- 28 Aralık 2007
- 52
- 0
- Konu Sahibi ---Lily---
sensii küçülttürmeden ölçüleri kaçtı şimdi kaç sen mi karar verdin ölçülere?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sensii küçülttürmeden ölçüleri kaçtı şimdi kaç sen mi karar verdin ölçülere?[/QUOTE775 C İDİ cnm yani 90 bedendi..ama ben zayıf olduğum için kocaman duruyodu..çok hafifte sarkma vardı..şimdi 85 0ldu bide silikon gibi dimdik oldu..ben karar verdim cnm..
sensii küçülttürmeden ölçüleri kaçtı şimdi kaç sen mi karar verdin ölçülere?
öncelikle geçmiş olsun sensiii benim de sormak istediğim iz konusu tuğrul beyin yöntemiyle diğer ameliyatlara nazaran daha az iz kalıyomuş galiba bunların yerleşimi hakkında bilgi verebilir misin bir de operasyon ne kadar sürdü
Benimde bu konuda çok sıkıntılarım vardı göğüslerim büyük ve sarkıktı ondan daha ötesi aslında sağlık açısından vucudumda çok ağırlık ve kamburlaşma oluştu benim için çok gerekçeli bişeydi yaklaşık olarak 2 ay önce ameliyat oldum şu anda aynadan kendime bakıyorum ameliyat izini bulmakta zorluk çekiyorum hiç yok gibi ben bu kadar olabileceğini beklemiyordum açıkçası doktorum bu konuda çok teşekkür ediyorum amerikan hastanesinde ameliyatım oldu bir gün istirat ettim hiç ağrı sızı çekmedim allaha şukur şu andada herşey mükemmel
Eğer ankarada olmak isteyen arkadaşlar varsa ben ankarada gazi hastanesinde oldum (üniv.hastanesi) doktorum Reha Yavuzerdi gerçekten iyi bir doktor hiç izim yok neredeyse tabi bu vücutlada alakalı. ameliyatı ssk bir bölümünü karşılıyor ben doktorun özel muayenesine gittim ama ameliyatı gazide oldum ssk baya bölümünü karşıladı ben 1.250 falan ödedim doktorun muayene parası daahil tavsiye ederim ama gerçekten büyük ve rahatsız iseniz