• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

canımsın ben de çok öptm seni, dün faciaydı..eve zor attım kendimi:37:

ben ameliyat olalı 6 ay dolacak, ve ben hala ara ara o sütyeni giyiyorum :26: ( üstlerden bayağı bi bolluğu var, öyle olmasa daha sık giyerim sanırım, çok güzel sarıyor)

evet o sütyenler güzel sarıyor ama bu temmuzun sıcağında buğul buğul ter içinde, hele hele ilk 15 gün banyo yapamamak..... en unutamayacağım yaz bu yaz olacak. temmuz sıcağında topu topu iki kere banyo yaptım. ameliyat sonrası en zor kısım bence iyileşme süresi. yazın bu ameliyatı imkanınız varsa düşünmeyin kızlar. ben çok daraldım valla.

evet o sütyenler güzel sarıyor ama bu temmuzun sıcağında buğul buğul ter içinde, hele hele ilk 15 gün banyo yapamamak..... en unutamayacağım yaz bu yaz olacak. temmuz sıcağında topu topu iki kere banyo yaptım. ameliyat sonrası en zor kısım bence iyileşme süresi. yazın bu ameliyatı imkanınız varsa düşünmeyin kızlar. ben çok daraldım valla.

valla 1 hafta oldu özellikle geceleri çıldırıyorum.Ben de bant var 5 günden sonra banyo yap dedi dr um. Bir de 80 beden oldum. ama şişler inince daha mı küçülür bunlar yaa. İstemiyorum daha küçülmelerini altta sende de kat gibi kıvrımlar var mı dr um şiş inecek dedi ama
şekli bir garip:(

Merhaba ogltkn:) ben artık hiç sütyen takmıyorum.Saldım çayıra ,mevlam kayıra...Şaka bir yana gerçekten küçük memelerle bu ilk yazım.Nasıl rahat bir şeymiş olanlar bilir zaten.Olmak isteyenler de bir an önce olup bu rahatlığı ve lüksü yaşasınlar diyorum.Düşünüyorum da göğsümden 2.200 gr karnımdan 3.500gr bayağı bir hafiflik oldu inanın:) En sevindiğim anlardan biri yüzücü tarzı t-shirt giydiğimde oluyor.Hiç sütyene gerenk yok:46:

sal çayıra sal canım;vallahi o memeler hak ediyor hür olmayı:8: doktor senle çoooooook uğraşmış ama değmiş;ellerine sağlık baycanın:1::1::1:
Jelesec im dön artık buralara.Hiç tadı tuzu kalmamış buraların:(

döndüm döndüm buralardayım:21: tatilde de konu estetikti özel yazışmalar mailler canım içine girdimi çıkmak imkansız:ssz:
maşallah diyelim sana. memişlerini büyük ve sarkık bulan herkes bence biran önce bu ameliyatı olmalı. en son genç kızken bu kadar dik olduğunu hatırlıyorum. hele dediğin gibi o sporcu atletleri muhteşem duruyor. sefamız olsun valla.

olsun sefamız küçük ve dik memeliler :29:
nerede ki jelo? tatilde filan mı?

:1::1::1:ay çok güldüm melek ve jelsec den sonra jelo da olduk :24: tutum bunu

Son düzenleme:
valla 1 hafta oldu özellikle geceleri çıldırıyorum.Ben de bant var 5 günden sonra banyo yap dedi dr um. Bir de 80 beden oldum. ama şişler inince daha mı küçülür bunlar yaa. İstemiyorum daha küçülmelerini altta sende de kat gibi kıvrımlar var mı dr um şiş inecek dedi ama

daha dur arkadaşım 1 hafta olmuş; sabret iyileşme sürecin için rahat ve sabırlı olmak şart:34: şekli için hemen yorum yapmak doğru olmaz çünkü daha çok yenisin ödem çok fazladır daha çok değişir onlar;ama yinede kafana takılan sorular olursa mutlaka doktoruna sor canım

slm kızlar benimde annem yarın küçültme için yatışı yapılıcak pazartesi ameliyat olucak üniversite hastanesinde
sağ meme ile sol meme arasında 7cm fark varmış baya bi asimetrik bakalım nasıl olucak baya büyükler zaten sorum ameliyattan sonra bayrama kadar cok belli olurmu memelkete gidicez ama kimseye söylemiyo annem çekiniyo muhtemelen gidemicez

kızlar ameliyat sonrası südyeni doktormu öneriyo yoksa hazırlıklımı gitmeliyiz doktor anneme herhangi birşey dememiş

