- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.372
- 448
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #10.941
günaydın ozdy, özellikle sanada çok teşekkür ediyorum canım. resimlerini paylaşarak iyi bir örnek sergiledin. bu arada kızlar sporcu sütyenlerini 2 aymı takıyoruz. özellikle geceleri nefes alamıyorum resmen. sabah işe gelmeden önce 1 saat çıkarıyorum sütyeni. 1 saatlik özgürlük bile yetiyor. çabucak kurtulsam şu sütyenden.
canım hepinize çok teşekkür ederim. ALLAH hepinizden razı olsun... ilerleyen zamanlardada tüm gelişmelerden sizleri haberdar etmek isterim.. hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun.. sevgi ve selamlar.... canım en son ameliyatımı 2008 yılında olmuştum 4 sene oldu...
swetçim sen ne yapıyon, hiç 4.gün ev süprülür mü? doktorun kollarını kullanma konusunda seni tembihlemedi mi? hem iş hayatına dönmüşsün hem de he normal yaşantına be arkadaşım. dışta olduğu kadar içerde dikişlerin var unutma..nolur azcık dinlenmeye gayret et. yani ben de mesela yapsam yapardım aynı işleri, kollarımda bi ağrı bişi yoktu ama, sırf dikiş açılması yada başka problemler yaşamamak için ilk 15 gün fazlasıyla özen gösterdim. bi görün bakalım doktoruna ne diyecek. önemli bişi yoktur umarım..
5. gün kontrole gittiğimde doktorum yeniden tembihledi. dikişlerim için doktorumdan bugün randevu almıştım iptal ettim. p.tesi giderim artık. akşam ablamlara gittik. yiğenim sağlıkçı. dikişlerime baktı. sızıntı olması normalmiş. içteki yaraların dışarı akmasından dolayı. dren koysaymış keşke doktor dedim ama yiğenim drenlerle zorlanırdın işbaşı yapamazdın dedi. doktor özenmiş çok güzel dikiş atmış dedi. içim çok rahatladı. gayet iyilermiş ben evham yapmışım. bu sabah daha bi iyi göründüler. gerçekten de dikkat etmek lazım.
Evet ogltknin dediği gibi kendine iyi bakmalısın...sonuçta cerrahi bir işlem gördün, ameliyat oldğunu unutma canım :)
bu arada ben de drensiz ameliyat oldum ama sızıntı hiç olmadı...bu konuda doktorların görüşleri farklı...
umarım bir an önce iyileşirsin ama kendine özen göster pls :)
sevgiler
canım merhaba
ben foruma her zaman giremiyorum, sanane olduğun anlamadım ?
inşallah hakkında hayırlısı olur..
sevgiler
N'BERSİNİZ görüşmeyeli??
Bugün benim doğum günüüüümhem sarhoşuuuummm..... (şu an değilim ama akşama olacağım ) Misafirlerim gelecek. Evde partı var yanii. :118: Bir yıl daha yaşlanıyorum anlıycağınız :18: Aslında ben ona yaşlanmak demiyorum, bir yıl daha güzelleşiyorum diyorum, şarap gibi kadınım ayol Bence bütün kadınlar yıllar geçtikçe daha bir güzelleşiyor.
Aşkım Jelesec'im görüşemedik seninle bir türlü. Şehir dışındaydık. Bir ara sesini duymak istiyorum tatlım...Kendine çookk iyi bak. Öptüm...
Ogltkn canım sen neler yapıyorsun? Bentoprak, Nldglp'cim, Ada222, sweet, Ozdy, C1186 veee adı aklıma gelmeyen herkese sevgilerGeçmişi okuyamadım, müsait olduğumda yeniden göz atıcam şekerler...
desenim, doğum günün kutlu olsun, evlatlarınla eşinle, ve yeni bedeninle uzuuun ve mutlu yıllarrr :)
jelesec'im konuştuk ama buradan da yazayım....hiç değişme hep böyle kal.....seni seviyorum....nice nice güzel senelere arkadaşım.
estetisyen çok haklısın, yaparım diyip garanti veren bi doktora güvenilebilir ancakyoksa gerek yok hakikaten..
ozdy yine denk gelemedik..sevgiler öpücükler...
c1186, tamamen iyileştin sanırım, keyfin yerinde görünüyor, sana da sevgiler...
yazmayıp tatilde olan tüm diğer arkadaşlara da selamlarrrrrr :)
selam kızlar ben göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum ama çok korkuyorum
istanbul avrupa yakasındayım bana önerebileceğiniz qüzel bir hastane ve dr varmı
yalnız doktorumun bayan olması şart :26: 95 beden sütyen kullanıyorum bu yaz artık canıma tak etti
birde fiyat konusunda bilqi verirseniz çok memnun olurum
arkadaşlar herkese merhabalar...foruma yenı katıldım.bu c.tesi oldum amelıyat.yıllardr ıstıyordum cesaretımı yenı topladım dıyelım.ağrım falan olmadı diyecek kadar azdı.sadece amelıyat sonrası aneztezi etkısıyle çıkardım 2kere sonra rahatladım.drenler cıkınca cok rahatladım dün cıktı daha.ama aynaya bakmaya korkuyorum ızlerımı görunce morlım bozlcak dıye.kı ız konusunda takıntılı değılım.tek sorum su benımkıler suan cok şiş.Sankı küçülttürme yapmamısta büyümüşler gibi.Dr korkma dedı onlar kendını salıcak sonra.ama ınanınkı ben cok üzülüyorum bu sabah ağladım.Ailemde cok üzüldü bu duruma.düzeleceğini söyluyor herkes.Çok mu acelecı davranıyorum.önceden 95 falan kullanıyordum.Şuan kı südyenım 80.cok sertler bırde dimdik füze gibi....yanı bu şişlikler,sertlıkler normal mı lütfen yardımcı olurmusunuz??
