Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

çok mersi canım 40 dan sonra değişmem artık ben böyleyim bende seni seviyorum

herkese günaydınn...

jelesec ve desendesen size de mutlu sağlıklı ve hayırlı bir ömür diliyorum,sevgiler....

mucize; sağol arkadaşım benden de sevgiler

gelişmelerin çok güzel swet; maşallah ben bu lazer konusunda net değilim...kendi doktoruma soracağım meme için gerek yok ama karın için gerçek anlamda işe yarıyorsa isterim....

Son düzenleme:

desperautehousewife merhaba , seni uzun zamandır göremiyorduk canım nasılsın bir girdin ameliyat oldum dedin kısa yazdın sonra göremez olduk seni nasılsın memişler nasıl ?:) sürecin nasıl geçti 2 ay oldu diyorsun ama benim hatırladığım kadarıyla biraz daha fazla olmadı mı sana?? çünkü ben doktor araştırırken sen aylin hanıma olduğunu yazmıştın ben ameliyat olmaya senden çok sonra karar verdim ve benim bile nerdeyse 2 ay olucak canım senin 2 ayı geçmiş olması lazım?? nasılsın şuan aylin hanım benim de gidip birebir görüştüğüm doktorlardan ben de prof. olması dolayısıyla direk onunla görüşmek istemiştim ve kesin ona yaptırırım diye düşünüyordum ama açıkçası ben resimlerde pek tatmin olamamıştım aylin hanım bilgisayarını değiştirmiş sanırım diğer resimler de evdeki bilgisayarda demişti bi de lolilpop yaparım zorlıcam demişti benim göğüs büyük diye, biraz korkmuştum o yüzden aylin hanıma değil de ercan beye ameliyat olmak kısmet oldu ve çok şükür ki memnunum.. ama sürecini bizimle paylaş aradan zaman geçse de insan başka doktora ameliyat olanların süreclerini de merak ediyo burdan bi çok insan bilgi alıyor sonucta ... ama sunu da eklemem lazım yaptığım doktor araştırmalarından çıkardığım sonuç prof. ya ada doç. olmasından çok kişiye yaklaşım tecrübe çok önemli ercan beyi seçmemdeki en büyük etken doktor gibi davranması bu işi ticarete dökmemiş olması ve meme küçültmede uzmanlık almış olmasıydı. umarım herkes kendince doğru doktoru bulur ve başarılı operasyonlar geçirir... desparautehousewife sen de sürecin ile ilgili gelişmeleri bize daha fazla aktarırsan sevinirm herkes bilgilensin

canım teşekkür ederim... ameliyatlarınız sonucu mutlulğunuz bana daha çok umut verip heveslendiriyor.. Allah hepinizden razı olsun.. sevgiler..

canım sanada büyük geçmiş olsun.. güle güle mutlu ve güzel günlerde kullan güzel memişlerini.. canım senin bahsettiğin gibi yeniden yapılandırılması gerekiyor mememde şekil bozukluğunun yanı sıra bariz enfeksiyona ve doku kaybına bağlı büyük izler var.. mememe yeniden şekil verilip o yara izlerinide çıkaracaklar.. ama bunu yapacak olan bu tür revizyon ameliyatlarında başarılı olan bir doktor yapacak.. ben aylin hanımlada görüşmek isterim aklımda soru işareti kalsın artık istemiyorum bana o güzelliğin garantisini veren doktora hemen bu yılın sonunda ameliyat olucam.. ilgin için çok teşekkür ederim sevgiler...

estetisyen canım çok geçmiş olsun sana tavsiyem kesinlikle acele etme doktorlarla görüş ama güven veren doktor olsa bile hemen yaptırma bekle mutlaka o an sana evet kesin yaparım dese bile doktor o anki heyecanla tamam oluyorum deme iyice düşün doktorların fikirlerini ayrı ayrı değerlendir derim ben çünkü sen deneme tahtası değilsin yeni bir hayal kırıklığı sana zarar verir türkiyede çok iyi doktorlar da var sana tavsiyem daha fazla araştır üniversite hastanelerindeki doktorları da araştır hepsiyle görüş ve bekle her gün bir doktoru değerlendir kafanda gün gün ele ve öyle karar ver .. ben de senin için araştırma yaparım canım ..

hangi şehırdesın ve lazere nekadar fiyat dedıler bılgılendırebılırmısın?

