- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.372
- 448
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #10.961
desenim, doğum günün kutlu olsun, evlatlarınla eşinle, ve yeni bedeninle uzuuun ve mutlu yıllarrr :)
jelesec'im konuştuk ama buradan da yazayım....hiç değişme hep böyle kal.....seni seviyorum....nice nice güzel senelere arkadaşım.
estetisyen çok haklısın, yaparım diyip garanti veren bi doktora güvenilebilir ancakyoksa gerek yok hakikaten..
ozdy yine denk gelemedik..sevgiler öpücükler...
c1186, tamamen iyileştin sanırım, keyfin yerinde görünüyor, sana da sevgiler...
yazmayıp tatilde olan tüm diğer arkadaşlara da selamlarrrrrr :)
herkese günaydınn...
jelesec ve desendesen size de mutlu sağlıklı ve hayırlı bir ömür diliyorum,sevgiler....
kızlar bugün kontrole gittim. herşey çok güzel. sabah akşam fito krem sürmeye devam edeceğim. şişlikler inmeye, şekiller oturmaya başladı. 10 gün sonra tatil dönüşü izlere lazer yapılacak. izsiz dik memeler süper olacak. bu arada merak eden arkadaşlar adına sordum lazer ameliyattan 20 gün sonra yapılıyormuş.
selam,ben prof. Aylin Bilgin Karabuluta oldum, iki ayım geçti çok memnunum, gerçekten güzel meme yapıyor. fiyatı doktorla görüşmen gerekiyor, ama prof oldugunu bununda fiyatı etkilediğini bilmende fayda var. Sonuçta söz konusu sağlıksa üçe beşe bakmamak lazım, meme ameliyatı basit bir ameliyat değil kesinlikle kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum, ehil ellere düşmeyen cidden pişman olabilir.umarım yardımcı olmuşumdur.
merhaba, geçmiş olsun öncelikle, iki ay önce prof Aylin bilgin Karabulut hocaya ameliyat oldum gayet memnunum, yirmialtı yıllık deneyimi var, ameliyat ol diyemem ama bir görüşmende fayda var bence. Bir görüşmemiz esnasında reconsturuction yani yeniden yapılandırma ameliyatı yaptğından bahsetmişti, çünkü anladığım kadarıyla sende bu tarz bir şekllendirmeye ihtiyaç var, Allah yardımcın olsun.
canım yaşadıklarını başka bir formda okudum. benim doktorum Alpaslan Topçu. muayenehanesi nişantaşında. internette arattır incele. ne kadar çok doktorla görüşürsen o kadar iyi. ben tam iki ay sonunda kendisinde karar kıldım. Allah yardımcın olsun. Sevgiler...
merhaba, geçmiş olsun öncelikle, iki ay önce prof Aylin bilgin Karabulut hocaya ameliyat oldum gayet memnunum, yirmialtı yıllık deneyimi var, ameliyat ol diyemem ama bir görüşmende fayda var bence. Bir görüşmemiz esnasında reconsturuction yani yeniden yapılandırma ameliyatı yaptğından bahsetmişti, çünkü anladığım kadarıyla sende bu tarz bir şekllendirmeye ihtiyaç var, Allah yardımcın olsun.
canım sanada büyük geçmiş olsun.. güle güle mutlu ve güzel günlerde kullan güzel memişlerini.. canım senin bahsettiğin gibi yeniden yapılandırılması gerekiyor mememde şekil bozukluğunun yanı sıra bariz enfeksiyona ve doku kaybına bağlı büyük izler var.. mememe yeniden şekil verilip o yara izlerinide çıkaracaklar.. ama bunu yapacak olan bu tür revizyon ameliyatlarında başarılı olan bir doktor yapacak.. ben aylin hanımlada görüşmek isterim aklımda soru işareti kalsın artık istemiyorum bana o güzelliğin garantisini veren doktora hemen bu yılın sonunda ameliyat olucam.. ilgin için çok teşekkür ederim sevgiler...
hangi şehırdesın ve lazere nekadar fiyat dedıler bılgılendırebılırmısın?
gelişmelerin çok güzel swet; maşallahben bu lazer konusunda net değilim...kendi doktoruma soracağım meme için gerek yok ama karın için gerçek anlamda işe yarıyorsa isterim....
doktoruna kesinlikle sor canım. iz bırakmamak lazım. Ne ameliyatı? kim olmuş? doğuştan ayol bu güzellik? (sonrasında böyle demek lazım)
Swet selam; canım sordum kendi doktorum yüzde yüz etkili değil dedi....ama ben kılkuyruk senin doktoru aradım,asistanı yaprak yada yağmur diye biri bana döndü ve tek tek sordum..
