Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba canım; ne çabuk geçiyor zaman, 9 gün oldu demek. Ben de dikişler alınıncaya kadar bakamamıştım doğru düzgün, daha yeni yeni inceleyerek bakıyorum memelerime. Koltukaltımdaki şişkinlik bir haftadan sonra inmeye başladı ve şu an daha iyi ama hafif de olsa şişlik var yine, göğüslerim artık daha yumuşak, ödemlerim gitti sanırsam. Yıkanma işine gelince; ben 5.günümde banyo yapmıştım komple ve direkt sütyen kullanmaya başlamıştım (tabii doktorumun yönlendirmesiyle). Veee ben de sırt üstü uyuyamayanlardanım. Ameliyattan yaklaşık 5-6 gün sonra yan yatmaya başladım ben, hatta Ogltkn'e bile sormuştum, yaa ben yan yatıyorum bi zararı olur mu acaba diye Yani o konuda hiç zorlanmadım desem yalan olmaz. Sen de bir dene belki yatabilirsin. Benimkiler damla şeklinde seninkiler nasıl yuvarlak mı, istersen birbirimize resim gönderelim.

Benim dikişler tam ters t şeklinde...İzlerim ilk zamana göre oldukça iyi.

merhaba canım kusura bakma fırsat bulamadım yazmaya. Tam olarak nasıl ölçüyoruz köprücük kemiğinden meme başına kadar mı

çok memnun kaldım henüz 24 yaşıındayım ve 20 iken ameliyat oldum..göğüslerim 100 beden falandı sadece toparlayıcı kullanıyordum.dışardan beğendiğim sütyenleri almak hayaldı benım için .dokttorum 90 olur dahada küçülmez dedi..tabi onun 90 demesi benım sırt yapımın genişliğinden yoksa 75 i bile göğsüme tutsam sırtını bağlamadan tam gelir yani.4000 lira verdim hiç acı çekmedim.önemli olan kışın ameliyat olmak ama ben pek bu kurala uymadım yazın oldum ve klimanın karşısında dinlendim..bi hafta sonra ehliyet sınavıma girdim daha sargılıyken..sonucu anlayamıyorsun sargılı diye..20 taneye yakın sütyen almıştım..şimdi de istediğimi alıp giyiyyirom o kadar mutluyum ki ...iyi ki bu ameliyetı oluşum evet iz kalıyor ama öyle dikkat çekmesindense içerden azıcık iz kalması problem deil

Merhaba BenToprak, ben de karın germe oldum neredeyse 3 ay olacak ama hala ödem var , yorulduğum zaman daha da şişip geriliyorum. Sen de böyle hissediyormusun acaba?

Merhaba BenToprak, ben de karın germe oldum neredeyse 3 ay olacak ama hala ödem var , yorulduğum zaman daha da şişip geriliyorum. Sen de böyle hissediyormusun acaba?

Merhaba cym,şişip gerilme var bende de.Bazen patlayacak gibi oluyor karnım çok rahatsız ediyor.Aç tok fark etmiyor ama çok yediğimde dahada geriyor beni.Genel durum iyi.Yorulduğumda dikkat etmedim şişip şişmediğime canım.Sanki anlık birden şiştiğimi hissediyorum aradan bir zaman geçiyor bakıyorum yumuşamış karnım.Biraz sabır edicez vücudumuz tam oturana kadar artık.Yüzünde,ellerinde şişme varmı?Varsa tiroit değerlerine mutlaka baktır.

merhaba canım kusura bakma fırsat bulamadım yazmaya. Tam olarak nasıl ölçüyoruz köprücük kemiğinden meme başına kadar mı

Boynumuzun alt kısmandaki kemik var ya, ordan meme ucuna kadar olan kısmı ölçüyorsun...

Ne güzel sen de ameliyat olup kurtulanlardansın, Allah isteyen herkese nasip eder inşallah. Senin ameliyatın ter t şeklinde mi yapılmıştı?

