• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Herkese selam ,
Desendesen ve madam iyi olmanıza sevindim çok gecmis olsun umarım en kısa zamanda iyilesirsiniz.
Ogltkn ben albümü görmek istiyorum sekerim tekrar koyarmisin mail mı atarsın bilmem .zaten merak ediyorum bu düşkünler ne zaman inecek .ameliyattan sonra küçük gelen memeler şimdi büyük geliyor gözüme valla ...
B cub olmayacakmış gibi geliyor sislikler daha ne kadar inecek görmem lazım.seninkiler iz acısında bence 40.gunünde bile güzeldi.Ercan bey iz konusunda super zaten söylenecek birsey yok.
Göğüs ucunda eriyen dikiş olayını ben Ercan beye sormuştum.o çünkü estetik acıdan herseyi düşünen bir doktor .alınan dikiş olunca daha iyi bütünlük olup dikiş izi belli olmuyormuş öyle demişti.
Sol göğsümde ödem daha fazla olduğu İcin benimkilerde boyut farkı var bu ne kadar zamanda esitleniyor doktor 6 ay 1 yıl dedi ama sizlerin de fikri önemli...
Hepinize sevgiler

tekrardan meraba daha oncede yazmıstım ve benımde beklenen günüm geldi
devlet hasatanesinde 24 mayıs perşembe günü nasip olursa bu koca gögüslerden kurtulacagım... carşamba günü son kontrole gidip perşembe günü ameliyatımı olacagım...
heyecanımı tahmin edersiniz dualarınızı ve iyi niyetlerinizi eksik etmeyin lütfen...:42:

hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini alırız şimdiden geçmiş olsun

Herkese selam ,
Desendesen ve madam iyi olmanıza sevindim çok gecmis olsun umarım en kısa zamanda iyilesirsiniz.
Ogltkn ben albümü görmek istiyorum sekerim tekrar koyarmisin mail mı atarsın bilmem .zaten merak ediyorum bu düşkünler ne zaman inecek .ameliyattan sonra küçük gelen memeler şimdi büyük geliyor gözüme valla ...
B cub olmayacakmış gibi geliyor sislikler daha ne kadar inecek görmem lazım.seninkiler iz acısında bence 40.gunünde bile güzeldi.Ercan bey iz konusunda super zaten söylenecek birsey yok.
Göğüs ucunda eriyen dikiş olayını ben Ercan beye sormuştum.o çünkü estetik acıdan herseyi düşünen bir doktor .alınan dikiş olunca daha iyi bütünlük olup dikiş izi belli olmuyormuş öyle demişti.
Sol göğsümde ödem daha fazla olduğu İcin benimkilerde boyut farkı var bu ne kadar zamanda esitleniyor doktor 6 ay 1 yıl dedi ama sizlerin de fikri önemli...
Hepinize sevgiler

naber seraycım nasılsın bittimi sıkıntıların merak ettim ben iyiyim şükür geçen haftadan beri bisıkıntım kalmadı şimdi ağır kaldırmamaya dikakt ediyorum ve katiyen araba kullanmıyorum en azından 10 gün daha idare edicem bi daha sıkıntı olmasın diye

birine gösterecektim arkadaşım amma kıymetliymiş pampişlerin hemen kaldırdın

kimmiş o kimmm bi de bakiimm ?

Albümmü :53: Anammm...Bende görmedim :50::84::84::84:

arzumcum seninkilerin yanında benimkiler fosss canımcım..görmeyince bişi kaybetmedin emin ol ;)

Herkese selam ,
B cub olmayacakmış gibi geliyor sislikler daha ne kadar inecek görmem lazım.seninkiler iz acısında bence 40.gunünde bile güzeldi.Ercan bey iz konusunda super zaten söylenecek birsey yok. Göğüs ucunda eriyen dikiş olayını ben Ercan beye sormuştum.o çünkü estetik acıdan herseyi düşünen bir doktor .alınan dikiş olunca daha iyi bütünlük olup dikiş izi belli olmuyormuş öyle demişti. Sol göğsümde ödem daha fazla olduğu İcin benimkilerde boyut farkı var bu ne kadar zamanda esitleniyor doktor 6 ay 1 yıl dedi ama sizlerin de fikri önemli...Hepinize sevgiler

