- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #8.001
Selam desendesen,inan hangi doktor sana güven veriyor ve samimi geliyor(seni anlıyor ne anlattığını dinliyorsa)o doktor senin için doğru doktordur..Ben t kesi ye sıcak bakmadım,Allah da gönlüme göre verdi.Unutmadan evet karın, memeden beni daha fazla zorladı ama şimdi çok daha iyiyim.Sevgiler
Teşekkürler,her şey yolunda ve istediğimiz gibi geçer inşallah.Oldu da bitti maşallah deriz inşallah
selam nldglp,Bu arada ismini hiç duydunuzmu bilmiyorum Amerikan hastanesi dr. Eser Yüksel bey var.Dalında çok iddaalı bir doktordur.Yaklaşık 5 yıl önce çok yakın bir arkadaşıma meme küçültme yaptı.İnanın harka oldu.Benim ilhan kaynağımda o oldu zaten.Yanlız kendisi Amerika da ve dönem dönem Türkiye ye geliyor.Arkadaşımın göğüsleri d cup idi benden bir beden falan küçük diyeyim.Çok farklı bir teknikle yapılan ameliyat çok başarılı idi. Tamamen gögüs altından kesi yapldı.Balenli sütyenlerin altındaki tel i düşünün aynı o şekilde kesildi.Başka hiç bir yerinde iz yok.
Meydanı boş bulunca yazdıkça yazmışımNerdesiniz kuzum yaa? Neyse hadi ben gider, öpüyorum hepinizi Beni özleyin anacım baaayyyyy...
Sen yaz bebeğim ,her zaman,biz geldik sen gitmişsin...Karnını dediğim gibi göze batan bir durum yok,memeyi hallet tabi.Gel canım gel(yakın olsan 1 dakika düşünme derim doktor için)uzaksın. . Olmadı doktoru oraya getiririm senin için
Vay vay vay dr o kadar uzağa değil avrupa yakasına göndersen nasıl olur
Bu arada beni y.a dr dan aradılar hani gitmiştim sonuç ne diye sormak için.Bana ne yapılacak anlatım yetersizdi.İkna olamadım anlayacağınız ve çok pahalı olumsuz yani dedim.Arkadaşım de çok iyi her şey süper dedi.
baaaayy...........
ogltkne ve Seviiimli nasılsın?
Günaydın kızlar, kopamıyorum sizden bir türlü
Dediğin gibi mememden çıkmaz benim o kadar. Zaten emzirmeyi kestikten sonra iyice indi, büyüklüğünden çok sarkıklığı rahatsız ediyor. Doktorlar sarkıklığından dolayı t tekniğini uygularım diyor. Tabii daha görmem gereken çooook doktor var. Lolipop tekniği yaparım diyen çıkacak mı bakalım. Olmadı Ercan Bey'e de gelirim.haaa bu arada aman nazar değmesin arkadaşıma
Karnım için iltifat ediyorsun şekerim, göze batmadığına sevindim doğrusu.Evet kıyafetlerle pek göze batmıyor aslında, çıplakken daha çok rahatsız ediyor (bikini olayı falan) Bakalım herşeyin hayırlısı...Memeleri bi yaptıralım da
Meydanı boş bulunca yazdıkça yazmışımNerdesiniz kuzum yaa? Neyse hadi ben gider, öpüyorum hepinizi Beni özleyin anacım baaayyyyy...
ogltkne ve Seviiimli nasılsın?
Vay vay vay dr o kadar uzağa değil avrupa yakasına göndersen nasıl olur
Bu arada beni y.a dr dan aradılar hani gitmiştim sonuç ne diye sormak için.Bana ne yapılacak anlatım yetersizdi.İkna olamadım anlayacağınız ve çok pahalı olumsuz yani dedim.Arkadaşım de çok iyi her şey süper dedi.
serapçım, keşke daha sık uğrayabilsen foruma, daha çok yazabilsen...çok öpüyorum canım.Merhaba, doktorum dan o kadar çok memnunum ki..Benim de lolipop tekniğiyle yapıldı, memem inan izler şimdiden rahatsız etmiyor.En çok karın izi korkutuyordu oda incecik.. daha ne olsun çok mutluyum.Sevgiler
Ameliyat tarihin kesinleşti,güle güle demene çok az kaldı.Çok güzel sonucun olur umarımheyecanla hem resimlerini hemde paylaşımlarını bekliyor olacağım.
Teşekkürler,her şey yolunda ve istediğimiz gibi geçer inşallah.Oldu da bitti maşallah deriz inşallah
iyiyim canım bu hafta işler biraz yoğun foruma giriyorum ama bir sayfa okuyamadan akşam oluyor. akşamlarıda çocuklardan dolayı bakamıyorum.benim diyet devam 1 kg vermişim inşallah 2-3 kilo daha versem ameliyata kadar yetecek.benden önce ameliyat olacak varmı ercan beye biliyomusunç. bide jelesec!cin sen artık forumun doçenti olarak birşey sormak istiyorum belki dikkatini çekmiş veya aklında kalmış olabilir.İZmirde meme küçültme ameliyatında iyi olan bir dr. biliyomusun. Yakın arkadaşım düşünüyor ameliyat olacağımı öğrenince sordu benimde bu aralar çok fazla vaktim yok bakamadım belki senin bildiğin biri olabilir dedim.
canım, ciğerimin sıla yanı, iyiyim sen nasılsın?
Benim yaşadığım basit bir şeydi.Doku kayıpları,hissizlik... daha önemli bence.Bir de doktorum o kadar ilgili ve hassas davranıyordu ki o dönemde,yakın olduğum için sık sık gidip gösterebiliyordum.Neyse şükür ki çok fazla üzülmedim bu konuda.
Kalmazmı meme ,şimdi top gibiler maaşallah diyelim.80 DD bazen de E cup giyiyordum.Şuanda 80B nerdeyse 4 beden küçüldüler.
bu arada şimdiye kadar okuduğum en güzel yorum 536.sayfada Ekim68 in yazdığı yorum.Kendisini burdan tebrik ediyorum.Ameliyat sonrası oluşabilecek komplikasyonlarla ilgili...Bütün forumun özeti diyebilirim.
Ben bomba gibiyimha ha keyfim yerin de tatil rezervasyonu , yaptırdığım otele 650 tl farka gelmiş.Aklımı sevim 2 ay sonra fiyatı ne olur düşünemiyorum
akıllı kadınsın vesselam...valla eşin senin gibi birini bulduğu için çok şanslı
otel de otel yani...ben asıl oradan kaç kg alıp döneceğini merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?