Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

azcik turcem kotude nldglp dusunerek yazmaliyim hata yapmamak icin ,onun icin vakit cok aldim ,sen cok eglencelisin gibi :)

Genelde tombikler eğlenceli olurlar:)) ben de Ekim de ameliyat olmadan önce ton ton dardanel ton kıvamındaydım Vania cım 2.250 gr alınmamış memelerim,3kg alınmamış karnım ile.Ama işte o dönemlerimde eğlenceli vasfım yapıştı kaldı bende.Maalesef bırakmıyor yakamı:)

Bu arada gerçekten şişman bayanların yüzlerine bakın hepsi çok güzeldir ay parçası gibi ve çok da sevimlidirler:)

Rica ederim bir hemcinsime daha yardımcı olabildiysem ne mutlu.Yapılacak işlemleri doktora yazın size ne kadar kalmanız gerektiğini söyler.Ada22 arkadaşımız lazer lipo ve tam karın germe olmuştu bir hafta kaldı burda.Memorail hastanesinin de konuk evi var yani otel.Orda da kalabilirsiniz pahalı gelirse öğretmen evinde kalabilirsiniz.Siz öncelikle içinize sinen sizi tatmin eden bir doktor seçin gerisi teferruat.Yalnız mı geleceksiniz refakatçı olacak mı yanınızda.Bu arada ben meme olmadım Olan arkadaşların ters t tekniği.Benim karın.Üç ay oldu iyi gidiyor memnunum çok şükür.Zamanla daha da iyi olacak vücut tam oturunca.

Son düzenleme:
Bentoprak cım Yellowrose cum ,iki orta bir sade bana müsade.Kuzucuklar nasıl yatıp nasıl kalkacağınızı biliyorsunuz artık söylememe gerenk yok sanırım İyi geceler...

Esimle beraber okuduk yazdiklarini ogretmen evi iyi olur dedi ,umarim vardir oyle yakinlarinda ,evet yanliz gelicem. senin karnindan ameliyat oldun yani lipo'mlu memnun oldguna sevindim umarim istediyin vucuda kavusmusundur zamanla .keske boyle vucut problemleri olmasa hicimsenin ne hos olurdu :)

nldglp daimada oyle kalman iyidir ,hep neseli olmak cogu problemi ve stresi onleyebilir diye dusunuyorum .hepinize tesekkurler ediyorum hoscakalin simdilik,yeni haberlerim olunca ercan doktorla paylasirim sizlere sorarim hoscakalin

vania, ercan bey doğru bir seçim olacaktır eğer olmaya kararlıysan daha da sıcaklara kalma bence ayrıca yanında refakatçin olursa daha iyi olur diye düşünüyorum çünkü herkesin bünyesi farklı yanında yakınının olan birinin olması daha iyi bence ben de meme küçültme oldum annem geldi ilk başta istemedim gelme gerek yok dedim ama iyi ki gelmiş gelmeseydi çok zorlanırdım hatta jelesec bu süreci anne muhabbetini iyi biliyor:))) eğer imkan varsa biri seninle beraber gitsin derim eğer seninle gelen yoksa ercan beye bu konuyu da ayrıca sor derim.. geriye kalan tüm hususlar teknik izler şekil büyüklük hepsi doktorla görüşüp kararlaştıracağınız şeyler .. umarım en kısa zamanda istediğin sonuçlara kavuşursun..

Hastanenin tam karşısında var.Önceden rezervasyon yaptırman yararına çünkü dolu.Yurt dışından gelen bir arkadaşımız için araştırma yaptığımızda öğrendik bizde.İsimlerini yazarım özelden araştırırsın canım.Geleceğin zaman müsait olursam gelir yardımcı olmaya çalışırım.Allah kolaylık versin.

Maşallah iyileşmişiz,memnunuz ve de yorumlara katılıyoruz.Çok sevindim senin adına canım.Tanışmak kısmet olmadı gerçi

Aklıma yazını okuyunca bana gönderdiğin resim geldi sormuştun,bana devlettemi olayım yoksa Ercan beydemi? ona ben karışamam o karar sana ait yönlendirme yapamam diye söylemiştim...baktım avukatsın Ercan bey derim memnun kalmazsan beni mahkemeye verirsin diye
sende benden eksik sayılmazsın çok doktor araştırdın özelden yazıştın...kararını kendin verdin. Memnun olmana sevindim...geldiğinde görüşmek üzere...aman 1..2...güne banyonu yap bak kokular İstanbula geliyor

Son düzenleme:

aksam iyi kaynamIs burasI, moraller iyi yazIn etkisi:)))
canIm , seni takdir ediyorum inanki... uzun vadeli bakIyosun ....hem spor, moralde iyi ohhhh yüzme havuz falan bir yerlerde okumustum kIskandIm:)))
Lipoyla iygili yazdIklarIn cok önemli, arada bir yazIlIrsa bence okuyanlar icin cok önemli arkadasIm.. Insan bütün vücüdundan biranda hepsini aldIrmak istiyor, bu demekki mümkün olmayabiliyo. KolundakI kesiyi merak ediyorum. Eylülde yapIlIrsa muhakkak görüselim....
Ercan bey söyleyelim abone kartlarI cIkarsIn bize, demi ama bitmiyo isimiz
Minikleride öpüyorum, benim kIzImda tutturdu istiyo senin minilerden...

arkadasIm ya, beni gene güldürdün....Alemsin ...

Kart çıkarsa da olur ikinci ameliyatlara %50 indirim yapsa daha iyi ...ya adacım sen nereni aldırmak istiyorsun? Uçacaksın yakında

Desen...madames...samyeli...rainday...cym...edbeer...seray14...seviliii...sesiniz çıkmıyor,yolunda mı herşey? ameliyat olanlar çekildiniz işiniz bitti,yazın 2 satır

Barbim denk gelemedik seninle,ne zaman ben alma işlemin?haberim olsun çok öptüm

Son düzenleme:

Ada22...Almanyadan tek başına geldi,öğretmenler evinde kaldı ameliyat sonrası,çok memnundu...çok para vermeye gerek yok otele,tabi karar yine senin...Ercan bey çok parayı ön planda tutan bir doktor değil Ada arkadaşımız paranın hepsini ödemeden Almanyaya kaçtı mesela adam laf etmedi...bir çoğu da parayı hastane çıktıktan sonra havale etti...

Yok canım benim cevap olarak yazıyorum da cevapsız nasıl mesaj atacağımı bilemiyorum, henüz keşfedemedim. Ama siteyi hergün takip ediyor ve gelişmeleri izliyorum. Ben, bu yaz ameliyat olurum diye çok heveslenmiştim ama . Sıcakta banyo yapmadan nasıl dururum bilmiyorum. Bir de enfeksiyon rirki daha fazla yazın. Yada acaba sadece lazer lipo mu olsam bu yaz diye düşünüyorum. Lazer lipo da mı genel anestesi Jalesec?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…