seraycım, sana canlı kanlı yüz yüze göstercem şekertom:13: ben de seninkileri merak ediyorum..en kısa zamanda görüşmek lazım, bahanemiz pamişler olsun ;)

devlet hasatanesinde 24 mayıs perşembe günü nasip olursa bu koca gögüslerden kurtulacagım... carşamba günü son kontrole gidip perşembe günü ameliyatımı olacagım...
heyecanımı tahmin edersiniz dualarınızı ve iyi niyetlerinizi eksik etmeyin lütfen...:42:
öncelikle sağlıklı sıhattli ve sonrasında da istediğiniz memelere kavuştuğunuz bir operasyon olur umarım..tüm dualarım sizlerle...

Selam arkadaşlar, nihayet alerjiden kaynaklanan kaşıntılarım geçti biraz nefes aldım, onun dışında iyiyim. Annem gitti bu gün bütün işlerimi yaptım! Akşama kadar sütyen modeli baktım:))) Ayyy push up modelimi alsam acaba, minimiserlerden bıktım:))) işin şakası bunlar tabi, ciddi boyun ve sırt ağrılarım vardı şükürler olsun onlardan kurtuldum! desendesen maşallahın var bakıyorum ,enerjine sağlık arkadaşım:))) Güzel oldu mu pampişler, sen nasılsın madames?

Aaahhh canım bende de var kaşıntı yaa :36: dün kontrole gittiğimde kurtuldum bantlardan ama yapışkan yerleri yıkanmakla geçmedi ve kaşıntı yapıyor. Bu yapışkan yerlerden kurtulmanın bir yolu var mı?:44: çok kaşınıyor.

Senin adına çok sevindim arkadaşım, bu kaşıntı işi fenaymış yani. Bundan sonra en güzel sütyenler, badiler, straplezler senin olacak, memelerin keyfini sür canım. :21: Ben de şimdiden bütün yaz straplez giyme hayalleri kuruyorum :52:hatta sütyenin askılarını indirip straplez model yapıp baktım aynada, ne kadar güzel duruyor "Allah'ım sana binlerce kez şükürler olsun" dedim. Dün de sabahtan akşama dışardaydım yine :nazar: maşallahım var hakikaten :1: Pampişleri ilk kez bugün gördüm, çok hoşuma gitti. Önden, yandan çok hoş duruyorlar, tam ideal ölçüdeler ama dikişler biraz fazla. Bir de sağ mememin uç kısmında biraz şişlik var gibi, ödemler gittiğinde tam şeklini alıcak heralde. Her nedense dikişler beni rahatsız etmiyor, eski halimle şimdiki halimi kıyasladığımda çok mutluyum. :16:

Bende alınan dikişlerden yok, doktor krem vermedi henüz ama ben kimyacıyım kendim kullanmaya başladım, bantlar alerjik bünyelere uygun değil ben kullanmıcam, sana krem verdi mi?

Benim dikişler önümüzdeki pazartesi alınacak, ondan sonra krem ya da bant kullanmaya başlıycam. Doktorum adı count... olan kremi önermediğini, dermatit mi ne buna benzer bişi söyledi ve silikon bantların da çok yararı olucağını onlardan istersem kullanabileceğimi söyledi. :40:

Yaaa inanmıyorum, sen albüm koydun ve ben kaçırdım :36: banane banane görmek istiyorum ben de :63: Bi kıyak yapıcan artık arkadaşına ona göre.

desendesen sen devlette olmuştun sanırım devlet ile özel arasında sence ne gibi farklar var dikişlerin ne durumda ?

Canım, geçen sayfalarda sormuştun cevap yazmıştım, bi bak istersen :34:

teşekkür ederim. sizlerin ameliyat tarihini bilmiyorum ama olduysanız çok çok geçmiş olsun. umarım herşey yolundadır. umarım istediğiniz gibi olmuştur göğüsleriniz.

