- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #8.021
Inşallah denderinde ameliyatı güzel geçer ve herşey süper gider. Bende ne kadar doğru karar verdiğimi bir kez daha (tabi jelesec'in çok büyük payı var.) görmüş olurum.
Ben bomba gibiyimha ha keyfim yerin de tatil rezervasyonu , yaptırdığım otele 650 tl farka gelmiş.Aklımı sevim 2 ay sonra fiyatı ne olur düşünemiyorum
akıllı kadınsın vesselam...valla eşin senin gibi birini bulduğu için çok şanslı
otel de otel yani...ben asıl oradan kaç kg alıp döneceğini merak ediyorum
ben de ben de :)) kuşum iltifatın için sağol..o senin güzel görüşün :)Şimdiki aklım gençken olsaydı kesin okur,estetik cerrah olurdumkazandıkları parayı düşünüyorum da Ay evet ya otel süper,oraya seni fizik ve memelerle gitmek vardı ama artık idare edeceğiz.
Inşallah denderinde ameliyatı güzel geçer ve herşey süper gider. Bende ne kadar doğru karar verdiğimi bir kez daha (tabi jelesec'in çok büyük payı var.) görmüş olurum.
ekim68 arkadaşımız artık forumda değil. Yazdığınızı görmeme ihtimali büyük. Paylaşmak istedim
Evet bende çok uzun zamandır üyeyim ama dışarıdan takip ediyordum bu forumu ama artık ciddi ciddi ameliyata niyetlenince sıkı takipçiniz oldum.
Tamam canım sağol arayıp söyliycem şimdi ben kendi dr. Buldum şimdi arkadaşlarıma dr. Arıyorum
UNUTMADAN ,BEN MEMEYLE İLGİLİ FORUMLARI HEP GEZİYORUMİzmirdr birde ,CENK TOKAT VARMIŞ. ONUDA SÖYLE ARKADAŞINA ONA DA OLAN BİRKAÇ KİŞİ DENK GELDİ SONUÇLARI İYİYMİŞ
İstanbul'u bitirdik yardım için İzmir'e de el attıkBravo vallahi helal olsun sana.
:118::118::118:El ele verirsek zoru daha kolay atlatırız,Serapçım,keyfin yerinde maşallahuyu uyu,işe başlayınca ararsın bu günleri
nasıl oldun ?biraz daha iyisindir umarım?
Herkese iyi geceler merhabalar.Arkadaşlar Demin girip okudum yazılanları.Fakat kafam allak bullakherkesi birbirine karıştırıyorum siz önceden tanıştığınız ve görüştüğünüz için kim kimdir biliyorsunuz.Ben kafamda herkesi ezogelin çorbasına döndürdüm.Şimdi Jelesec cim sen diyorum şöyle forumdaki arkadaşları tektek nerede otururlar,kime ameliyat olmuşlar,ya da kime olacaklar bir yazabilsen keşke diyorum.Kafayı yedim resmen.O kimdi, olmuşmuydu, olmamışmıydı diye...mesela şöyle yapsak:
Serap38: göğüsküçültme karın germe ercan bey.
Bentoprak: karın, ercan bey.23 Mart olacak(gibi)...
ogltkn :.........
edbeer :.......
sevimlii :......
desendesen:......
Herkesi değil tabi ama sık girenleri senden rica etsem:))) bir de herkes nerde oturuyor? sanırım ogltkn uzakta desendesen de galiba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?