- 7 Eylül 2011
- 2.712
- 35
- Konu Sahibi ---Lily---
- #7.821
Az kaldı hadi, çok panik yapma dualarımız seninle.Öptüm seni
sevimli tarihin ne zaman?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az kaldı hadi, çok panik yapma dualarımız seninle.Öptüm seni
sevimli tarihin ne zaman?
yok canım ben yerim,sana yok tabi senin de yemeğini yemeden bırakmamAy benim sana gönderdiğim resimlerimi, kafasını kopar gönder öncesi sonrası diye.
henüz tam tarih belli değil 10 yada 15 gün sonra arayıp kesin tarihi alıcam nisan sonu inşallah bende bu arada birkaç kilo vermeye ve sigarayı bırakmaya çalışıyorum. hepsini aynı anda yapmak çok zormuş
henüz tam tarih belli değil 10 yada 15 gün sonra arayıp kesin tarihi alıcam nisan sonu inşallah bende bu arada birkaç kilo vermeye ve sigarayı bırakmaya çalışıyorum. hepsini aynı anda yapmak çok zormuş
bende desendesenin resilerine bakmak istiyorum belki motivasyon olur dedim ama bulamadım yardım edermisiniz
bende desendesenin resimlerine bakmak istiyorum belki motivasyon olur dedim ama bulamadım yardım edermisiniz
Ay canım çok zor o dediklerin benim için Ben sigarasız duramıyorum,allah yardımcın olsun, ha bu arada senden de komisyon alırım ona göre1 dilim pasta yanın da kahveyle,
senin canın sağolsun ne istersen, şu ameliyattan hayırlısıyla kurtulsam bende tanışmak isterim sizinle
senin canın sağolsun ne istersen, şu ameliyattan hayırlısıyla kurtulsam bende tanışmak isterim sizinle
Sen hayırlısıyla atlat ,sonucun dan memnun ol yeter banaEmin ellerde sin arkadaşım,için rahat osun
aman allahım jelesecim homini gırtlak oldun yaw, pastayla kahve mi istedin....
duyanda kilolu bişi zannetcek, aslında oldukça fit bi hatundur kendisi
:125::126::131:bu sıralar aynen böyleyim.Ay gönder bikinili fotağrafı ,manken görsün