• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ya canım benim ercan beyle görüşmem 18 mayıstı ama bi aksilik olunca 19 mayısta gittim madamesin yazılarını da İstanbuldan dönünce gördüm:43:

Bu kadar dert etme canım ben hiç kimseyi canlı görmedim...hastaneye gittim 2 kere ajan gibi... olanları odada ziyaret ettim,niye bu doktoru tercih ettiklerini sordum hepsi o...10 11 doktor görüşmesi yaptım kalbimin sesini dinledim beklentime mantıklı ve güzel cevap veren doktoru seçtim.Allahıma bin şükür iyiki seçmişim tam 12 den vurdum:nazar::nazar: darısı olmak isteyen her kesin başına

Aaahhh canım bende de var kaşıntı yaa :36: dün kontrole gittiğimde kurtuldum bantlardan ama yapışkan yerleri yıkanmakla geçmedi ve kaşıntı yapıyor. Bu yapışkan yerlerden kurtulmanın bir yolu var mı?:44: çok kaşınıyor.

Senin adına çok sevindim arkadaşım, bu kaşıntı işi fenaymış yani. Bundan sonra en güzel sütyenler, badiler, straplezler senin olacak, memelerin keyfini sür canım. :21: Ben de şimdiden bütün yaz straplez giyme hayalleri kuruyorum :52:hatta sütyenin askılarını indirip straplez model yapıp baktım aynada, ne kadar güzel duruyor "Allah'ım sana binlerce kez şükürler olsun" dedim. Dün de sabahtan akşama dışardaydım yine :nazar: maşallahım var hakikaten :1: Pampişleri ilk kez bugün gördüm, çok hoşuma gitti. Önden, yandan çok hoş duruyorlar, tam ideal ölçüdeler ama dikişler biraz fazla. Bir de sağ mememin uç kısmında biraz şişlik var gibi, ödemler gittiğinde tam şeklini alıcak heralde. Her nedense dikişler beni rahatsız etmiyor, eski halimle şimdiki halimi kıyasladığımda çok mutluyum. :

Benim dikişler önümüzdeki pazartesi alınacak, ondan sonra krem ya da bant kullanmaya başlıycam. Doktorum adı count... olan kremi önermediğini, dermatit mi ne buna benzer bişi söyledi ve silikon bantların da çok yararı olucağını onlardan istersem kullanabileceğimi söyledi. :40:[/QUkl

desperatehousewife senin doktorun aylin bilgin karabulut muydu ? izlerin nerden nereye kadar hangi teknik uygulandı kaç bedenden kaç bedene düştün canım bilgi verir misin keşke foto da görebilsek =) ne kadara oldun ameliyatını ?

Forumda 2 tekirdağlı arkadaş var mesajı görünce yazarlar mutlaka, kolay gelsin...Seray14....ve ogltkene hanımlar göründe cevap yazın bi zahmet...

Valla benim bildiğim böyle bir cerrah yok burada Reyap Hastanesi Çorlu da iyi bir cerrah dediler ama canlı örnek görmeden iyi cerrah demem ben.dikiş iyi olacak ,potluk olmayacak.Bence bu ameliyat çok spesifik bir ameliyat güven çok önemli sezaryan doğum gibi falan değil ameliyatta, sonuçta büyük ameliyat bu işi çok fazla yapan biri olmalı.Benim şahsi fikrim ben bu nedenle büyük bir denizde boğulmayı tercih ettim bu ameliyatta .Benim yapıma göre titizlenmeli herkese yaptırılacak bir ameliyat değil.Kimse de deneme tahtası değil.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

allahım kendimi durduramıyorum araştırmaktan yoruldumm ühüüü:43: şimdin de prof.eray çopcu diye bi doktor var özel alanı meme küçültmeymiş ve bu alanda sürekli çalışma yapıyormuş 500 ün üzerinde meme küçültme ameliyatı varmış ne diyorsunuz kızlar bilgisi olan var mı???????

Valla benim bildiğim böyle bir cerrah yok burada Reyap Hastanesi Çorlu da iyi bir cerrah dediler ama canlı örnek görmeden iyi cerrah demem ben.dikiş iyi olacak ,potluk olmayacak.Bence bu ameliyat çok spesifik bir ameliyat güven çok önemli sezaryan doğum gibi falan değil ameliyatta, sonuçta büyük ameliyat bu işi çok fazla yapan biri olmalı.Benim şahsi fikrim ben bu nedenle büyük bir denizde boğulmayı tercih ettim bu ameliyatta .Benim yapıma göre titizlenmeli herkese yaptırılacak bir ameliyat değil.Kimse de deneme tahtası değil.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Mesajıma cevap yazan arkadaşa çok teşekkür ediyorum.Ben Tekirdağ'da tıp fakültesinden yrd. doç. Mehmet CEBER'le mailleştim de çok ilgili davrandı ve yaparım dedi.Ama yine de onu tanıyan birini bulursam çok sevineceğim.Ya da hiç olmadı İstanbul'a giderim.Tabi orada da iyi doktor bulmak lazım:(Siz kime ve kaç paraya yaptırdınız?

