- 1 Ağustos 2007
- 975
- 40
- 298
- Konu Sahibi ---Lily---
- #11.181
Jelesec im dön artık buralara.Hiç tadı tuzu kalmamış buraların![]()
nerede ki jelo? tatilde filan mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımsın ben de çok öptm seni, dün faciaydı..eve zor attım kendimi
ben ameliyat olalı 6 ay dolacak, ve ben hala ara ara o sütyeni giyiyorum :26: ( üstlerden bayağı bi bolluğu var, öyle olmasa daha sık giyerim sanırım, çok güzel sarıyor)
evet o sütyenler güzel sarıyor ama bu temmuzun sıcağında buğul buğul ter içinde, hele hele ilk 15 gün banyo yapamamak..... en unutamayacağım yaz bu yaz olacak. temmuz sıcağında topu topu iki kere banyo yaptım. ameliyat sonrası en zor kısım bence iyileşme süresi. yazın bu ameliyatı imkanınız varsa düşünmeyin kızlar. ben çok daraldım valla.
Merhaba ogltkn:) ben artık hiç sütyen takmıyorum.Saldım çayıra ,mevlam kayıra...Şaka bir yana gerçekten küçük memelerle bu ilk yazım.Nasıl rahat bir şeymiş olanlar bilir zaten.Olmak isteyenler de bir an önce olup bu rahatlığı ve lüksü yaşasınlar diyorum.Düşünüyorum da göğsümden 2.200 gr karnımdan 3.500gr bayağı bir hafiflik oldu inanın:) En sevindiğim anlardan biri yüzücü tarzı t-shirt giydiğimde oluyor.Hiç sütyene gerenk yok![]()
maşallah diyelim sana. memişlerini büyük ve sarkık bulan herkes bence biran önce bu ameliyatı olmalı. en son genç kızken bu kadar dik olduğunu hatırlıyorum. hele dediğin gibi o sporcu atletleri muhteşem duruyor. sefamız olsun valla.
nerede ki jelo? tatilde filan mı?
valla 1 hafta oldu özellikle geceleri çıldırıyorum.Ben de bant var 5 günden sonra banyo yap dedi dr um. Bir de 80 beden oldum. ama şişler inince daha mı küçülür bunlar yaa. İstemiyorum daha küçülmelerini altta sende de kat gibi kıvrımlar var mı dr um şiş inecek dedi ama
şekli bir garip![]()
kızlar ameliyat sonrası südyeni doktormu öneriyo yoksa hazırlıklımı gitmeliyiz doktor anneme herhangi birşey dememiş
daha dur arkadaşım 1 hafta olmuş; sabret iyileşme sürecin için rahat ve sabırlı olmak şartşekli için hemen yorum yapmak doğru olmaz çünkü daha çok yenisin ödem çok fazladır daha çok değişir onlar;ama yinede kafana takılan sorular olursa mutlaka doktoruna sor canım
slm kızlar benimde annem yarın küçültme için yatışı yapılıcak pazartesi ameliyat olucak üniversite hastanesinde
sağ meme ile sol meme arasında 7cm fark varmış baya bi asimetrik bakalım nasıl olucak baya büyükler zaten sorum ameliyattan sonra bayrama kadar cok belli olurmu memelkete gidicez ama kimseye söylemiyo annem çekiniyo muhtemelen gidemicez
slm kızlar benimde annem yarın küçültme için yatışı yapılıcak pazartesi ameliyat olucak üniversite hastanesinde
sağ meme ile sol meme arasında 7cm fark varmış baya bi asimetrik bakalım nasıl olucak baya büyükler zaten sorum ameliyattan sonra bayrama kadar cok belli olurmu memelkete gidicez ama kimseye söylemiyo annem çekiniyo muhtemelen gidemicez
eylülde beraber kaçalım canım...ufaklık olmasa eşlik ederdim sana kesin...dinlen artık bak memeler sarkacak bu kadar çalışmayaara ara geliyorum, herkesler tatile gitti buralar boş kaldı..
ben daha calışıyom kaldım buralarda
ogltkn-jelesec hoşgeldiniz...
hepinize sevgiler, yeni ameliyat olacaklara şifalar
bugün dr kontrolüm vardı. Kendisi şişliklerin ineceğini ve değişeceğini söyledi.Canım ters t benimki o yüzden alt dikişleri sütyen bantı biraz acıtıyor ama hergün daha iyiye gidiyor.Herşeye rağmen çok güzeller:)
mrb arkadaşlar bende göğüslerimi küçültürmek istiyorum 6 aylık bi bebeğim var şuan emziriyorum 1 yaşına gelince bıraktırmayı düşünüyorum hemen ameliyat olabiliyor muyum bilginiz var mı? bu ameliyatı devlet hastaneleri karşılıyor mu? burda okuduğum kadar tuğrul bey ve ercan bey bayağı favori ameliyat olan arkadaşlar ücretleri verirmisiniz?
mrb arkadaşlar bende göğüslerimi küçültürmek istiyorum 6 aylık bi bebeğim var şuan emziriyorum 1 yaşına gelince bıraktırmayı düşünüyorum hemen ameliyat olabiliyor muyum bilginiz var mı? bu ameliyatı devlet hastaneleri karşılıyor mu? burda okuduğum kadar tuğrul bey ve ercan bey bayağı favori ameliyat olan arkadaşlar ücretleri verirmisiniz?
valla 1 hafta oldu özellikle geceleri çıldırıyorum.Ben de bant var 5 günden sonra banyo yap dedi dr um. Bir de 80 beden oldum. ama şişler inince daha mı küçülür bunlar yaa. İstemiyorum daha küçülmelerini altta sende de kat gibi kıvrımlar var mı dr um şiş inecek dedi ama
şekli bir garip![]()
selam tuana 2287 1.5 ay iyi bir süreç sekiller tabi ki belli olur ödemlerin hafiflemiş olduğu bir dönem meme küçültme ameliyatında bence normal aktivelerine tam anlamı ile döneceğin sürec 2 aydır ben ameliyat olalı 2.5 ay oldu ve artık çok rahatladım diyebilirim bünyeden bünyeye de değişiyor tabi ki ama kollarını rahat kullanabilmen vs. için bence ortalama 1.5 ay geçmesi şart eğer şimdi ameliyat olursan 29 eylülde büyük ölçüde rahatlamış olursun..Merhaba.arkadaskar bende ameliyatbolucam,antalyada duygu aksoyla anla st im..benim sorum su 1 bucuk ayda sekilleri bellivolurmu? Ve odemi inermi? Gelcek hfta ameliyat olursam 29 eylule kadar normale donermiyim?chi
selam tuana 2287 1.5 ay iyi bir süreç sekiller tabi ki belli olur ödemlerin hafiflemiş olduğu bir dönem meme küçültme ameliyatında bence normal aktivelerine tam anlamı ile döneceğin sürec 2 aydır ben ameliyat olalı 2.5 ay oldu ve artık çok rahatladım diyebilirim bünyeden bünyeye de değişiyor tabi ki ama kollarını rahat kullanabilmen vs. için bence ortalama 1.5 ay geçmesi şart eğer şimdi ameliyat olursan 29 eylülde büyük ölçüde rahatlamış olursun..![]()