• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

İstanbuldayım. doktorum nişantaşında Alpaslan Topçu. Lazer için ayriyeten fiyat ödemesi yok. memelere yapılacak olan son bir rutüş. yani ameliyata dahil. tabi diğer doktorları bilmiyorum.

çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda istediğin görüntüye kavuşursun. Ben de yaptırmayı düüşünüyorum. Ameliyat ne kadara mal oldu?

bu arada söylemeyi unuttumm ercan bey bence karizmatik ya pembiş yanakları karizmatik olmaz mı o pembiş yanakları yeter doktorumuzunn :))))))))))

aynen yanakları ve süper işler çıkaran elleri yeter:nazar: lazerle silme olayı kişiden kişiye değişiyormuş canım yüzde yüz garanti verilse tamam...3 seans 500 dolardan öde...sonrada bir 3 seans daha gerekebilir cümlesi beni tatmin etmez; o yüzden ben silikon bant olayını karnımda uzun kullanırım 3...5 ay zaten zamanla çok hafifliyor...bir ameliyat parası da lazere ödeyemem

Son düzenleme:
[QUOTEasi=c1186;25530590]desperautehousewife merhaba , seni uzun zamandır göremiyorduk canım nasılsın bir girdin ameliyat oldum dedin kısa yazdın sonra göremez olduk seni nasılsın memişler nasıl ?:) sürecin nasıl geçti 2 ay oldu diyorsun ama benim hatırladığım kadarıyla biraz daha fazla olmadı mı sana?? çünkü ben doktor araştırırken sen aylin hanıma olduğunu yazmıştın ben ameliyat olmaya senden çok sonra karar verdim ve benim bilgayee nerdeyse 2 ay olucak canım senin 2 ayı geçmiş olması lazım?? nasılsın şuan aylin hanım benim de gidip birebir görüştüğüm doktorlardan ben de prof. olması dolayısıyla direk onunla görüşmek istemiştim ve kesin ona yaptırırım diye düşünüyordum ama açıkçası ben resimlerde pek tatmin olamamıştım aylin hanım bilgisayarını değiştirmiş sanırım diğer resimler de evdeki bilgisayarda demişti bi de lolilpop yaparım zorlıcam demişti benim göğüs büyük diye, biraz korkmuştum o yüzden aylin hanıma değil de ercan beye ameliyat olmak kısmet oldu ve çok şükür ki memnunum.. ama sürecini bizimle paylaş aradan zaman geçse de insan başka doktora ameliyat olanların süreclerini de merak ediyo burdan bi çok insan bilgi alıyor sonucta ... ama sunu da eklemem lazım yaptığım doktor araştırmalarından çıkardığım sonuç prof. ya ada doç. olmasından çok kişiye yaklaşım tecrübe çok önemli ercan beyi seçmemdeki en büyük etken doktor gibi davranması bu işi ticarete dökmemiş olması ve meme küçültmede uzmanlık almış olmasıydı. umarım herkes kendince doğru doktoru bulur ve başarılı operasyonlar geçirir... desparautehousewife sen de sürecin ile ilgili gelişmeleri bize daha fazla aktarırsan sevinirm herkes bilgilensin :34::34::34:[/QUOTE]

bir aydır tatildeydim, döner dönmez de foruma girdim. Benim iki ayı geçti, çok büyük, asimetrik ve sarkık göğüslerim vardı, ters t şeklinde ameliyat oldum.dikey izler oldukça hafifledi ama alt kısımlar henüz belirginler.Önemli bir sıkıntı yaşamadım doğrusu. Ben bayan doktor olması konusunda kararlıydım, yoksa ercan beyin sonuçlarından herkes çok memnun bende düşünmedim değil ama kendimi rahat hissetmeyeceğimi düşünerek vazgeçtim. Ameliyat neyse de kontrollerde göğsümü gösterme fikri beni korkuttu:))) bencede prof olması o kadar önemli değil ama bir şekilde karar verme aşamasında destekleyici oluyor, ben bayan doktor aradığım için seçenek de çok fazla yoktu açıkcası. Bİr de bu işler biraz duygu meselesi doktorla kimyan tutacakki güvenip masaya yatacaksın, Aylin hanımla elektriğimiz tuttu bizim. Ya bu estetik olayı bağımlılık yapıyor biraz zaman geçsin karnımı da yaptırıcam galiba:))) herkese sevgiler kader arkadaşlarım benim:)))