Mesajıma cevap yazan arkadaşa çok teşekkür ediyorum.Ben Tekirdağ'da tıp fakültesinden yrd. doç. Mehmet CEBER'le mailleştim de çok ilgili davrandı ve yaparım dedi.Ama yine de onu tanıyan birini bulursam çok sevineceğim.Ya da hiç olmadı İstanbul'a giderim.Tabi orada da iyi doktor bulmak lazım:(Siz kime ve kaç paraya yaptırdınız?

canım burdan bir çok kişi Ercan Karacaoğlu'na yaptırdı ben de onu düşünüyorum ve herkes çok memnun İstanbul düşünüyorsan görüşebilirsin:34:

Ercan Karacaoğlu ne kadar ücret alıyor biliyor musunuz?Doktor araştırmaktan başım döndü:)

bak ben kadın hastalıklarından bir sorun yasamıştım yıllar önce 10 11 doktor gezdim beynim bulanmıştı o kadar turizim yani .açıkcası bu ameliyatta da gitmediği planladığım 3 -5 isim vardı doktor bir arkadaşımın tavsiye ettigi birkaç doktora mail attım ama insanların memnuniyet bakışları farklı ilk önce Allah tabii ki ama bu ameliyat hata kaldırmaz doktorlara ben güvenmiyorum bu açık ve net.ben neler gördüm 11 doktorun 9 U kistle hamile kalamazsın dediler ben kistle aslanlar gibi 2 evlat doğurdum.netice önemli .Cerrahpaşa dan proflarla görüştüm gemde herkes olmuş kasap.
Ogltkn le Ercan beye gittim is super hata ararsan bulursun .yapmış adam diyecek birsey bazı detaylar Allah'ın yaptığında bile oluyor ama bu kul yapısı.ogltkn şansım ,jelesec te ekstra destegim oldu.ben is amacıyla Tekirdag a çok geliyorum. Sende gelebilirsin beni tanığında ne kadar kıl kuyruk biri oldugumu zaten anlarsın o zaman. Ercan bey e ameliyat olursun.maddi acıdan probleminiz yoksa düşünüp tasinip aklını iyice karıştırma derim.
Kimse yanlış anlamasın ama bir arkadaşımın kardesi üniversite hastanesinde estetik cerrahi ameliyat hemşiresi ,söylediği su abla nasıl memelerle geliyorlar yapıyoruz yine de orası söyle burası böyle diyorlar sonuçta burası devlet hastanesi ne kadar ekmek o kadar kofte diyor.valla zaruriyet gerektirmeyen daha çok güzellik ameliyatı bu iyi biri yapsın hakkında hayırlısı olsun

bak ben kadın hastalıklarından bir sorun yasamıştım yıllar önce 10 11 doktor gezdim beynim bulanmıştı o kadar turizim yani .açıkcası bu ameliyatta da gitmediği planladığım 3 -5 isim vardı doktor bir arkadaşımın tavsiye ettigi birkaç doktora mail attım ama insanların memnuniyet bakışları farklı ilk önce Allah tabii ki ama bu ameliyat hata kaldırmaz doktorlara ben güvenmiyorum bu açık ve net.ben neler gördüm 11 doktorun 9 U kistle hamile kalamazsın dediler ben kistle aslanlar gibi 2 evlat doğurdum.netice önemli .Cerrahpaşa dan proflarla görüştüm gemde herkes olmuş kasap.
Ogltkn le Ercan beye gittim is super hata ararsan bulursun .yapmış adam diyecek birsey bazı detaylar Allah'ın yaptığında bile oluyor ama bu kul yapısı.ogltkn şansım ,jelesec te ekstra destegim oldu.ben is amacıyla Tekirdag a çok geliyorum. Sende gelebilirsin beni tanığında ne kadar kıl kuyruk biri oldugumu zaten anlarsın o zaman. Ercan bey e ameliyat olursun.maddi acıdan probleminiz yoksa düşünüp tasinip aklını iyice karıştırma derim.
Kimse yanlış anlamasın ama bir arkadaşımın kardesi üniversite hastanesinde estetik cerrahi ameliyat hemşiresi ,söylediği su abla nasıl memelerle geliyorlar yapıyoruz yine de orası söyle burası böyle diyorlar sonuçta burası devlet hastanesi ne kadar ekmek o kadar kofte diyor.valla zaruriyet gerektirmeyen daha çok güzellik ameliyatı bu iyi biri yapsın hakkında hayırlısı olsun

Selam seray14:3: yazdıklarına katılıyorum süper özetlemişsin, bende (kılkuyruk )biri olarak yaptığı memeye iz potluk şekil açısından diyecek birşey bulamıyorum :nazar::nazar::nazar:adamın şansına bak çoğumuz kılkuyruk çıktık:1:

Son düzenleme:

