• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

QUOTE=ogltkn;25488827.. şayet bir doktor ben bu ameliyatını yaparım ve çokta güzel olur derse tekrar olmama değer, herkes gibi bende çok umutlarla ameliyat oldum.. ama; bu halimden beter bir görüntüye sahip olacaksam bu riski almayada asla değmez.. sonuçta sağlıklıyım, yaşıyorum ve nefes alıyorum tek kusurum bu olsun der sineye çekerim..

Son düzenleme:
en son ameliyatı ne zaman oldun? sende haklısın düzelsin istiyorsun ama her seferinde başka sıkıntı yaşanmış...seni anlayan ve gerçekten sorunu çözecek birini bulman lazım,para için keselim biçelim diyen denk gelmesin arkadaşım;gerçi bunu anlamak da zor kavun değil ki ........Allah yardımcın olsun...sürecini paylaşırsan sevinirim....lütfen acele karar verme sevgiler

canım hepinize çok teşekkür ederim. ALLAH hepinizden razı olsun... ilerleyen zamanlardada tüm gelişmelerden sizleri haberdar etmek isterim.. hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun.. sevgi ve selamlar.... canım en son ameliyatımı 2008 yılında olmuştum 4 sene oldu...

Son düzenleme:
Malesef olmadım:( çok istiyorum ama. Büyük bir ihtimalle şubatta olucam. Formun meleğinin (çok hoşuma gitti) doktoru ercan beyle görüşücem. Sana ne kadara mal oldu ameliyat?

bana 4 civarı, doktorum çok indirim yaptı. çokta memnun kaldım. ercan beyle görüş bakalım. şubat iyi bir tercih. yazın birazcık zor. hayırlısı olsun inşallah.

N'BERSİNİZ görüşmeyeli??

Bugün benim doğum günüüüüm :24::24::24: hem sarhoşuuuummm.....:24::24::24: (şu an değilim ama akşama olacağım:1:) Misafirlerim gelecek. Evde partı var yanii. :118: Bir yıl daha yaşlanıyorum anlıycağınız :18: Aslında ben ona yaşlanmak demiyorum, bir yıl daha güzelleşiyorum diyorum, şarap gibi kadınım ayol :23: Bence bütün kadınlar yıllar geçtikçe daha bir güzelleşiyor.

Aşkım Jelesec'im görüşemedik seninle bir türlü. Şehir dışındaydık. Bir ara sesini duymak istiyorum tatlım...Kendine çookk iyi bak. Öptüm...:54:

Ogltkn canım sen neler yapıyorsun? Bentoprak, Nldglp'cim, Ada222, sweet, Ozdy, C1186 veee adı aklıma gelmeyen herkese sevgiler :16:Geçmişi okuyamadım, müsait olduğumda yeniden göz atıcam şekerler...

N'BERSİNİZ görüşmeyeli??

Bugün benim doğum günüüüüm :24::24::24: hem sarhoşuuuummm.....:24::24::24: (şu an değilim ama akşama olacağım:1:) Misafirlerim gelecek. Evde partı var yanii. :118: Bir yıl daha yaşlanıyorum anlıycağınız :18: Aslında ben ona yaşlanmak demiyorum, bir yıl daha güzelleşiyorum diyorum, şarap gibi kadınım ayol :23: Bence bütün kadınlar yıllar geçtikçe daha bir güzelleşiyor.

Aşkım Jelesec'im görüşemedik seninle bir türlü. Şehir dışındaydık. Bir ara sesini duymak istiyorum tatlım...Kendine çookk iyi bak. Öptüm...:54:

Ogltkn canım sen neler yapıyorsun? Bentoprak, Nldglp'cim, Ada222, sweet, Ozdy, C1186 veee adı aklıma gelmeyen herkese sevgiler :16:Geçmişi okuyamadım, müsait olduğumda yeniden göz atıcam şekerler...

Canım görüştük bak hemen aradım:10: amma kaynattık:13: bende özlemişim tanışmadık ama sanki yıllardır arkadaş gibiyiz:nazar: sana mutlu sağlıklı ve huzur dolu yıllar diliyorum...doğum gününün kutlu olsun:71: partide benim yerime de eğlen :66::62::64: bende mucukladım

N'BERSİNİZ görüşmeyeli??