N'BERSİNİZ görüşmeyeli??
Bugün benim doğum günüüüümhem sarhoşuuuummm..... (şu an değilim ama akşama olacağım ) Misafirlerim gelecek. Evde partı var yanii. :118: Bir yıl daha yaşlanıyorum anlıycağınız :18: Aslında ben ona yaşlanmak demiyorum, bir yıl daha güzelleşiyorum diyorum, şarap gibi kadınım ayol Bence bütün kadınlar yıllar geçtikçe daha bir güzelleşiyor.
Aşkım Jelesec'im görüşemedik seninle bir türlü. Şehir dışındaydık. Bir ara sesini duymak istiyorum tatlım...Kendine çookk iyi bak. Öptüm...
Ogltkn canım sen neler yapıyorsun? Bentoprak, Nldglp'cim, Ada222, sweet, Ozdy, C1186 veee adı aklıma gelmeyen herkese sevgilerGeçmişi okuyamadım, müsait olduğumda yeniden göz atıcam şekerler...
Kadınlar kulübün editöründen geldi;çok güzel bir yazı.... Iyi ki sizlerde varsınız ...çok teşekkürler
SEVGİLER VE SAYGILAR
arkadaslar dikişler yada sekılle ılgılı foto gönderebılcek olan var mı özelden?öncden bı foto gönderme muhabbetı gecmıste?
merhaba, geçmiş olsun öncelikle, iki ay önce prof Aylin bilgin Karabulut hocaya ameliyat oldum gayet memnunum, yirmialtı yıllık deneyimi var, ameliyat ol diyemem ama bir görüşmende fayda var bence. Bir görüşmemiz esnasında reconsturuction yani yeniden yapılandırma ameliyatı yaptğından bahsetmişti, çünkü anladığım kadarıyla sende bu tarz bir şekllendirmeye ihtiyaç var, Allah yardımcın olsun.QUOTE=ogltkn;25488827.. şayet bir doktor ben bu ameliyatını yaparım ve çokta güzel olur derse tekrar olmama değer, herkes gibi bende çok umutlarla ameliyat oldum.. ama; bu halimden beter bir görüntüye sahip olacaksam bu riski almayada asla değmez.. sonuçta sağlıklıyım, yaşıyorum ve nefes alıyorum tek kusurum bu olsun der sineye çekerim..
selam arkadaşım boş yere üzülüyorsun, ödemden dolayı sana öyle geliyor, bir kaç aya kadar ödemler geçer göğsün yumuşar merak etme, sabırlı ol.
QUOTE=ogltkn;25488827.. şayet bir doktor ben bu ameliyatını yaparım ve çokta güzel olur derse tekrar olmama değer, herkes gibi bende çok umutlarla ameliyat oldum.. ama; bu halimden beter bir görüntüye sahip olacaksam bu riski almayada asla değmez.. sonuçta sağlıklıyım, yaşıyorum ve nefes alıyorum tek kusurum bu olsun der sineye çekerim..
QUOTE=ogltkn;25488827.. şayet bir doktor ben bu ameliyatını yaparım ve çokta güzel olur derse tekrar olmama değer, herkes gibi bende çok umutlarla ameliyat oldum.. ama; bu halimden beter bir görüntüye sahip olacaksam bu riski almayada asla değmez.. sonuçta sağlıklıyım, yaşıyorum ve nefes alıyorum tek kusurum bu olsun der sineye çekerim..
kızlar bugün kontrole gittim. herşey çok güzel. sabah akşam fito krem sürmeye devam edeceğim. şişlikler inmeye, şekiller oturmaya başladı. 10 gün sonra tatil dönüşü izlere lazer yapılacak. izsiz dik memeler süper olacak. bu arada merak eden arkadaşlar adına sordum lazer ameliyattan 20 gün sonra yapılıyormuş.
gizot daha dur, 2-3 ay sonra asıl tüm ödemler gitmiş ve inmiş olacaklarevet şimdi inmeye basladılar ve cok memnunum:)10 gün oldu.ılk zamanlar korkmustum acıkcası rahat gecıyor amelıyat sonram allah cok şükür.
kızlar bugün kontrole gittim. herşey çok güzel. sabah akşam fito krem sürmeye devam edeceğim. şişlikler inmeye, şekiller oturmaya başladı. 10 gün sonra tatil dönüşü izlere lazer yapılacak. izsiz dik memeler süper olacak. bu arada merak eden arkadaşlar adına sordum lazer ameliyattan 20 gün sonra yapılıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?