- Konu Sahibi ---Lily---
- #10.921
teşekkür ederim tatlım. inşallah sonuç her anlamda güzel olur. sen ameliyat olmuşmuydun canım?
Malesef olmadım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim tatlım. inşallah sonuç her anlamda güzel olur. sen ameliyat olmuşmuydun canım?
en son ameliyatı ne zaman oldun? sende haklısın düzelsin istiyorsun ama her seferinde başka sıkıntı yaşanmış...seni anlayan ve gerçekten sorunu çözecek birini bulman lazım,para için keselim biçelim diyen denk gelmesin arkadaşım;gerçi bunu anlamak da zor kavun değil ki ........Allah yardımcın olsun...sürecini paylaşırsan sevinirim....lütfen acele karar verme sevgiler
Malesef olmadımçok istiyorum ama. Büyük bir ihtimalle şubatta olucam. Formun meleğinin (çok hoşuma gitti) doktoru ercan beyle görüşücem. Sana ne kadara mal oldu ameliyat?
N'BERSİNİZ görüşmeyeli??
Bugün benim doğum günüüüümhem sarhoşuuuummm.....
(şu an değilim ama akşama olacağım
) Misafirlerim gelecek. Evde partı var yanii. :118: Bir yıl daha yaşlanıyorum anlıycağınız :18: Aslında ben ona yaşlanmak demiyorum, bir yıl daha güzelleşiyorum diyorum, şarap gibi kadınım ayol
Bence bütün kadınlar yıllar geçtikçe daha bir güzelleşiyor.
Aşkım Jelesec'im görüşemedik seninle bir türlü. Şehir dışındaydık. Bir ara sesini duymak istiyorum tatlım...Kendine çookk iyi bak. Öptüm...
Ogltkn canım sen neler yapıyorsun? Bentoprak, Nldglp'cim, Ada222, sweet, Ozdy, C1186 veee adı aklıma gelmeyen herkese sevgilerGeçmişi okuyamadım, müsait olduğumda yeniden göz atıcam şekerler...
N'BERSİNİZ görüşmeyeli??
) Misafirlerim gelecek. Evde partı var yanii. :118: Bir yıl daha yaşlanıyorum anlıycağınız :18: Aslında ben ona yaşlanmak demiyorum, bir yıl daha güzelleşiyorum diyorum, şarap gibi kadınım ayol
Aşkım Jelesec'im görüşemedik seninle bir türlü. Şehir dışındaydık. Bir ara sesini duymak istiyorum tatlım...Kendine çookk iyi bak. Öptüm...
Ogltkn canım sen neler yapıyorsun? Bentoprak, Nldglp'cim, Ada222, sweet, Ozdy, C1186 veee adı aklıma gelmeyen herkese sevgilerGeçmişi okuyamadım, müsait olduğumda yeniden göz atıcam şekerler...
N'BERSİNİZ görüşmeyeli??
n'bersiniz görüşmeyeli??
Bugün benim doğum günüüüümHem sarhoşuuuummm.....
) misafirlerim gelecek. Evde partı var yanii. :118: Bir yıl daha yaşlanıyorum anlıycağınız :18: Aslında ben ona yaşlanmak demiyorum, bir yıl daha güzelleşiyorum diyorum, şarap gibi kadınım ayol
Aşkım jelesec'im görüşemedik seninle bir türlü. şehir dışındaydık. Bir ara sesini duymak istiyorum tatlım...kendine çookk iyi bak. öptüm...
Ogltkn canım sen neler yapıyorsun? Bentoprak, nldglp'cim, ada222, sweet, ozdy, c1186 veee adı aklıma gelmeyen herkese sevgilergeçmişi okuyamadım, müsait olduğumda yeniden göz atıcam şekerler...
kadınlar kulübün editöründen geldi;çok güzel bir yazı.... ıyi ki sizlerde varsınız ...çok teşekkürler
sevgiler ve saygılar
canım senin de mi doğum günün ?
Mutlu, asğlıklı yıllar dilerim herşey gönlünce olsun :)
Evet canım benimde doğum günüm (aslında ne yalan söyleyeyim 39 lu yaşlardan sonra pek hoşlanmıyorum doğum günü işinden...hele 42 olunca tamam dursun bu yıllarda diyorum)
mersi barbim...seninde herşey gönlünce olsun...arayan doğum günümü kutlayan arkadaşlar teşekkürler...öptüm hepinizi![]()
arkadaşlar sizlerın doğum günü sanırım.....doğum günlerınız kutlu,mutlu olsun.her seyın gönlünüzce olacağı bır ömür olsun inş...
canım doğum günün kutlu olsun.. nice güzel mutlu yıllar diliyorum sana sevgiler...
Çok mersi gizott; acısıyla tatlısıyla 1 yılı daha geride bıraktım...son yıllarda estetik ameliyatlar eklendi tek fark bu
Teşekkürler canım; bende sana sevgilerimi gönderiyorum...
Evet canım benimde doğum günüm (aslında ne yalan söyleyeyim 39 lu yaşlardan sonra pek hoşlanmıyorum doğum günü işinden...hele 42 olunca tamam dursun bu yıllarda diyorum)
mersi barbim...seninde herşey gönlünce olsun...arayan doğum günümü kutlayan arkadaşlar teşekkürler...öptüm hepinizi![]()
Doğum günün kutlu olsun sağlıklı, mutlu ve güzellik dolu yıllar senin olsun.
canımm, doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllaraaa.....
![]()