Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

arkadasIm yeni okuyorum sayfayI, senin durumun düsündügümden daha ciddimis, tabiki benim dedigim yöntem basit pisiklere.
Gecmis olsun canIm, en kIsa zamanda cabuk atlattIrsIn diliyorum.

Madames çok geçmiş olsun umarım istediğin göğüslere kavuşmuşsundur canım.. sen de benim gibi bekardın sanırım aynı yaşlarda mıyız? nasıl memnun musun iyi ki yapmışım diyor musun ?

evet bekarım henüz :) 26 yaşıma girdim artık. valla diyorum şimdiden iyiki yapmışım diye. çünkü omuzlarım, gövdem ortaya çıktı. henüz evlenmemiş çocuğu olmamış biri olarak şimdiden çok sarkık memeye sahip olmak üzücüydü. ağrı ve acım var ama katlanılmayacak kadar değil. en nihayetinde ameliyat bu olacak bazı şeyler. umarım iyileşme sürecini de sorunsuz atlatırsam inşallah, değmeyin keyfime :64: :nazar:

Canım cok geçmiş olsun tekrra, bak atlattın gördünmü ?

Bundan sonra da herşey yolunda gider inşallah :) cok hareket etme, kıpırdanıyormuşsun :)
sevgiler

teşekkürler. evet oldu da bitti bugün 3. gün :nazar: inşallah öyle olur. elimden geldiğince hareket etmemeye çalışıyorum artık ama biraz geç kaldım sanırım. :9:

desencim canım nasılsın? neler yaptın bir haber ver. ameliyat kaçta olacakmış?
heyecan durumun nasıl? sakın korkma, inşallah herşey çok güzel olacak. :13:

evet bekarım henüz :) 26 yaşıma girdim artık. valla diyorum şimdiden iyiki yapmışım diye. çünkü omuzlarım, gövdem ortaya çıktı. henüz evlenmemiş çocuğu olmamış biri olarak şimdiden çok sarkık memeye sahip olmak üzücüydü. ağrı ve acım var ama katlanılmayacak kadar değil. en nihayetinde ameliyat bu olacak bazı şeyler. umarım iyileşme sürecini de sorunsuz atlatırsam inşallah, değmeyin keyfime :64: :nazar:

sevindim senin adına hadi bakalım sıra güzel güzel dar dar kıyafetler almaya geldi =))

Gelsin bikiniler dar badiler :nazar: tadını çıkarmaya az kaldı öptüm seni

desencim canım nasılsın? neler yaptın bir haber ver. ameliyat kaçta olacakmış?
heyecan durumun nasıl? sakın korkma, inşallah herşey çok güzel olacak. :13:

Dün konuştuk heyecan vardı tabi...büyük toplantıya yetişir artık, onuda aramızda görmüş oluruz.

Desparate....merhaba nasıl ağrıların geçtimi? Toplandığımızda sende gelebilirsen gel çok seviniriz bayan doktorun yaptığı memeyi de görmüş oluruz ne dersin? Hem tanışmış oluruz.

Cevap yazmadan çıktın desparete....aşkolsun neyse işin vardır belki gelmek istersen yaz günü saati yazarım özelden

Son düzenleme:
sevindim senin adına hadi bakalım sıra güzel güzel dar dar kıyafetler almaya geldi =))

hele bi iyileşiyim sokağa çıkıyım da:46: annem diyor ki artık sana sütyenlerin olmaz yeni almak lazım. evet kırmızı, pembe... seksi sütyenler alacağım ALLAHın izniyle :32: bugüne kadar aldıklarım ya siyah ya beyazdı

konuştuk iyiydi yatış işlemleri tamam,yarın sabah ameliyat doktorunu sevmiş ısınmış..herşey onun için iyi olur inşallah(amin)

beni soranlara merak edenlere selamımı ilet dedi

Son düzenleme:
hele bi iyileşiyim sokağa çıkıyım da:46: annem diyor ki artık sana sütyenlerin olmaz yeni almak lazım. evet kırmızı, pembe... seksi sütyenler alacağım ALLAHın izniyle :32: bugüne kadar aldıklarım ya siyah ya beyazdı

Oooo annen simdi masrafi görsün, firfirli , cicekli, her bodyye uygun renkli askili, dolabinda sütyenler icin özel yer ayirirsin artik. Ben öyleydim eskiden takim olanlar, renklere göre modele göre düzenleniyor hem güzel duruyor, hem de insanin ici aciliyor görünce. Iyileseyim eski sisteme devam ederim ben yine. Sana da kolay gelsin iccamasiri alisverisinde ( bence en zevklisi hele de sevgilin varsa)

Oooo annen simdi masrafi görsün, firfirli , cicekli, her bodyye uygun renkli askili, dolabinda sütyenler icin özel yer ayirirsin artik. Ben öyleydim eskiden takim olanlar, renklere göre modele göre düzenleniyor hem güzel duruyor, hem de insanin ici aciliyor görünce. Iyileseyim eski sisteme devam ederim ben yine. Sana da kolay gelsin iccamasiri alisverisinde ( bence en zevklisi hele de sevgilin varsa)

:16: eski sütyenleri attım yer açtım bekliyorum. çok severim çıkarılabilen askılı stüyenleri, söööleee straptez straptez:78:

Edbercim pudra olayını Ercan beye mesajla sordum henüz cevaplamadı bir tarafım kurudu dıyorsun pudrayi kaç gündür kullanıyorsun .birde cilt doktoru mü yazdı bu pudrayi

Edbercim pudra olayını Ercan beye mesajla sordum henüz cevaplamadı bir tarafım kurudu dıyorsun pudrayi kaç gündür kullanıyorsun .birde cilt doktoru mü yazdı bu pudrayi

Seray iki hafta oldu kullaniyorum bitti sayilir benimkiler.
Ben cilt doktoruna gidicektim ev doktoru gerek yok dedi kendi pansuman yapti üc gün sonra ben evde devam ettim.
Bana özelden e.mail adresini yazarsan önceki ve simdiki halini sana yollarim, böylece daha iyi anlamis olursun.

Back