- Konu Sahibi ---Lily---
- #8.801
Merhaba Arkadaşlar
13 Nisanda Ercan Demiray'a ameliyatımı oldum :) benimkinde ilk gün biraz ağrım oldu ama sonrası çok rahatdı.Ameliyat günü çok heyecanlıydım erkenden hastaneye gittim doktorum ercan bey çizim için gelince çok heyecanlandım biraz ağladım hatta ama doktorum beni sakinleştirdi daha sonra ameliyat hazırlıkları tamamlandı ve ameliyatdan çıkınca inanamadım ben ne ara ameliyat oldum dedim.Ameliyata 15.30da girdim 19.30 da çıkdım :)Bir gece hastanede kaldım ertesi günü doktorumla görüşdükden sonra hastaneden çıkdım direnimle birlikte. Diren gerekli bir şey olsada çok rahatsız edici oyüzden dün çıkarılınca çook rahatladım :) Şuanlık tek sorunum kendi başıma kalkamıyorum arkadan birinin desteklemesi gerekiyor ve kollarımı rahatça kullanamıyorum ve sırt üstü yatmakdan sırtım ağrıdı artık ama genede iyiki ameliyat oldum şimdi oturup ameliyat sonrası olanları burada yazdığıma inanamıyorum çünkü daha geçen gün 2 gün kaldı 1 gün kaldı diye gün sayıyodum :) Benim gögslerden yaklaşık 2 kilo çıkardı doktorum ve inanamadım görünce çok güzel olmuşlar tam istediğim gibiydi sürekli aynada kendime bakıyorum ve çok mutlu oluyorum :) Bir an önce yeni sütyenler yeni kıyafetler alacağım zamanı bekliyorum :) Bana ameliyat öncesi destek ve yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim :) Allah bu ameliyatı olmak isteyenlere kolaylık versin ama tereddüt etmeyin bence doğru doktoru bulunca hemen olun ve kurtulun..
Çok geçmiş olsun canım. 2 kg bayağı bir doku... eminim rahatlamışsınıdr :)) sırtüstü yatmak ilk günlerde gerçekten cok sıkıcı...ama bir mmüddet sonra başarıyorsun hafif yan dönmeyi....hepsi bir anda geçiyor inan.. hatta insan ameliyat olduğunu bile unutuyor...
iyileşme sürecinin sorunsuz, sağlıkı geçmesini dilerim, sevgiler...