şimdiden geçmiş olsun canım, inşallah herşey yolunda gidecek, bayrama kadar belli olmaz bence, benim ameliyat oldğumu annemler anlamadılar
ben gözkapağı ile birlikte meme ameliyatı olmştum sadece göz kapağını söyledik zaten saklanamıyacak bir şeydi.
ama meme ameliyatımı anlamadılar,sütyeni genellikle doktorlar giydiriyor ve alıyorlar.
benimkini doktor tarif etti, söyledi..kendim aldım götürdüm marks spencerdan üçgen kuplu balensiz sütyen.
sağlıklar, şifalar dilerim

Son düzenleme:
ara ara geliyorum, herkesler tatile gitti buralar boş kaldı..
ben daha calışıyom kaldım buralarda :(
ogltkn-jelesec hoşgeldiniz...
hepinize sevgiler, yeni ameliyat olacaklara şifalar

daha dur arkadaşım 1 hafta olmuş; sabret iyileşme sürecin için rahat ve sabırlı olmak şart:34: şekli için hemen yorum yapmak doğru olmaz çünkü daha çok yenisin ödem çok fazladır daha çok değişir onlar;ama yinede kafana takılan sorular olursa mutlaka doktoruna sor canım

bugün dr kontrolüm vardı. Kendisi şişliklerin ineceğini ve değişeceğini söyledi.Canım ters t benimki o yüzden alt dikişleri sütyen bantı biraz acıtıyor ama hergün daha iyiye gidiyor.Herşeye rağmen çok güzeller:)

slm kızlar benimde annem yarın küçültme için yatışı yapılıcak pazartesi ameliyat olucak üniversite hastanesinde
sağ meme ile sol meme arasında 7cm fark varmış baya bi asimetrik bakalım nasıl olucak baya büyükler zaten sorum ameliyattan sonra bayrama kadar cok belli olurmu memelkete gidicez ama kimseye söylemiyo annem çekiniyo muhtemelen gidemicez

selam anneniz hangi universitede olucak ameliyatı acaba?? birde ücret ödicekmisiniz ne kadar ?? doktoru kim bu konuda bilgi verirseniz sevinirim..

sağlıkla atlatır inşallah...kimseye söylemesine gerek yok dışarıdan belli olan bir ameliyat değil...2 meme arasında ameliyat sonrası da ufak da olsa bir fak olur bence...annenizin iyi haberlerini bekliyoruz
ara ara geliyorum, herkesler tatile gitti buralar boş kaldı..
ben daha calışıyom kaldım buralarda :(
ogltkn-jelesec hoşgeldiniz...
hepinize sevgiler, yeni ameliyat olacaklara şifalar
eylülde beraber kaçalım canım...ufaklık olmasa eşlik ederdim sana kesin...dinlen artık bak memeler sarkacak bu kadar çalışmaya :1: hoşbulduk şeker benden de sevgiler:16:
bugün dr kontrolüm vardı. Kendisi şişliklerin ineceğini ve değişeceğini söyledi.Canım ters t benimki o yüzden alt dikişleri sütyen bantı biraz acıtıyor ama hergün daha iyiye gidiyor.Herşeye rağmen çok güzeller:)

aman alt dikişlere dikkat et çamaşır baskı yapıyor yara oluşmasın...ne güzel memnunsun tadını çıkar sevgiler

mrb arkadaşlar bende göğüslerimi küçültürmek istiyorum 6 aylık bi bebeğim var şuan emziriyorum 1 yaşına gelince bıraktırmayı düşünüyorum hemen ameliyat olabiliyor muyum bilginiz var mı? bu ameliyatı devlet hastaneleri karşılıyor mu? burda okuduğum kadar tuğrul bey ve ercan bey bayağı favori ameliyat olan arkadaşlar ücretleri verirmisiniz?