Madames ve ben atlattık çok şükür, darısı senin ve bekleyen diğer arkadaşların başına inşallah... Şimdilik herşey yolunda Allah'a şükür, memelerimi beğendim ben :12:

ben geldim bugün 1 ay oldu ameliyat olalı ve ben işe başladım. başlamaz olaydım işler yığılmış ve benim hiç gücüm yok başlamaya:50:

benim durumum yani amelyat sonrası durumumda şu anda iyi sayılır dikişlerim alındıktan sonra küçük bi problem oldu benim hatam hastalanmam an meselesi olduğu için göğüslerimde ödem vardı ve havada çok sıcaktı ve ben yaklaşık 20 dk araba kullandım ve sonuçta alt dikişlerde çok küçük alanlarda açılma oldu. dr.um tekrar dikiş atmak zorunda kaldı ama şimdi iyiyim allaha şükür nazarlık oldu diyorum. görünüş ve şekil yönünden bi sıkıntım yok gayet güzel oldular allah başka bi sıkıntı vermesin yeterki benden sonra ameliyat olan arkadaşlarımada çok geçmiş olsun evden internete giremediğim takip edemedim. artık sık sık görüşürüz

Geçmiş olsun canım, o da nazarlık olsun senin de dediğin gibi... ufak tefek sorunlar olmayacak değil ne yazık ki :23: halledilebildikten sonra önemli değil. İyi olmana sevindim. :34:

herkese merhabalar, iyi haftalar..

desenim, bana özelden telini yazarmısın rica etsem...bi sesini duyasım var :)

Hayatım; sen istersin de ben yazmam mı bitenem :109:

desenin bünye alışık değil tereyağlı kurabiyelere (dukan amca bakımından) :27:
ee ozdy, bana neyli yapçan canım kurabikleri...buluşmada yanıma yolluk olarak koyarsın artık :56:

Kızlar gelin :39: birlikte yiyelim, Ozdy'cim sağolsun göndermiş en güzellerinden :16: Dün akşam üzeri geldim eve kurabiyeleri de gelirken aldım kargodan. Valla ne yalan söyliyim, yedim akşam akşam tereyağlı kurabişleri :21: hemi de çikolatalı çikolatalı en sevdiğimden...

Canım, geçen sayfalarda sormuştun cevap yazmıştım, bi bak istersen :34:

Madames ve ben atlattık çok şükür, darısı senin ve bekleyen diğer arkadaşların başına inşallah... Şimdilik herşey yolunda Allah'a şükür, memelerimi beğendim ben :12:

Geçmiş olsun canım, o da nazarlık olsun senin de dediğin gibi... ufak tefek sorunlar olmayacak değil ne yazık ki :23: halledilebildikten sonra önemli değil. İyi olmana sevindim. :34:

Hayatım; sen istersin de ben yazmam mı bitenem :109:

canım çok geçmiş olsun beğenmene sevindim :)) darısı bana inşallah. geri sayım başladı benim. haftaya pazartesi :))

ooo fıstık keyifler yerinde maşallah :nazar: artık alışmışsın memişlere sanırım, bak diyorsun ki şekli çok güzel :34: ben bir ay daha sütyen giyeceğim ama olsun giysilerim okadar hoş duruyorki :16: benimde dikişlerim bu hafta sonu alınacak hadi bakalım hayırlısı :nazar:

Evet evet gözüm alıştı artık küçük gelmiyor :27: Doktorun giydirdiği sütyen de sporcu sütyeni gibi değil mi? Gördüm ben seninkini benim sütyene benziyor. Benim dikişler de senden iki gün sonra yani pzt alınacak. hadi bakalım hayırlısıyla kurtulalım şu dikişlerden de :8:

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım, umarım sonuçlarından memnun kalacağın bir operasyon geçirirsin :13:

Herkese selam ,
Hepinize sevgiler

Çok teşekkür ediyorum tatlım :3: bence de altı aydan önce tam şekli belli olmaz memelerin :112:

Evet evet gözüm alıştı artık küçük gelmiyor :27: Doktorun giydirdiği sütyen de sporcu sütyeni gibi değil mi? Gördüm ben seninkini benim sütyene benziyor. Benim dikişler de senden iki gün sonra yani pzt alınacak. hadi bakalım hayırlısıyla kurtulalım şu dikişlerden de :8:

sevindim alışmana :34: evet sporcu sütyeni gibi canım. benziyorlar birbirlerine. hep iki gün hep iki gün tertip :13: hayırlısı olsun. sabırsızlanıyorum. günler biraz yavaşlamış gibi geldi mi sana da :1:

Back