- Emoji Skoru
- 9.383
- Puanlar
- 448
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #7.841
ameliyat olan arkadaşlara bişey sorabilirmiyimDr. sormayı unuttumda şimdi ameliyat tarihi alırken adet dönemi etkili olurmu şimdi aklıma geldi.Ameliyat tarihini alırken adet öncesi ve sonrası olmasına dikkat etmek gerekirmi.Benim adet dönemlerimde göğüslerimde şişlik veya ağrı olmuyo ama belki etkiler diye düşündüm.
bu arada sen benim fotoları sakın görderim deme haa haaa
rica ederim canım ne demek..
Dr. ile ilgili olarak içinin rahat olmasına çok sevindim, ben taburcu olduğum gün, yine forumdan tanıştığımız bi arkadaşı arayıp (onun ameliyatına daha var) " sonucundan yana için rahat olsun" dedim. gözüm kapalı önerebileceğim bi doktor....incecik dikiyor, ilk gün bile insana dikişler rahatsız edici görünmüyor
Ameliyat tarihmi aldım 20 nisan hakkımda hayırlısı
hadi bakalım sevimli, hakkında hayırlısı olsun....sonuçları çok güzel, sıkıntısız, içine sinen bir sürecin olsun inşallah.
Ameliyat tarihmi aldım 20 nisan hakkımda hayırlısı
:125::126::131:bu sıralar aynen böyleyim.Ay gönder bikinili fotağrafı ,manken görsün
jelesecim, senin avatar resmini yerim ben...ayrıca avatar resmini çok banal bulduğumu belirtmeden geçemiciiim
juju yoğun çalışıyo, dr. dan yana emin olunca foruma fazla zaman ayırmamaya başladı kuşum.. tarihini netleştirmeye çalışıyodu en son konuştuğumuzda.
teşekkür ederim inşallah canım valla ellerim titriyo heyecan yaptım birden
Amanııınnnbu halin ne kıs böyle güldürdün beni Allah da seni güldürsün emi...
aayyyyyyyyyyy desendesen inanamıyorum ne kadar güzel olmuşsun ne kadar sürede verdin bu kadar kiloyu maşallah. ogltkn sanada çok teşekkür ederim yoksa ben 1 saat arar durudum. Bende vermek istiyorum 3-4 kilo versem ameliyata kadar yeter ercan bey senin fazla kilon yok dedi ama ben yinede ameliyata kadar vermek istiyorum.
Aşkım vallahi bende güldüm senin cevabınaamanııınnn ha,ya ben çalışıp paraları estetiğe yatırmaya karar verdim lazer lipo var 4 5 kğ çekiyorlar.Ne oldu senin olay tamam o doktormu kararın ?
Aman da aman hadi hayılısı olsun canım.Vallahi dört gözle paylaşımlarını bekliyorum ameliyat sonrası
Nisan ayıda doldu gibi ay benim karın kalırsa yandım.
Zor sun zor ,birşeyide beğen sen şaşarımEnişteyi nasıl beğendin?Onun da hakkın da hayırlısı olur inşallah.Bizler gibi mutlu sonuçlara kavuşur,amin
Arkadaşlar;
Hepinize tek tek teşekkür ediyorum, güzel yorumlarınız ve desteğiniz için... Bazen azmime ben bile şaşırıyorum, kafama bi taktım mı halletmem gerekiyo bişiyi, sanırım güzel bi yanım bu benim. Öpüyorum sizleri
heyecanlanma hiç, jelesec beni gördü aml. öncesi....senin gibisini hiç görmedim dedi zaten :) zerre kadar heyecanım yoktu...asıl aml. sonra heyecan bastı bana, bandajlar çıksada bi görsem şunları diye :))
sende aşırı rahattın abi,ben şok olduminsan biraz gerilir yani....GÖRDÜN DE NE OLDU BAŞIN GÖĞE Mİ ERDİ? Taşşş gibiler canım maşalllah
Canım bence en iyi örnek inan canlı görüp beğendiğin örnektir unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?