Merhaba.arkadaskar bende ameliyatbolucam,antalyada duygu aksoyla anla st im..benim sorum su 1 bucuk ayda sekilleri bellivolurmu? Ve odemi inermi? Gelcek hfta ameliyat olursam 29 eylule kadar normale donermiyim? :54: chi

mrb arkadaşlar bende göğüslerimi küçültürmek istiyorum 6 aylık bi bebeğim var şuan emziriyorum 1 yaşına gelince bıraktırmayı düşünüyorum hemen ameliyat olabiliyor muyum bilginiz var mı? bu ameliyatı devlet hastaneleri karşılıyor mu? burda okuduğum kadar tuğrul bey ve ercan bey bayağı favori ameliyat olan arkadaşlar ücretleri verirmisiniz?

Bu konuyu bende araştırdım, sütten kestikten sonra 3-4 ay beklemek lazımmış.
bende bebeğimi sütten yni kestim.
bekleme sürecindeyim.
hayırlısı olsun.

Bak sana canlı Ercan bey in yaptığı bir göğüs küçültme ameliyatı.Gir benim fotolara bak istersen:)

herkese merhaba kızlar,

int. çok nadir girebiliyorum. eylülde rahatlayacağım inşallah. gelinciğim sana geçmiş olsun canım. ilk haftalarda benimde sol gögsümde dikey çizgimin altına doğru kabarıklık vardı. doktorum geçer demişti ve geçti. geçeceğinden emin ol. yanlız ben de yabancı maddeye karşı allerji var. erimesi gereken dikişleri vucudum dışarıya atıyordu. o nedenle dikişlerim geç iyileşti. umarım sende herşey daha güzel olur. şekli her geçen gün dahada oturuyor.

jelo, özdy, ogltkn, bentoprak.... topiğimizin tüm memelileri hepinizi kocaman öpüyorum...

Merhaba.arkadaskar bende ameliyatbolucam,antalyada duygu aksoyla anla st im..benim sorum su 1 bucuk ayda sekilleri bellivolurmu? Ve odemi inermi? Gelcek hfta ameliyat olursam 29 eylule kadar normale donermiyim? :54: chi
selam tuana 2287 1.5 ay iyi bir süreç sekiller tabi ki belli olur ödemlerin hafiflemiş olduğu bir dönem meme küçültme ameliyatında bence normal aktivelerine tam anlamı ile döneceğin sürec 2 aydır ben ameliyat olalı 2.5 ay oldu ve artık çok rahatladım diyebilirim bünyeden bünyeye de değişiyor tabi ki ama kollarını rahat kullanabilmen vs. için bence ortalama 1.5 ay geçmesi şart eğer şimdi ameliyat olursan 29 eylülde büyük ölçüde rahatlamış olursun..:34:

selam tuana 2287 1.5 ay iyi bir süreç sekiller tabi ki belli olur ödemlerin hafiflemiş olduğu bir dönem meme küçültme ameliyatında bence normal aktivelerine tam anlamı ile döneceğin sürec 2 aydır ben ameliyat olalı 2.5 ay oldu ve artık çok rahatladım diyebilirim bünyeden bünyeye de değişiyor tabi ki ama kollarını rahat kullanabilmen vs. için bence ortalama 1.5 ay geçmesi şart eğer şimdi ameliyat olursan 29 eylülde büyük ölçüde rahatlamış olursun..:34:

bayağı uzun değil mi bu süre ormal aktivite derken örnek verebilir misin?ben yemek filan yapıyorum .Mesela süpürge açmak? 2 ay sonra mı?

Back