- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.382
- Konu Sahibi ---Lily---
- #7.801
Seni gören foruma geldi 5 üye 3 ziyaretçi Coştu forum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni gören foruma geldi 5 üye 3 ziyaretçi Coştu forum
Memelerin gücü adınaaa...... Memetör geliyor açılınnnnnnnn.............
Merhaba kızlar, yarın melike hanımla görüşmem vardı iptal oldu(( çok yoğunmuş randevuyu hazirana öteledi, inanılmaz modum düştü ya
((
canım, N'ber. diyet bölümü sayfa 4280 fotolarım var, bi bak istersen.
Ay dur dur hemen bakıyorum
Nasılsınız, neler yapıyorsunuz??
Ogltkn;
Canım, nasıl gidiyor? Her geçen gün daha da aşama kaydediyorsundur. Dikişlerin falan alındı mı? (epeydir girmiyordum, geçmişi okumadım henüz ) Bir sıkıntın yoktur umarım, öpüyorum kocaman
Manken olmuş sun ya çok kıskandım,vallahi azmini takdir ediyorum Ya ben de sıfır azim baksana,aracı olduklarım dan komisyon olarak çukulata,yemek,istiyorum.Ha ha ben de bu yeme hevesi olduktan sonra 6 kg verir sonra yerimde sayarım
Manken olmuş sun ya çok kıskandım,vallahi azmini takdir ediyorum Ya ben de sıfır azim baksana,aracı olduklarım dan komisyon olarak çukulata,yemek,istiyorum.Ha ha ben de bu yeme hevesi olduktan sonra 6 kg verir sonra yerimde sayarım