- Konu Sahibi ---Lily---
-
cnm tatildeydim mesajını yeni gördüm..ben ameliyat olalı 4,5 ay oldu..izlerim belli belirsiz..benim ağrılarım 3 gün içinde geçti ama ilk üç gün bile ağrı kesici almamı gerektirecek kadar ağrım olmadı..sütyensiz geziyorum ve kıyafet iç çamaşırı ve bikini tercihlerimin hepsi değişti..okadar keyifliki anlatamam..bukadar yıl bu ameliyatı olmadığım için kendime çok kızıyorum..:))
sensii merhaba memnun kalmana sevindim bende bir yıl önce olmuştum ama kötü izler kaldı tuğrul turanı çok pahalı diyorsun ve ben başka şehirden gelicem ona ait bi sitesi varmı ulaşabileceğim ön bilgi almak için
bildiğim bi site adresi yok ama tuğrul turan diye yazarsan çıkar sanırım hakkında bilgiler..yüzyüze konuşursan ciddi indirimlerde yapar diye düşünüyorum..görüşme ücretsiz buarada..resimlere falan bakarsın yüzyüze görüşmek daha avantajlı..sen daha önce ist.damı oldun cnm ameliyatını?
Merhaba, Ankara'da yaşıyorum ameliyat olmaya karar verdim ancak diğer zor aşama doktor seçimi. Bu konuda doktor tavsiye edeceklerden acil bilgi rica ediyorum. Hazır kararı vermişken şu işi bitireyim.
selam,
mutlaka nebil bozdoğanla görüş derim.iki hafta önce ameliyat oldum.şimdi bile şekli çok güzel ki zamanla daha da oturacaktır.ben doktorumdan çok memnunum.doktor tavsiyeleri bölümünden kendisiyle ilgili yorumları okuyabilirsin....
Cevabın için çok teşekkür ederim. Geçmiş olsun darısı benim başıma...Peki ameliyatın detayları ile ilgili biraz bilgi rica edebilir miyim? Maliyeti de önemli tabi.
Sevgili doriadora öncelikle gecmis olsun bende gögüs kücültmeyi düsünüyorum ama beni en cok düsündüren nokta ameliyat izleri yani izler gercekten cokmu kötü oluyor izlerin ne durumda ben öncesi-sonrasi resimleri artik yasak diye internetten göremedim ama cok merak ediyorum dikislerinden biraz anlatirsan cok sevinirim
Merhaba doriadora, gerçekten çok teşekkürler neredeyse aklımdaki tüm soruları yanıtlamışsın. Eğer seni yormayacaksam bir de görüntü ile ilgili sorum olacak. Senin göğüs ucun da yukarıya mı alındı. Dikiş izi hem göğüs ucunda hem de aşağıya doru ters t şeklinde mi?
İnternette genellikle böyle yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?