İstanbuldayım. doktorum nişantaşında Alpaslan Topçu. Lazer için ayriyeten fiyat ödemesi yok. memelere yapılacak olan son bir rutüş. yani ameliyata dahil. tabi diğer doktorları bilmiyorum.

gelişmelerin çok güzel swet; maşallah ben bu lazer konusunda net değilim...kendi doktoruma soracağım meme için gerek yok ama karın için gerçek anlamda işe yarıyorsa isterim....

doktoruna kesinlikle sor canım. iz bırakmamak lazım. Ne ameliyatı? kim olmuş? doğuştan ayol bu güzellik? (sonrasında böyle demek lazım)

doktoruna kesinlikle sor canım. iz bırakmamak lazım. Ne ameliyatı? kim olmuş? doğuştan ayol bu güzellik? (sonrasında böyle demek lazım)

Swet selam; canım sordum kendi doktorum yüzde yüz etkili değil dedi....ama ben kılkuyruk senin doktoru aradım,asistanı yaprak yada yağmur diye biri bana döndü ve tek tek sordum..

.ben 8 ay önce meme ameliyatı oldum izler için lazerle sildiğinizi duydum dedim,oda evet böyle bir uygulamamız var dedi(tabi ben uçtum oh dedim karında sıfır iz olacak) devam ettim etkili mi yani yüzde yüz sıfırlıyormu? kişiden kişiye değişiyor''ten yapısı,cilt yara iyileşmesi vs'' kiminde yüzde 50 geçerken kiminde yüzde 20 olabiliyor...tamamen geçen hastalarda var tabi diye açıklama yaptı....hem yaz dönemleri yapmayı tecih etmediklerini özellikle belirtti( sen 20 gün sonra dedin bence acele etme nasılsa kendi doktorun,zaman geçse de yapar) artı seans başı 500 dolar dedi....yani arkadaşım sıfır iz biraz ten birazda doktorun dikişi tekniğiyle alakalı gibi ...ben bu konuda çok şanslıydım izim kalmadı...sadece 2 paket silikon bant kullandım...inşallah karnımda da bu şansı yakalarım...sevgiler

Son düzenleme:

tatlım benim dikişlerim içte. dışardan yapıştırma gibi duruyor. dikiş sadece meme etrafında ve meme altındaki küçük keside var. lazer için benden ücret talep edilmedi çünkü ben zaten kendi hastasıyım. lazer tarihinide doktorum belirledi. yazın yapmayı tercih etmemeleri konusunda fikrim yok ama sanırım güneş gören yerlerle ilgili olabilirmi? benim memeler paketli nede olsa. yazında yapsa olur. doktor ne derse onu birebir uygulamaya çalışıyorum. pansumanımı, kremimi hiç aksatmadım. bakalım lazerden sonra ben o şanslı 100% lerden olabilecekmiyim? iz konusunda beyaz tenlilerin daha şanslı olduğunu duymuştum. en son resim ekleyeceğim. (lazerden sonra)
ayrıca şekerim sen silikon bantları ne zaman kullanmaya başladın. ne kadar süre kullandın. fiyatı ne kadar? karın ameliyatını ne zaman oldun? belkide zamana ihtiyacın vardır.

ayrıca jelesec başlığına da bayıldım. (dururmuyum hiç dün sordum) Dursan şaşardım. (hınzır)

ben meme oldum...karın eylül ekim gibi kısmetse... 15 milyona almıştım ben en son,şimdi nedir bilmiyorum...1 ay sonra başlamıştım...ben seni canlı görmek isterim merak ettim,nasıl tekniği doktorunun belki karını ona olurum bellimi olur? uygun olursa sanada tatil sonrası bir kahve içeriz

süper olur valla. bende seni çok merak ettim. (ameliyatını değil) topiklerin meleği diyorum ben sana. herkese koşuyorsun. forumda ilk seninle özelden konuştuk. öyle bi gaz verdin ki ameliyathaneye itiverdin beni resmen. cesaretlendirdiğin için tekrar teşekkür ederim sana. seninle tanışmaktan gerçekten mutluluk duyarım. 1 ağustostan itibaren müsaitim. 10 gün yoğum. havuz, deniz görmüycem ama güneşi görmek serbest. 1 ağustosta haberleşelim tarih belirleyelim. topikten de katılmak isteyen olur belki. daha da güzel olur. kocamannnn öpüyorum seni.

