Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ay ne güldüm Tabi 40 dan sonra doğum günü dilekleri böyle oluyor çok öpüyorum seni

Gelişmelerini yaz...doktora geleceğin zaman haber ver

Rica ederim canım, tekrar geçmiş olsun :) ben sütyeni 2 ay gece gündüz taktım..cok sıkıcı gerçekten...
bazen 1 ay takanlar da var,doktor 1 ay sonra daha rahat sütyen takabilirsin dediğimde marks & spencerdan rahat penye bir sporcu sütyeni aldım, nispeten daha rahat tuttu beni...
sevgiler

canım merhaba
ben foruma her zaman giremiyorum, sanane olduğun anlamadım ?
inşallah hakkında hayırlısı olur..

sevgiler

desenim, doğum günün kutlu olsun, evlatlarınla eşinle, ve yeni bedeninle uzuuun ve mutlu yıllarrr :)

jelesec'im konuştuk ama buradan da yazayım....hiç değişme hep böyle kal.....seni seviyorum....nice nice güzel senelere arkadaşım.

estetisyen çok haklısın, yaparım diyip garanti veren bi doktora güvenilebilir ancak yoksa gerek yok hakikaten..

ozdy yine denk gelemedik..sevgiler öpücükler...

c1186, tamamen iyileştin sanırım, keyfin yerinde görünüyor, sana da sevgiler...

yazmayıp tatilde olan tüm diğer arkadaşlara da selamlarrrrrr :)

herkese günaydınn...

jelesec ve desendesen size de mutlu sağlıklı ve hayırlı bir ömür diliyorum,sevgiler....

arkadaşlar bugün dr ye kontrole gttım(10.günüm).her seyın yolunda olduğunu söyledı.yaralarım iyileşiyor ve şişliklerım ınmeye basladı.insan cok mutlu oluyor.allah herkese nasıp etsın sağlıklıca iyileşmeyı.herkese cokcok tesekkürler burda bana yardımcı olduğunuz için.tişört falan giyiyorum bunlar küçülmüş deyıp deyıp gülüyorum:)mutluyum:))

selam,ben prof. Aylin Bilgin Karabuluta oldum, iki ayım geçti çok memnunum, gerçekten güzel meme yapıyor. fiyatı doktorla görüşmen gerekiyor, ama prof oldugunu bununda fiyatı etkilediğini bilmende fayda var. Sonuçta söz konusu sağlıksa üçe beşe bakmamak lazım, meme ameliyatı basit bir ameliyat değil kesinlikle kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum, ehil ellere düşmeyen cidden pişman olabilir.umarım yardımcı olmuşumdur.

selam arkadaşım boş yere üzülüyorsun, ödemden dolayı sana öyle geliyor, bir kaç aya kadar ödemler geçer göğsün yumuşar merak etme, sabırlı ol.

mesajı geç gördüm. doğum günün kutlu olsun fıstık. nice güzel yıllar diliyorum sana.

arkadaslar dikişler yada sekılle ılgılı foto gönderebılcek olan var mı özelden?öncden bı foto gönderme muhabbetı gecmıste?

olabilir tabi ki. çarşamba günü 10 günlük tatile çıkıyorum dönüşte bi sergi açarız.

merhaba, geçmiş olsun öncelikle, iki ay önce prof Aylin bilgin Karabulut hocaya ameliyat oldum gayet memnunum, yirmialtı yıllık deneyimi var, ameliyat ol diyemem ama bir görüşmende fayda var bence. Bir görüşmemiz esnasında reconsturuction yani yeniden yapılandırma ameliyatı yaptğından bahsetmişti, çünkü anladığım kadarıyla sende bu tarz bir şekllendirmeye ihtiyaç var, Allah yardımcın olsun.

kızlar bugün kontrole gittim. herşey çok güzel. sabah akşam fito krem sürmeye devam edeceğim. şişlikler inmeye, şekiller oturmaya başladı. 10 gün sonra tatil dönüşü izlere lazer yapılacak. izsiz dik memeler süper olacak. bu arada merak eden arkadaşlar adına sordum lazer ameliyattan 20 gün sonra yapılıyormuş.

canım yaşadıklarını başka bir formda okudum. benim doktorum Alpaslan Topçu. muayenehanesi nişantaşında. internette arattır incele. ne kadar çok doktorla görüşürsen o kadar iyi. ben tam iki ay sonunda kendisinde karar kıldım. Allah yardımcın olsun. Sevgiler...

canım yaşadıklarını başka bir formda okudum. benim doktorum Alpaslan Topçu. muayenehanesi nişantaşında. internette arattır incele. ne kadar çok doktorla görüşürsen o kadar iyi. ben tam iki ay sonunda kendisinde karar kıldım. Allah yardımcın olsun. Sevgiler...

hangi şehırdesın ve lazere nekadar fiyat dedıler bılgılendırebılırmısın?

evet şimdi inmeye basladılar ve cok memnunum:)10 gün oldu.ılk zamanlar korkmustum acıkcası rahat gecıyor amelıyat sonram allah cok şükür.
gizot daha dur, 2-3 ay sonra asıl tüm ödemler gitmiş ve inmiş olacaklar

swet şu lazerle, ismiyle cismiyle ilgili daha çok bilgi verirsen çoook minnettar kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…