Sesi çıkmayan arkadaşların bir sıkıntısı yoktur umarım inşallah...herkese selamlar sevgiler

Bu nasıl bir cümle ya? umarım inşallah sıcaktan arkadaşlar ne yazdığımı bakmamışım kusura bakmayın

desenim nasıl durumlar ? keyfin yerinde maşallah havuz başında gezinirsin artık üçgen bikiniyle

Son düzenleme:
Nasılsın hayatım? Evet yaz geldi, kimsecikler kalmadı forumda. Ben de fırsat buldukça girmeye çalışıyorum, genelde dışarıda oluyoruz ve oldukça yoğunum. Güzel memişlerimle keyfim yerinde Çekiştirme derdim yok, balenli sütyenlerin rahatsızlığını yaşama derdim yok, pişik derdim yok vs... daha ne olsun. Bu ameliyatı olmak isteyenler hiç düşünmesin diyorum.

Sende ne var ne yok? iÖpüyorum seni

Ben de de aynı aç tok fark ettmiyor. Gün içinde çok hareket ediyorsam, yoruluyorsam , şişiyorum. Yüzümde ellerimde bazen oluyorda, ayaklarım yazın çok şişiyor. Tiroit değerlerine iç hastalıkları mı bakıyor?

Kan tahlillerinde çıkıyor canım.Kan tahlillerini iç hastalıkları (dahiliye) veya başka bölüm doktoru yazabilir.Endokronoloji de tedavi ediyor.Ben de çıktı genel cerrah bakıyor şu anda.Endokronoloji doktoruna randevu alamadım henüz hep dolu.Benim yüzüm şişmezdi elim yüzüm gözlerim şişince dr gittim tahlillerde çıktı.Tedavideyim şimdi.

Yanlış hatırlamıyorsam siz Ercan beyle bu ay görüşmeye gidecektiniz.Bende perşembe düşünüyorum randevu almadım henüz.Yarın ararım yazarım randevu günümü.

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun. Ne gibi zararları var troidin? Ercan beyden ben de randevu alamadım. Bir türlü ayarlayamadım işlerimi

Çok geçmiş olsun. Ne gibi zararları var troidin? Ercan beyden ben de randevu alamadım. Bir türlü ayarlayamadım işlerimi

Ercan beyden cumaya randevu aldım.Vesile olur belki ayarlayın işlerinizi isterseniz sizde gelin.Tiroitin maşallah zararları saymakla bitmiyor.Bütün vücut organlarını etkileyen bir hormon. TİROİD BELİRTİLERİ - Prof.Dr.Metin ÖZATA belirtileri burda yazıyor.Bende bu belirtilerin çoğu vardı.

Aman Allahım gerçekten de çok. Cuma günü saat kaçta randevunuz? Ben çalıştığım için izin durumuna bağlı. Bir de Avrupa yakasındayım. Ama çok isterim.

benimde göğüslerim büyük ve sarkmış sırtıma acayip bi ağrı yapıyor ameliyat olupta ağrım gitti diyen varmı

VAR VAR ben ağrılarımdan kurtuldum Allah'a ne kadar şükretsem az, tuhaf gelicek belki ama ameliyattan çıkar çıkmaz ağrı ve acıdan çok hafiflik ve rahatlık hissetmiştim ve benim gibi ameliyat olup kurtulan arkadaşlarım da aynı şeyleri yaşadıklarını söylemişlerdi.

Aman Allahım gerçekten de çok. Cuma günü saat kaçta randevunuz? Ben çalıştığım için izin durumuna bağlı. Bir de Avrupa yakasındayım. Ama çok isterim.

Evet tiroit 20gr lık bir organımız ama işlevi hiç öyle değil maşallah.Bende Avrupa yakasındayım.Cuma günü 3-4 gibi orda olurum Allah kısmet ederse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…