- 18 Nisan 2008
- 1.228
- 2
- Konu Sahibi ---Lily---
- #1.101
papatya arkadaşım senin hastaneyle ilgili deneyimin bumu bişr yermi. çünkü bence yanılıyosun. bunutartışma oluşturmak için söylemiyorum bizzat şahit olduğum için söylüyorum. annemin iki arkadaşının ameliyatının büyük kısmı ssk tarafında karşılandı ama yüzde kırk ama yüzde atmış hatırlamıyorum. annemde raporunu aldı geçen sene 200- 300 lira gibi ek bi rakamla ameliyat hakkı vardı ama korktu vazgeçti (inönü araştırma hastanesi) araştır diye adınıda verdim. hatta burda bi hocanın benimki kadar memelere (75d heyet roporu çıkardığına şahidim malatya devlet hastanesi) nası yaptılar yapılır bilmem çünkü ben muayene olduğumdada kesinlikle yok öyle bişey dediler. Başka bi arkadaşım hala nası becerdiğini anlatmamakla birlikte istanbulda 600 liraya tüm masraflar dahil operasyon geçirdi ki nasılı benim için muammadır. senin çalıştığın yerde olmaması olmadığı anlamına gelmez. nasıl var demek her yerde var demek değilse yok demekte heryerde yok değildir. a.s. kaldıki burdada birsürü insan var dedi diğerleri yok dedi hala hocaların hastanelerin tutumuna bağlı olduğu kanaatindeyim. çok büyük meme bir sağlık sorunudur bel ve iskelet sistemine baskı yapar ayrıca pskolojik sorunlara yol açar burdan yola çıkarak bişeyler yaptıklarını tahmin ediyorum ama nese işte. sevgiler canım a.s.