinden dedi ayyyy güler misin ağlar mısın dışardakiler bakıyo ince bi kız içeri bi giriyo onlara göre devasa bikiniler bu kıza olmuyor herkes şaşkınn :)) ayyy ne günlerdi yaaa

LİON sen büyütme mi olmuştun ? fotolara baktım az önce bandajlı neden bandaj var ?
Evet cnm ben meme büyütme ameliyatı oldum 295 cc kas altı yuvarlak protez taktırdım.300 cc ve üstü taksaydı ne vardı sanki diyorum doktora bazen içimden.Ameliyat sonrası göğüslerimi çok sardı doktor bandaj üstüne sporcu sütyeni onun üstüne korse çok sıktı yani nefes bile alamadım.Hareket ettikçe göğüslerim zarar görmesin diye öyle yaptı heralde.Bir hafta öyle artı drenlerle yaşadım sonrasında büyük bi rahatlama ve mutluluk tabiki yeni göğüslerimle tanıştığım için.

doğal,seksi,dik, memelere sahibiz:nazar::nazar::nazar:

çok iş geldi vaktim az ama şunu yazmadan çıkmıcam. Daha dün aynı cümleleri duydum da, ondan mutlaka yazmalıyım. Kız kardeşim nasıllar diye sordu, uzun zamandır meme mevzuu açmamıştık. Açtım gösterdim, iyileşmemi yorumlasın istedim. Senin cümlenin aynısını kurdu bana. Doktorun çok doğal, dik, ve orantılı memeler yaptı, çok şanslısın dedi ;) Hakikaten bu konuda Ercan bey'in hakkını ödeyemeyiz. Sezarın hakkı sezara. Elleri dert görmesin.

lioncum selam; benden ve c11...çıkan dokuları sana verseydik kocaman memelerin olurdu kesin:1: ay ne şansı canım dünya para baydık küçülsünler diye:ssz: sen daha büyük istiyorsun bende doktor şunları biraz daha küçültseydi diyorum...80 b hatta 75 b de olurdu yani:34:

jelo, ogltkn, ozdy, nglpy, diğer eski ameliyatlı arkadaşlarım, benim şuan 85 b. daha küçülürmü sizce? 1 hafta sonra 2 ay bitmiş olacak. dahamı küçülttürseydim acep. sizin kaç ayda bedenleriniz oturdu? :44:

Kizlar.gunaydin. 48 saat oldu ameliyat olali.bugun sargi cikicak sutyen takilicak.simdilik.agrim.sizim yok.sukur.tekk dusundugum 1 aya nekadar iyilesicegim? 1 yasindaki.oglumla ucakla istanbula.gidicem ins.onu.tasiyacak konuma geleb8lirm

ben 1 hafta sonra 2 ayı tamamlamış olacağım ama hala çok dikkatliyim. oğlumu kucaklayıp gögsüme bastıramıyorum. sen biraz acele etmişsin. ben bu ameliyatı yıllardır düşünmeme rağmen oğlumun büyümesini bekledim. benim koca dana 5 yaşında. neyse çabucak iyleş inşallah.

Jelesec, dikleştirme ve birazda küçültme istiyorum. iki doktor ile görüştüm. bunlardan biri ki kendisi tuğrul turan oluyor. Küçültmeye gerek yok diye bir yorumda bulundu.Açıkçası bilemedim ben biraz daha küçük olsunlar istiyorum.Eğer onun dediği gibi yaparsam aklımdaki sonucu vücudumda görememiş olcağımı düşünüyorum.Karar vermekte zorlanıyrom.hemde çoook :(

bende ameliyat öncesi seninle aynı durumu yaşadım. hatta öyleki erik kadar filan olsunlar demiştim. doktorum ise küçültme değil dikleştirme yeterli demişti. şuan 85 b. şimdi normal boyuttalar ama keşke 80 yaptırsamıydım acaba diyorum. aslında doktorlar haklı çünkü iri bir bedende küçük gögüsler göze hoş gelmiyor. narin bir bedende de iri gögüsler çirkin duruyor. en güzeli vucut ölçülerine uygun boyutlar. ama biz küçük meme sevdiğimiz için vucudumuzla orantısına değil direk meme boyutuna takığız. bence ortasını bulun. :49:

Kizlarrr merhaba sonunda amelitimi oldum.pazartesi gunu 10 da girdim 1 de ciktm.goguslerim komple sarili.drenler var.bugun.taburcu oldum evdeyim.yarin.sargi cikip.sutyen takilcakmis ertesi.gunde drenler cikicamis..goguslerim minnicik.gelio gozume..yatmaktan sikildim.drenler cikinca vok.aciomuki? Hersey yolunda cok sukur..borularin girdigi yerd.hafif.sizlamalarim oluo.sadece.oglum sarikmak.istio:( bitek ona uzuluorum

Çok geçmiş olsun, güzellik ve sağlık için azıcık dişini sıkacaksın, herşey yoluna girer merak etme..
güle güle kullan memişleri :)
sevgiler

Jelesec, dikleştirme ve birazda küçültme istiyorum. iki doktor ile görüştüm. bunlardan biri ki kendisi tuğrul turan oluyor. Küçültmeye gerek yok diye bir yorumda bulundu.Açıkçası bilemedim ben biraz daha küçük olsunlar istiyorum.Eğer onun dediği gibi yaparsam aklımdaki sonucu vücudumda görememiş olcağımı düşünüyorum.Karar vermekte zorlanıyrom.hemde çoook :(

Senin göğüslerinin durumunu bilmiyorum ama benim sarkık ve gevşekti göğüslerim...benden hiç doku almadı Tuğrul bey, buna rağmen öğle bir toplamışki göğüslerim küçüldü...herkes küçültme mi yaptırdın ? diye soruyor.. yok sadece dikleştirme diyorum inanmıyorlar :)) gevşek dokuyu içeriden dikince toparlanıyor ve küçülmüş gibi duruyor...Tabi senin sarkıklığını bilemem..
95 C giyiyordum sonra 85 B giymeye başladım, şimdide 80 C oluyor...
Bu bedenler ideal büyüklükler bence .. ben uzun boylu sayılırım bedenimde cok normal duruyorlar, senelerdir gömleklerin pensi oturmaz yukarıda kalırdı, önlerini iliklediğimde içim gözükürdü hep atlet giyerdim.. Bir gömleği ilikleyip, pensin oturması bile acayip bir mutlulukmuş... :))

ha bir de gecen sene mayo aldım içi sütyenli cok beğendim, göğüslerim içine oturmadığı halde aldım bir inatla.. bu sene o mayoyu buldum " hah " dedim "seni bu sene giyeceğim görürsün sen " şaka bir yana hayırlısı olsun canım... nasıl mutlu olacakan öyle yaptır.

sevgiler..

Back
X