.ben 8 ay önce meme ameliyatı oldum izler için lazerle sildiğinizi duydum dedim,oda evet böyle bir uygulamamız var dedi(tabi ben uçtum oh dedim karında sıfır iz olacak) devam ettim etkili mi yani yüzde yüz sıfırlıyormu? kişiden kişiye değişiyor''ten yapısı,cilt yara iyileşmesi vs'' kiminde yüzde 50 geçerken kiminde yüzde 20 olabiliyor...tamamen geçen hastalarda var tabi diye açıklama yaptı....hem yaz dönemleri yapmayı tecih etmediklerini özellikle belirtti( sen 20 gün sonra dedin bence acele etme nasılsa kendi doktorun,zaman geçse de yapar) artı seans başı 500 dolar dedi....yani arkadaşım sıfır iz biraz ten birazda doktorun dikişi tekniğiyle alakalı gibi ...ben bu konuda çok şanslıydım izim kalmadı...sadece 2 paket silikon bant kullandım...inşallah karnımda da bu şansı yakalarım...sevgiler
tatlım benim dikişlerim içte. dışardan yapıştırma gibi duruyor. dikiş sadece meme etrafında ve meme altındaki küçük keside var. lazer için benden ücret talep edilmedi çünkü ben zaten kendi hastasıyım. lazer tarihinide doktorum belirledi. yazın yapmayı tercih etmemeleri konusunda fikrim yok ama sanırım güneş gören yerlerle ilgili olabilirmi? benim memeler paketli nede olsa. yazında yapsa olur. doktor ne derse onu birebir uygulamaya çalışıyorum. pansumanımı, kremimi hiç aksatmadım. bakalım lazerden sonra ben o şanslı 100% lerden olabilecekmiyim? iz konusunda beyaz tenlilerin daha şanslı olduğunu duymuştum. en son resim ekleyeceğim. (lazerden sonra)
ayrıca şekerim sen silikon bantları ne zaman kullanmaya başladın. ne kadar süre kullandın. fiyatı ne kadar? karın ameliyatını ne zaman oldun? belkide zamana ihtiyacın vardır.
ben meme oldum...karın eylül ekim gibi kısmetse... 15 milyona almıştım ben en son,şimdi nedir bilmiyorum...1 ay sonra başlamıştım...ben seni canlı görmek isterim merak ettim,nasıl tekniği doktorunun belki karını ona olurum bellimi olur? uygun olursa sanada tatil sonrası bir kahve içeriz
süper olur valla. bende seni çok merak ettim. (ameliyatını değil) topiklerin meleği diyorum ben sana. herkese koşuyorsun. forumda ilk seninle özelden konuştuk. öyle bi gaz verdin ki ameliyathaneye itiverdin beni resmen. cesaretlendirdiğin için tekrar teşekkür ederim sana. seninle tanışmaktan gerçekten mutluluk duyarım. 1 ağustostan itibaren müsaitim. 10 gün yoğum. havuz, deniz görmüycem ama güneşi görmek serbest. 1 ağustosta haberleşelim tarih belirleyelim. topikten de katılmak isteyen olur belki. daha da güzel olur. kocamannnn öpüyorum seni.
gaz benim işimiyi ki vermişim bak gazı ne kadar mutlusun tamam git gel yazışırız bu arada doktorun karizmatik,benim doktorda herşey 4X4...bir karizma eksik
2 ağustos benim tatile gidiş tarihim arkadaşım,10 gün sonra konuşuruz bende öptüm
kesinlikle jelesecim, hayatta kendim için yaptığım en güzel şey bu oldu. dün gidip kendime askılı bi elbise aldım. (eskiden bunları giymek hayaldi.) süper durdu. eşim bayıldı. keşke daha önce yaptırsaymışım. neyse,
dotorum gerçekten harika bir insan. iyi bir doktor ve para göz değil. sempatik ve çok yakışıklı ayrıca da bekar. GENÇ KIZLARA DUYURULUR. her yeriniz dört dörtlükte olsa sivilce mivilce bişey çıkarın gidin. benden söylemesi. (jelesec ablanızdan da tescilli karizmatik)
aman yok adamı görmek için boşuna gitmesinler...yazsınlar nete çıkıyor fotosu bilgisi...hem bekar doktorların vardır hayatında 5...10 sevgilisi merak etme o kadar para tek yenmez...sen çok şanslısın hızlı bir iyileşme süreci yaşadın, hemde sıfır dikkatle maşallah ödemler de inmiş yeni elbise almışsın bana 3 ay sonra al çamaşırı bile demişti doktor...herkeste farklı iyileşme seninki süper hızlıaman maşallah diyeyim
gaz benim işimiyi ki vermişim bak gazı ne kadar mutlusun tamam git gel yazışırız bu arada doktorun karizmatik,benim doktorda herşey 4X4lük ...bir karizma eksik
2 ağustos benim tatile gidiş tarihim arkadaşım,10 gün sonra konuşuruz bende öptüm
ben meme oldum...karın eylül ekim gibi kısmetse... 15 milyona almıştım ben en son,şimdi nedir bilmiyorum...1 ay sonra başlamıştım...ben seni canlı görmek isterim merak ettim,nasıl tekniği doktorunun belki karını ona olurum bellimi olur? uygun olursa sanada tatil sonrası bir kahve içeriz
ya toplanın toplanın da istanbul dışında olanları da düşünün yahuuu ben de bir canlı örnek göremedim valla yasüper olur valla. bende seni çok merak ettim. (ameliyatını değil) topiklerin meleği diyorum ben sana. herkese koşuyorsun. forumda ilk seninle özelden konuştuk. öyle bi gaz verdin ki ameliyathaneye itiverdin beni resmen. cesaretlendirdiğin için tekrar teşekkür ederim sana. seninle tanışmaktan gerçekten mutluluk duyarım. 1 ağustostan itibaren müsaitim. 10 gün yoğum. havuz, deniz görmüycem ama güneşi görmek serbest. 1 ağustosta haberleşelim tarih belirleyelim. topikten de katılmak isteyen olur belki. daha da güzel olur. kocamannnn öpüyorum seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?