- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.382
- Konu Sahibi ---Lily---
- #8.061
Arkadaşım, herşey yolunda gider sende, taşşş gibi memelere sağlıkla kavuşursun inşallah .Dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyor olacağım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi dileklerin için teşekkür ederim. çok araştırdım bende, görüşmeden sonra ercan bey çok güvenilir geldi bende karar verdim çok uzatmadan.sen sonucundan memnunmuşsun çok sevindim inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırım ameliyatı şimdi sadece onu düşünüyorum.
Arkadaşım, herşey yolunda gider sende, taşşş gibi memelere sağlıkla kavuşursun inşallah .Dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyor olacağım.
Hayıır ben yazılı metin isterim:)))
arkadaşlar...
istanbul taksim ilk yardım hastanesinde nurettin uzer
plastik cerrah tanıyanınız varmı??
bir kaç kişi söyledi bana netten baktım face de resmi vardı aman allahım
çok genç önce çok sevinmiştim ( çünkü para biriktirmeme gerek kalmamıştı)
ama şimdi bir dur dur oldum acaba tecrübemi oluyoruz kendisine
bileniniz varmııı?????
Dender arkadaşımız ,ameliyattan çıkmış.Konuştuk biraz ağrısı vardı,onda hiç üşüme olmamış,demek ki değişiyor kişiden kişiye bu olay.Ona tekrar geçmiş olsundiyorum ve çok öpüyorum
Dender arkadaşımız ,ameliyattan çıkmış.Konuştuk biraz ağrısı vardı,onda hiç üşüme olmamış,demek ki değişiyor kişiden kişiye bu olay.Ona tekrar geçmiş olsundiyorum ve çok öpüyorum
Selam ben EDBEER 31 mart cumartesi ercan beyde karin germe ve gögüs diklestirme. Almanya dan geliyorum.
Selam serap nasılsın canım?Herşey yolunda mı?Yarın iş zamanı kolay gecer umarım.çok öptüm bay
Dender arkadaşa acil şifalar geçmiş olsun her şey gönlünce olsun inşallah.Bu topiğe yeni katıldım karın germe ilgi alanım da.Dender arkadaş ne ameliyatı oldu?
Sen dua et, benim için kolay geçsin.Kabızlık olayım vardı biliyorsun...doktor sıvı tüket posalı gıdalar al dedi,çok devam ederse ilaç verecek.Başka sıkıntım yok iyiyim.Annemin selamı var sana,iyi geceler.
Serap 38 kabizlik icin, ben hergün iki yemek kasigi yulaf kepegi yiyorum sütle kahvaltida, bulamazsan bugday kepegi de olur. Birde dukan diyeti yapan arkadaslar paylasti ben de denedim, sabah ac karnina iyi yikanmis kabuklu yerelmasi vebir caybardagi süt icmek. Denemeni tavsiye ederim ilac kullanmadan önce, tabiii bol su icmeyi unutma yulaf kepegi 25 kat su cektigi icin iyice sislesi lazim lifler ortaya ciksin. Gecmis olsun.
Senin ne işin var bizim topik de ,git bakayım kendi topiğine Herşeyi de merak et,dur söyleyeyim sana ben denderi,meme küçültme oldu,güzel memeliler kervanına biri daha katıldı öptüm seni sen bugün evdemisin?Dışarı çıkmadın galiba şaşırdım
tatil hava güzel forumdakiler gezmede belli ...Mutlu tatiller.