Ercan Bey Memorial Ataşehir Hastanesinde mi çalışıyor?Nette araştırdım da orda buldum.Ataşehir İstanbul'un avrupa yakasında mı anadolu yakasında mı ben pek bilmem İstanbul'u o yüzden gözüm korkuyor nasıl gider gelirim diye:(

Ercan Karacaoğlu ne kadar ücret alıyor biliyor musunuz?Doktor araştırmaktan başım döndü:)

canım ercan bey muayene etmeden rakamı bilemezsin ercan bey anadolu yakasında ataşehir memorial'da internette sitesi var bakabilirsin telefon var ordan arayıp bilgi de alabilirsin.. Çok cana yakın bir doktor ve gerçekten ''doktor gibi doktor'' ben de çok doktorla görüştüm çok iyi bilinen doktorlara da gittim ama doktor hasta ilişkisi olarak İstanbul'da bende tek olumlu sonuç bırakan Ercan Bey oldu=) Sen ne ameliyatı olucaktın canım ben yine kaçırdım sanırım o kısmı =) Fiyat konusunda da kedisi ile görüşmen veya uzaktaysan telefonla şansını denemen faydalı olabilir ..

Bakıyorum Ercan Karacaoğlu fana yeni üyeler katılmış.İnşallah isteyen herkes istediği vücuda kavuşur.Yarın hangi arkadaşımız ameliyat olacaktı kızlar.

Hepinize hayırlı kandiller.

Son düzenleme:
canım ercan bey muayene etmeden rakamı bilemezsin ercan bey anadolu yakasında ataşehir memorial'da internette sitesi var bakabilirsin telefon var ordan arayıp bilgi de alabilirsin.. Çok cana yakın bir doktor ve gerçekten ''doktor gibi doktor'' ben de çok doktorla görüştüm çok iyi bilinen doktorlara da gittim ama doktor hasta ilişkisi olarak İstanbul'da bende tek olumlu sonuç bırakan Ercan Bey oldu=) Sen ne ameliyatı olucaktın canım ben yine kaçırdım sanırım o kısmı =) Fiyat konusunda da kedisi ile görüşmen veya uzaktaysan telefonla şansını denemen faydalı olabilir ..

Canım ben Göğüs küçültme ameliyatı yaptırmak istiyorum.Şu an Kars'tayım ama Tekirdağ'a tayinimiz çıktı.Bende oralarda bir doktor bulup bu işi halletmek istiyorum.İstanbul anadolu yakası olması kötü oldu.Ben 5000 TL civarı bir fiyat düşünmüştüm ama sanırım daha fazlaya mal olacak.Bakalım hayırlısı...

hmm anladım canım .. Tekirdağda hiç bilmiyorum ama araştırırsan mutlaka çıkar ben çok araştırırım sen de nette araştır mutlaka bulursun .. haa bi de 5000 tl verebiirsen üstüne biraz daha ekleyebilirsin canım İstanbulda olabilirsin..

Bu arada Tekirdağ İstanbula yakın ben olsam mesafeyi dert etmem kısa mesafe... ben istanbula 16 saat uzaklıktayım ama istanbulda bi çok doktorla görüşmeye gittim uçakla mesafeler kısa gerçi.. bi cumartesini ayır görüş bence

Canım ben Göğüs küçültme ameliyatı yaptırmak istiyorum.Şu an Kars'tayım ama Tekirdağ'a tayinimiz çıktı.Bende oralarda bir doktor bulup bu işi halletmek istiyorum.İstanbul anadolu yakası olması kötü oldu.Ben 5000 TL civarı bir fiyat düşünmüştüm ama sanırım daha fazlaya mal olacak.Bakalım hayırlısı...

hakkında hayırlısı olsun inşallah....bütçen kısıtlıysa hiç kendini istanbula gelmek için zorlama arkadaşım...Tekirdağda oturmuyorum,orada olan 2 arkadaşımda benim doktoruma ameliyat oldular..hem ercan beyin aldığı ücret hemde gel git masrafı düşün öyle karar ver...iyice araştır bakalım vardır oralarda belki iyi doktor...haberlerini bekliyoruz kolay gelsin

HERKESE HAYIRLI KANDİLLER. MADAMIM...DESENİM ...OGLTKENe....NERELERDESİNİZ?

SERAY14 BURADAYMIŞ SIN ...YENİ GÖRDÜM SANADA SELAM

Son düzenleme:
TeKirdag İstanbul uzak değil meltem yakın ne olacak sanki 5000 i veren digerini de verir değmez rısk almaya benim fikrimce Ercan bey tatlı bir doktor şeytan tüyü var onda :)))

Jeleseccim kil kuyruk meselesine gelince yapacak birsey yok ercangiller böyle .

tekirdag istanbul uzak değil meltem yakın ne olacak sanki 5000 i veren digerini de verir değmez rısk almaya benim fikrimce ercan bey tatlı bir doktor şeytan tüyü var onda :)))

jeleseccim kil kuyruk meselesine gelince yapacak birsey yok ercangiller böyle .

ha ha hay çoooook güldüm:1::1::1: Bizim ekip sen ben diğer tekirdağlı tam kılkuyruk:52:

Back