gaz benim işim iyi ki vermişim bak gazı ne kadar mutlusun tamam git gel yazışırız bu arada doktorun karizmatik,benim doktorda herşey 4X4lük ...bir karizma eksik

2 ağustos benim tatile gidiş tarihim arkadaşım,10 gün sonra konuşuruz bende öptüm

Son düzenleme:

kesinlikle jelesecim, hayatta kendim için yaptığım en güzel şey bu oldu. dün gidip kendime askılı bi elbise aldım. (eskiden bunları giymek hayaldi.) süper durdu. eşim bayıldı. keşke daha önce yaptırsaymışım. neyse,
dotorum gerçekten harika bir insan. iyi bir doktor ve para göz değil. sempatik ve çok yakışıklı ayrıca da bekar. GENÇ KIZLARA DUYURULUR. her yeriniz dört dörtlükte olsa sivilce mivilce bişey çıkarın gidin. benden söylemesi. (jelesec ablanızdan da tescilli karizmatik)

aman yok adamı görmek için boşuna gitmesinler...yazsınlar nete çıkıyor fotosu bilgisi...hem bekar doktorların vardır hayatında 5...10 sevgilisi merak etme o kadar para tek yenmez...sen çok şanslısın hızlı bir iyileşme süreci yaşadın, hemde sıfır dikkatle maşallah ödemler de inmiş yeni elbise almışsın bana 3 ay sonra al çamaşırı bile demişti doktor...herkeste farklı iyileşme seninki süper hızlı aman maşallah diyeyim

haklısın valla. vardır mutlaka hayatında birileri. Allah herkesin gönlüne göre versin.
benim şişlerim tam inmedi. 2 ay sonra şeklinin oturmaya başlayacağını 6 aydada tam oturacağını söyledi doktor zaten. ama ben tatilde giyerim diye aldım.inan bana şu halleri bile çok güzel. eskiden neydi öyle?
iyileşme konusunda gerçekten sıfır dikkat, şöyleki 4.5 yaşında oğlumu kucağıma almadım ama kollarımla kaldırdım. 4. gün ev süpürdüm, çamaşır astım, topladım. sabah akşam kremlenmek ve pansumandan başka kendime özen gösteremedim. bu arada pişirdim, taşırdım. (çok çocuklu ve güzel olmak biraz zor) çarşamba ameliyat olmuştum p.tesi işe başladım. bide gizli gizli. kimselere söylemedim ama kimse anlamadı. sadece çok zayıflamışsın dediler. ama tüm bunlara rağmen iyiyim çok şükür.

Aaaa o senin görüşün şekerim.Senin için karizmatik olmayan başkası için olabilir. Bence Ercan Karacaoğlu bir bütün halinde 4X4 bence.
Boş verin karizma marizma nikahınıza mı alacaksınız çıkardığı işe bakın tekniğine bakın diymi ama. Görmek isteyene canlı karın Valla görenler hayran kaldı

Son düzenleme:

15 tl miiii??? ben her pakete 35 vermiştimm jeloocumm kazık mı yedim ne ?? ben de canlı görmek isterim valla çok merak ettim canım bu arada ameliyat sana ne kadara mal oldu canım malum için de lazer falan da varmış merak ettim ?? jeloo biz kılkuyruk olarak sweet2006 nın lazeri çok iyi sonuç verirse yandık çünkü bu defa da lazere gidecek paralar

ya toplanın toplanın da istanbul dışında olanları da düşünün yahuuu ben de bir canlı örnek göremedim valla ya gördüğüm tek canlı örnek benim şuan

bu arada söylemeyi unuttumm ercan bey bence karizmatik ya pembiş yanakları karizmatik olmaz mı o pembiş yanakları yeter doktorumuzunn :))))))))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…