- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #8.901
2 ay olmadı belki siteye girdiğim ama hiç böyle bir şey okumamıştım.Dikişler açıkmı geziyorsunuz? Doktorunuz müdahale etmedi mi? Farkli birşey mi acaba dikiş nasıl açılır inanın anlayamadımyani mantıken böyle birşeyin olması imkansız ama...
Sakıncası yoksa nerde oldunuz, ve kime oldunuz yazabilirmisiniz?
Hastaneden canlı yayın alo alo alo...Elifidil haala ameliyatta...Sevimlii nin keyfi gayet yerinde...bacak germede ki kızcağız pembe şurubu içince içelim güzelleşelim modunda...hava güzel,hayat keyifli,memeler memeler kavuşmasın gömlekler...99 yeşil şişe rafın üstünde kaza ile bir tanesi yere düşerse 98 yeşil şişe rafın üstünde...jelesec anladı onuşimdilik dglp Memorial canlı yayın bildirdi...herkese sevgiler...
Bozma moralini arkadaşım,düzelecek sıkıntılar ...yaşanmasa iyi tabi.. ama olduktan sonra çare aramak lazım
evet yasanmasa iyiydi. yatarken bile dikkat ediyorum ama hala dikislerin neden attigini anlamis degilim. buda beni uzuyor
Gece kameralarımız Ataşehir Memorial dan canlı yayınla devam ediyor...
Gece içtimasına çıkıldı:Bacak dolgusu yaptıran arkadaşımız gayet iyi mutlu mes'ut odasında
Elifidil arkadaşımız biraz ağrısı vardı ama memişler gayet iyi.
Sevimliii nin memeler bomba gibi.Sol kol iyi sağ kol da hafif sızısı var.
Bu yakada asayiş berkemal arkadaşlar.Hepsi kuzu gibi yatıp,koç gibi kalkacaklar inşallah.Sabah içtimasında görüşmek üzere herkese iyi geceler...
Çok güzel yaa süpersin valla merak ediyordum iyi oldu teşekkürler.
yarın saat 11 de ercan beyin yanındayım inşallah :) henüz görüşme aşamasındayım. acaba karar verirsem kaç gün içerisinde ameliyat yaptırabilirim?
Sevimlii'ye geçmiş olsun, kurtuldu o da çok şükür umarım en kısa sürede iyileşir. çok merak ediyorum keşke görme şansım olsaydı.. Ameliyat olan herkese acil şifalar diliyorum.
Bu arada 23 nisanımız kutlu olsun.
Sevimlii nin göğüsler inanın harika oldu.Bizzat yanında olduğumdan öncesi ve sonrasını gözlerimle gördüm.Zaten kilo problemi yoktu.Göğüsler küçülünce çok orantılı oldu vücut hatları.
yarın saat 11 de ercan beyin yanındayım inşallah :) henüz görüşme aşamasındayım. acaba karar verirsem kaç gün içerisinde ameliyat yaptırabilirim?
Sevimlii'ye geçmiş olsun, kurtuldu o da çok şükür umarım en kısa sürede iyileşir. çok merak ediyorum keşke görme şansım olsaydı.. Ameliyat olan herkese acil şifalar diliyorum.
Bu arada 23 nisanımız kutlu olsun.
Selam arkadaslar, döndüm artik evimdeyim, bugün ise basladim hersey yolunda.
Sevimli elif idil size gecmis olsun kurtuldunuz agirliklardan.
Nldglp size de gecmis olsun diyorum, 4 gün oldu evde durumlar nasil? Cok naz yapiyor mu hastamiz?
EpiDerm "Areopexy" n. Lejour (1X2 St.) / Silikonfolie gegen Narben: Amazon.de: Küche & Haushalt
Yukarida link verdim silikon bant ararken gögüs dikisimize uygun yapilmis bantlar gördüm belki ilgilenen olur.
Selam arkadaslar, döndüm artik evimdeyim, bugün ise basladim hersey yolunda.
Sevimli elif idil size gecmis olsun kurtuldunuz agirliklardan.
Nldglp size de gecmis olsun diyorum, 4 gün oldu evde durumlar nasil? Cok naz yapiyor mu hastamiz?
EpiDerm "Areopexy" n. Lejour (1X2 St.) / Silikonfolie gegen Narben: Amazon.de: Küche & Haushalt
Yukarida link verdim silikon bant ararken gögüs dikisimize uygun yapilmis bantlar gördüm belki ilgilenen olur.
Ne yani benimkiler güzel değil mi? Benim.... pampişler de... harikasevimliii...aldın benim birinciliğimi elimden evet süper olmuşlar bende çok beğendim.
Ziynetsali...nasılsın? Sevimlii , sende iyisindir umarım? Jujuuum , sen nasılsın canım? Edbeer, Almanya ya döndün...rahat yolculuk ettin inşallah...sen nasılsın?
Ogltkne , seni sormadım diye küsme sen eskidin. Serap sende iyi olduğunu söylemiştin...hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?