canım sanada büyük geçmiş olsun.. güle güle mutlu ve güzel günlerde kullan güzel memişlerini.. canım senin bahsettiğin gibi yeniden yapılandırılması gerekiyor mememde şekil bozukluğunun yanı sıra bariz enfeksiyona ve doku kaybına bağlı büyük izler var.. mememe yeniden şekil verilip o yara izlerinide çıkaracaklar.. ama bunu yapacak olan bu tür revizyon ameliyatlarında başarılı olan bir doktor yapacak.. ben aylin hanımlada görüşmek isterim aklımda soru işareti kalsın artık istemiyorum bana o güzelliğin garantisini veren doktora hemen bu yılın sonunda ameliyat olucam.. ilgin için çok teşekkür ederim sevgiler...

teşekkür ederim, yine de sen sen ol iki düşün bir karar ver, Allah yardımcın olsun.

teşekkür ederim, yine de sen sen ol iki düşün bir karar ver, Allah yardımcın olsun.

aman yok adamı görmek için boşuna gitmesinler...yazsınlar nete çıkıyor fotosu bilgisi...hem bekar doktorların vardır hayatında 5...10 sevgilisi merak etme o kadar para tek yenmez...sen çok şanslısın hızlı bir iyileşme süreci yaşadın, hemde sıfır dikkatle maşallah ödemler de inmiş yeni elbise almışsın bana 3 ay sonra al çamaşırı bile demişti doktor...herkeste farklı iyileşme seninki süper hızlı:10: aman maşallah diyeyim

ıslak kavitasyonla ilgili bilginiz var mı? veya yaptıran?

Swet selam; canım sordum kendi doktorum yüzde yüz etkili değil dedi....ama ben kılkuyruk senin doktoru aradım,asistanı yaprak yada yağmur diye biri bana döndü ve tek tek sordum..
.ben 8 ay önce meme ameliyatı oldum izler için lazerle sildiğinizi duydum dedim,oda evet böyle bir uygulamamız var dedi(tabi ben uçtum oh dedim karında sıfır iz olacak) devam ettim etkili mi yani yüzde yüz sıfırlıyormu? kişiden kişiye değişiyor''ten yapısı,cilt yara iyileşmesi vs'' kiminde yüzde 50 geçerken kiminde yüzde 20 olabiliyor...tamamen geçen hastalarda var tabi diye açıklama yaptı....hem yaz dönemleri yapmayı tecih etmediklerini özellikle belirtti( sen 20 gün sonra dedin bence acele etme nasılsa kendi doktorun,zaman geçse de yapar) artı seans başı 500 dolar dedi....yani arkadaşım sıfır iz biraz ten birazda doktorun dikişi tekniğiyle alakalı gibi ...ben bu konuda çok şanslıydım izim kalmadı...sadece 2 paket silikon bant kullandım...inşallah karnımda da bu şansı yakalarım...sevgiler

swet, mesajıla bilgilendirmişsin çok teşekkür ederim...dün işler girdi araya sana özelden yazamdım kusura bakma canım olur mu? ben; izler için kesin garanti veriyorlarsa düşünebilirdim ama yüzdeler ve cilt yapısı gibi cümleler araya girince, şehir dışından istanbula net olmayan bişi için gitmek benim için zorlayıcı olur.

