- 18 Nisan 2008
- 1.228
- 2
-
- Konu Sahibi ---Lily---
- #1.141
hah şöle bende noluyoss dedim sağol cevap için alkisalkisalkiscanım çok sarkıktı benimkiler o yuzden sutyenle toplanınca haliyle dd gibi büyük bi bedene denk geliyodu onunda ustten taşıyodu şimdi sarkan kısmı yok ve dik olan kısmı d bedene denk geliyo yani bi beden küçüldü ama artık sarkık değil ve o sarkan kısım 1kg cıvarındaymış ordaki sarkan fazlalıkda yok çok şükür:lepi: ne kadar hafifilediğimi düşün artık:teytey: senin sarkık değilse o kadar çıkmayabilir haklısın canım aman zaten o kadar olmasın çok sıkıntı veriyodu az ve öz olsun seninkidesengözlerimebaksanab
a.s.a.s.
yani ya 1mayısta geliyon ki o çok yakın ya 19 mayısta bu ay başka resmi tatil yok sengözlerimebaksanab korkma bacım ne korkuyon parayı halledemedim halletsem varya ilk işim doktora vınnameliyati olan arkadaslar gecmis olsun bende gun sayiyorum artik turkiyeye gelmeme iyice az kaldi benim geldigim gun heryer resmi tatil sonraki gun yada en gec 2 gun sonra bende doktora gidip gun alicam cok istiyorum bu ameliyati olmayi ama icten ice de korkuyorum sanki:)
Benim göğüslerim 80 c den 80 b ye düştü :)
Neden küçük istiyorsunuz yaw 75 bedenler silikon için koşuyorlar doktora.. :)
Üstelik memişler ne kadar küçük olursa o kadar büyük göbüş olyuyor unutmayın.
haklısın arkadaşım her halimize şükür SİNAGAME ve ben bazen kaptırıyoruz VUR DİYİNCE ÖLDÜRÜR CİNSTEN hele SİNAGAME dediğin gibi allah ömür verir çoluk çocuğa karışınca deforme olursa toparlatman mantıklı ablacım artık göğüslerine hala büyük deme küstürürsün hehe birde sporcu sütyenini ne kadar kullandın artık takmıyorsun heralde ben yatarken çıkartıyorum ama hoşuma gitti devamlı kullanabilirim LAVERNA neden antalya bişimi kaçırdım bacım gerçi olda nerde olursan ol sonuç önemli HOME belki ameliyatsızda dikleştirirsin seni kararsız gördüm yinede herşey gönlünce olsun BAHAR82 az kalmış ha gayret ve PARESSSSSS allah seninde gönlünün muradını versin denkleştirirsin umarım gün doğmadan neler doğar unutma
SİNAGAME sen hangi sporcu sütyenini tavsiye ediyorsun ben daha vakit bulamadım ama 1-2 yedek lazım netten alayım dedim insanlar sakın netten alma kullanılmış bile gönderiyorlar dedi oluyormu acep böyle şeyler bu arada dersler hafiflediki takılıyorsun bize ihmal etmiyorsun abllarını öpüyorum seni sevgiyle
SİNAGAME, sevindm adına. ağırlığın ve sarkıklığın gitmiş.bir de benm şikayet ettğm boyutta göğüslerle nekdr mutlu olunabileceğini gösterdin, mutlu oldm ben de :) ben kalın bağcıklı üçgenli bikinilerden kullanıyorum. üst 38, alt 36 duruyor. aslnda sahilde gayet mutluyum ben, güzel duruyor ama işte kıyafetlerle bodylerle sıkınıtı basıyor beni, çirkn duruyor gibi gelio :)
bu gogus kucultme ameliyatlari kac LT arasi oluyor bilen var mi acaba ?
bu gogus kucultme ameliyatlari kac LT arasi oluyor bilen var mi acaba ?
PARESSSSSS canim 1 mayis ta degil ama dogru tahmin 19 mayista kismetse istanbuldayim
kizlar bu sporcu sutyenlerini ameliyattan oncemi aldiniz birde istanbulda avrupa yakasinda marks and spencer nerde vardir bilen var mi?
PARESSSSSS canim 1 mayis ta degil ama dogru tahmin 19 mayista kismetse istanbuldayim
kizlar bu sporcu sutyenlerini ameliyattan oncemi aldiniz birde istanbulda avrupa yakasinda marks and spencer nerde vardir bilen var mi?
nisan sinagame cok saolun kizlar bende doktorla gorustukten sonra o ne derse oyle yaparim bu arada sargi nasil oluyor butun bedeninden mi sariliyor yoksa sadece memeler mi anlamadim
nisan sinagame cok saolun kizlar bende doktorla gorustukten sonra o ne derse oyle yaparim bu arada sargi nasil oluyor butun bedeninden mi sariliyor yoksa sadece memeler mi anlamadim
nisan,sinagame saolun kizlar hep sargilari merak ediyordum vucudumu cok sikarmi diyordum ben cok sikintiya gelemem de:))) kasintisi gercekten cok olur kucucuk sezeryan dikislerim bile nasil kasinmisti memeler kimbilir nasil kasinir:bbo:sadece memeler sargılıydı canım ama onu tutsun diye göğüs çevremden dolanmıstı sargı bezi ama öyle bastırmıyodu memeleri askısız sütyen tarzında sarılmıstı..bi kaç gün öyla kaldım sonra çıkarttı doktorum..yapışkan olan kenarları çok kaşındırıyodu ağrım olmadı ama o kaşıntı iki gün mahvetti beni:sm_cool: