- 7 Eylül 2011
- 2.712
- 35
- Konu Sahibi ---Lily---
- #8.441
canım iyiki tanıdım seni ve buradaki bircok güzel kalpli insanı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim. 5 Nisan..çok az kaldı. Umarım pişman olmam.
Hadi desenim ya ,benimkiler eskidi sen hala doktor bulucan ....gel gel katıl aramıza,öpüyorum bende
nasıl gidiyor?sesin çıkmadı umarım iyisindir...seni çok öpüyorum
Çok teşekkür ederim. 5 Nisan..çok az kaldı. Umarım pişman olmam.
Sensiz olmaz jujum..nasılsın,heyecanlımısın?
Diğer tarafa yazmıştım...buraya da yazayım,hem doktor bulmanıza,hemde yeni dostluklar kurmanıza vesile oldum....ne mutlu bu kadar duada alınca direk cennete
Ercan beye mesaj attım ama benim j den anladığım memenin altında bir j yani lolipopun soluna Yada sagına donecek küçük bir j kuyruğu değil yani yanlış mı anlamışim.doktorun lolipopun dısında öneride bulunmasının sebebi formu kaybolmayacak bir memeyi silikonsuz yapamazmisiniz demiştim ondan öneride bulundu özel bir sebebi yok.memenin altında ayrı bir j olursa düşünmek lazım diyorum yorumlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar Ebder arkadaşımız internete teknik sorundan dolayı giremiyormuş.Kendisiyle konuştum.Her şey çok güzel ,iyiyim mutluyum hepinizi öpüyorum herkese selam dedi.
Bugün kardeşi doğuma gitmiş dualarımız onunla olsun.Allah bir avazda kurtarsın.
Bensiz oluyor yani Naaapalım benim kaderim İzmir de olmak.
Arkadaşlar Ebder arkadaşımız internete teknik sorundan dolayı giremiyormuş.Kendisiyle konuştum.Her şey çok güzel ,iyiyim mutluyum hepinizi öpüyorum herkese selam dedi.
Kimsenin göğüs hissizleşmesi ile ilgili bir sorunu olmadı herhalde..Bana kimse cevap vermediğine göre bu konuda endişelenmem yersiz demek ki:))
uzaksın diye be desenim...keşke gelebilsen.
bi çılgınlık yapsan da gelslen??
öncelikle bana yazdığın her kelime için teşekkürler canımevet ben böyle olmaya devem edeceğim, ben zaten hep böyleydim iyilik yap denize at modunda olan biriyimBak buluşmaya sen gelmezsen biz geliriz....buluşma yeride senin ev olur,hazırlık isteriz bak ona göre o yüzden ayarla gel kesinleşince
merhaba aybende,
ben de 19 martta cüneyt beye ameliyat oldum benim iki göğsümde de şu anda hissizlik anlamında bir problem yok. zaten birininki hemen gelmişti, diğeri ona göre biraz gecikti ama o da geldi. ben senin de bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. çünkü ben ameliyattan önce cüneyt beye bu durumu sormuştum, kendisi çok dikkatli olduğunu, meme ucunun altındaki dokuya dokunmadan onu olduğu gibi yukarıya taşıdığını ve bugüne kadar hiçbir hastasında meme başının ölümü, enfeksiyon, dikişlerin içinde kan birikmesi gibi bir durumla karşılaşmadığını söylemişti. hakikaten bende de öyle oldu, ben ameliyat sonrasında en ufak bir sorunla karşılaşmadım, eminim sen de çok başarılı bir ameliyat geçireceksin.
şimdiden çok geçmiş olsun...
Yuuupppiiiiiii:))) Siz yeter ki gelin; ben neler hazırlarım size neler... Hem benim evin havuzu da var; güzel güzel bikinilerinizi de getirin yanınızda, havuz partisi veririm şerefinize. Güzel memeli kadınlar partisi olur Oooohhh ne güzel olur valla....
NOT: Sen yazılanların her kelimesini hakediyorsun hatta fazlasını...
Vay vay vay senin havuzun damı var?ah para çok abi sende belli biraz borç ver o kadar yazdık sanane güzel olur ya parti vallahi ben kaçabilirim bu teklif iyiymiş
Davet etmesi benden, gelmesi sizden. Havuz sizi bekler ve buz gibi içecekler, tabii yiyecekler de olucak. Sıcaktan bunalan gelsin bana:)) Daha kredisini ödüyoruz bu havuzlu evin. Bitse de kurtulsak. O zaman benden zengini olmuycak =0 dile benden ne dilersen:))