Aaaa o senin görüşün şekerim.Senin için karizmatik olmayan başkası için olabilir. Bence Ercan Karacaoğlu bir bütün halinde 4X4 bence.
Boş verin karizma marizma nikahınıza mı alacaksınız :52::52::52: çıkardığı işe bakın tekniğine bakın diymi ama. Görmek isteyene canlı karın :nazar::nazar::nazar: Valla görenler hayran kaldı :nazar::nazar::nazar:

tam bir Ercanfan görür gibiyim....

dipnot : açıkçası a.topçuyu karizmatik bulmadım :)) zaten karizmalarından önce önemli olan çıkardıkları işler ;)

15 tl miiii??? ben her pakete 35 vermiştimm jeloocumm kazık mı yedim ne ??

ben 15TL den almıştım nisanda..amma arttırmışlar fiyatı....hala da 2-3 paket var elimde....kullanmıyorum..isteyene 15TL den verebilirim..

HEPİNİZİ söyleyecem Ercan bey e...kırmızılar yanaklar 4x4 ler ....
ben maille söyledim bile:1:
herkesin nicklerini ve isimlerini yazdım:52: kimin kim olduğunu biliyor...................................dermişimmmmm haa haaa

estetisyen canım çok geçmiş olsun sana tavsiyem kesinlikle acele etme doktorlarla görüş ama güven veren doktor olsa bile hemen yaptırma bekle mutlaka o an sana evet kesin yaparım dese bile doktor o anki heyecanla tamam oluyorum deme iyice düşün doktorların fikirlerini ayrı ayrı değerlendir derim ben çünkü sen deneme tahtası değilsin yeni bir hayal kırıklığı sana zarar verir türkiyede çok iyi doktorlar da var sana tavsiyem daha fazla araştır üniversite hastanelerindeki doktorları da araştır hepsiyle görüş ve bekle her gün bir doktoru değerlendir kafanda gün gün ele ve öyle karar ver .. ben de senin için araştırma yaparım canım ..

canım araştırmalarım devam ediyor, sizden doktor ismi almak ve sorunumla ilgili olmanız beni daha çok umutlandırıyor kendimi son derece güvende hissediyorum.. Allah sizlerden razı olsun.. bana doktor tavsiyelerinde bulunursanız en azından görüşme imkanım olur ve fikir edinmiş olurum.. şuan beklemedeyim fırsat buldukça foruma girip takip edebildiğim kadar sizin yorumlarınızı okuyor.. ilgin için çok teşekkür ederim canım sevgiler...

Ogltkn, sen de mi 15 tl den aldın ya ben aldığımda paket olarak kalmamış tane olarak vardı 7 tane aldım 120 tl ödedim memorial ın yanındaki eczaneden floria adı sanırım... zaten her kullanıma 1 tane gidiyor neredeyse ve 5 gün de bir yeniliyorum çıkardıklarımı atıyorum böyle giderse yandım valla =)))

Son düzenleme:
desenim, doğum günün kutlu olsun, evlatlarınla eşinle, ve yeni bedeninle uzuuun ve mutlu yıllarrr :)

jelesec'im konuştuk ama buradan da yazayım....hiç değişme hep böyle kal.....seni seviyorum....nice nice güzel senelere arkadaşım.

estetisyen çok haklısın, yaparım diyip garanti veren bi doktora güvenilebilir ancak ;) yoksa gerek yok hakikaten..

ozdy yine denk gelemedik..sevgiler öpücükler...

c1186, tamamen iyileştin sanırım, keyfin yerinde görünüyor, sana da sevgiler...

yazmayıp tatilde olan tüm diğer arkadaşlara da selamlarrrrrr :)

denk gelemiyoruzzzzz :((((
ne zaman geliceksin İstanbul'a ?
haber ver pls :)
sevgiler

slm kızlar.. ben göğüs küçültme ameliyatı olmayı düşünüorum şuan 110 beden takıorum ve 23 yaşındayım ankarada oturuorum ankara da bu ameliyatı yaptıran arkadaşlar var mı? varsa doktor ismi fiyatı hakkında bilgi verebilirler mi?

Back