- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.372
- 448
- Konu Sahibi ---Lily---
- #8.961
Ercan bey sevilmezmi ya...
bu kadar övmeyin arkadaşlar...fiyatlar artacak sorarım sizlere...daha işimiz var...hastane zam yaptı der bizlere verdiği fiyat yalan olursa görürsünüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ercan bey sevilmezmi ya...
Jelesec sence dışardaki 5 kişi kimdir hadi bir tahmin bekliyorum senden:)
bu kadar övmeyin arkadaşlar...fiyatlar artacak sorarım sizlere...daha işimiz var...hastane zam yaptı der bizlere verdiği fiyat yalan olursa görürsünüz
Feda olsun sevgili doktorumuza:))
Merak edenler için vargücümüzle çalıştık zaten Bentoprak cımYakında bizim evden hastaneye giden yeraltından giden bir tüpgeçit planlamaktayım zaten:)
siz böyle konuştukça doktoru daha görmeden seviyorum :) inşallah kafama yatar da hemen gün kararlaştırırız :)
Yok güzelim ben zengin değilim alırım farkı senden![]()
Bıkmış olmasın Ercan bey sendenBen aradım cevap verdi valla
![]()
Ameliyat olalı 10 gun oldu bugün 2.arayisimdi valla ne arayacağım Ercan bey bir sürü ameliyat ettigi arkadas var jelesec,ogltkn,juju,nlgdp ....onlara soruyorum .doktorların tavrı belli bazen gereksiz bulabilirler sorgulananlari çok yakın doktor arkadaslarım var biliyorum hasta psikolojisini anlamıyorlar Yada anlamak istemiyorlar onların bakış acıları farklı çünkü ,bu sebeple onu rahatsız etmiyorum umarım hicbir zaman ihtiyacımda olmaz.
Ameliyat olalı 10 gun oldu bugün 2.arayisimdi valla ne arayacağım Ercan bey bir sürü ameliyat ettigi arkadas var jelesec,ogltkn,juju,nlgdp ....onlara soruyorum .doktorların tavrı belli bazen gereksiz bulabilirler sorgulananlari çok yakın doktor arkadaslarım var biliyorum hasta psikolojisini anlamıyorlar Yada anlamak istemiyorlar onların bakış acıları farklı çünkü ,bu sebeple onu rahatsız etmiyorum umarım hicbir zaman ihtiyacımda olmaz.
Seray14 seni tebrik ediyorum.Çok güzel yazmışsın memnuniyetini dile getirmişsin pampişlerle ilgili.
Kızlarr ben yatıyorum herkese ii geceler...
Naapıyoruuuz?? Boşlukları tamamlayana öpücük. Kuzu gibi yatııııp,... .... ........
koç gibi kalkıyoruz...alkış bana...herkese iyi uykular
Memnunum sadece dikişlerin alınacağı İcin meraklaniyorum .bundan sonra inşallah iz geçmesi ile falan uğrasip,kollarımızı rahat hareket ettireceğim gunü bekleyeceğim.
Seni öpüyorum kocaman:)))))
Öpücük sana byeee.