Desenim herkesi yazmışsın neredeyse,MADAMI unutmuşsun:50: amanın tertip üzülmüştür şimdi....ben listeye ek yapayım;sevimliii, edbeeer, seray14, özdye nin arkadaşı(sibel can) jujuuu:16: (aldım haberlerini ogltkn den en kısa zamanda arıyacağım) herkese sevgiler selamlar

Kadınlar kulübün editöründen geldi;çok güzel bir yazı.... Iyi ki sizlerde varsınız ...çok teşekkürler

SEVGİLER VE SAYGILAR

Son düzenleme:
N'BERSİNİZ görüşmeyeli??

Doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşında sağlık ve mutluluklar dilerim.

n'bersiniz görüşmeyeli??

Bugün benim doğum günüüüüm :24::24::24: Hem sarhoşuuuummm.....:24::24::24: (şu an değilim ama akşama olacağım:1:) misafirlerim gelecek. Evde partı var yanii. :118: Bir yıl daha yaşlanıyorum anlıycağınız :18: Aslında ben ona yaşlanmak demiyorum, bir yıl daha güzelleşiyorum diyorum, şarap gibi kadınım ayol :23: Bence bütün kadınlar yıllar geçtikçe daha bir güzelleşiyor.

Aşkım jelesec'im görüşemedik seninle bir türlü. şehir dışındaydık. Bir ara sesini duymak istiyorum tatlım...kendine çookk iyi bak. öptüm...:54:

Ogltkn canım sen neler yapıyorsun? Bentoprak, nldglp'cim, ada222, sweet, ozdy, c1186 veee adı aklıma gelmeyen herkese sevgiler :16:geçmişi okuyamadım, müsait olduğumda yeniden göz atıcam şekerler...

mutlu yıllar sana herşey gönlünce olsun :))

canım senin de mi doğum günün ?

Mutlu, asğlıklı yıllar dilerim herşey gönlünce olsun :)

Evet canım benimde doğum günüm (aslında ne yalan söyleyeyim 39 lu yaşlardan sonra pek hoşlanmıyorum doğum günü işinden...hele 42 olunca tamam dursun bu yıllarda diyorum)

mersi barbim...seninde herşey gönlünce olsun...arayan doğum günümü kutlayan arkadaşlar teşekkürler...öptüm hepinizi:54:

arkadaşlar sizlerın doğum günü sanırım.....doğum günlerınız kutlu,mutlu olsun.her seyın gönlünüzce olacağı bır ömür olsun inş...

Evet canım benimde doğum günüm (aslında ne yalan söyleyeyim 39 lu yaşlardan sonra pek hoşlanmıyorum doğum günü işinden...hele 42 olunca tamam dursun bu yıllarda diyorum)

mersi barbim...seninde herşey gönlünce olsun...arayan doğum günümü kutlayan arkadaşlar teşekkürler...öptüm hepinizi:54:

canım doğum günün kutlu olsun.. nice güzel mutlu yıllar diliyorum sana sevgiler...

arkadaşlar sizlerın doğum günü sanırım.....doğum günlerınız kutlu,mutlu olsun.her seyın gönlünüzce olacağı bır ömür olsun inş...

Çok mersi gizott; acısıyla tatlısıyla 1 yılı daha geride bıraktım...son yıllarda estetik ameliyatlar eklendi tek fark bu
canım doğum günün kutlu olsun.. nice güzel mutlu yıllar diliyorum sana sevgiler...

Teşekkürler canım; bende sana sevgilerimi gönderiyorum...

canımm, doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllaraaa.....;)
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

mutlu mutluuuu mutluu yıllaraaaaa allhım bir daha meme sarkması,büyümesi ,karın fazlası göstermesin inşallhh bir ömür boyu seksi memeli dümdüz karınlı yıllar geçirirsin inşallhhh:1::1::1: ee tabi bir de ailenle çocuklarınla mutlu huzurlu dertsiz tasasız bir hayat geçirmen dileği ile ... haa bir de senin çocuklardan birinin estetik ve plastşk cerrah olması dileği ileeee:1::1::1::1: forumca bi dünya işi olur valla biz de indirimden faydalanırz bari:1::1::1: öptümm kocamannnn jelesecimmmmm :54::54::54::54::54::nazar::nazar::nazar::103::103::103:

Back