- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #7.681
canım ıyı olmana cok sevi ndım. Masallah 41 kere. Ben evet ıse basladım, cok yorulmamaya calısıyorumBen iyiyim arkadaşım.Sana da maşallah sürecin çok iyi gidiyor.İşe de başlamışsın.Aman çok yorma kendini ve o güzel göğüslerini.
Bugün 8 günüm bitti.Allah'a şükür iyiyim.13.gün dikişlerim alınacak,kendim için yaptığım en büyük 3 şeyden biri de bu (diğeri kızım,diğeri özel)koca göbeğim den ve sarkmış memelerim den kurtuldum.Karnımdaki şişlik yavaş yavaş iniyor,memelerim dimdik inanamıyorum.Evin içinde ufak ufak yürüyüşler yapıyorum,haftaya koşuya başlarsam şaşmamKarnımın üzerin de de memem de de ince bantlar var,pansuman oydu buydu yok.İlk 20 gün 1 ay doktor yapacakmış,bu da büyük şans.Bende şimdilik durumlar böyle, hepinize sevgiler
Ben iyiyim arkadaşım.Sana da maşallah sürecin çok iyi gidiyor.İşe de başlamışsın.Aman çok yorma kendini ve o güzel göğüslerini.
Ay ablacım sen çok yaşa.Yok yok terketmek yok.Kızma sakın.Senin gibi bizler de burdayız.Doğru paylaşımlarda bulunmaya devam edeceğiz.Seni çok öpüyorum.İyi geceler..
Çok iyi yapmışsın arkadaşım.En kısa zamanda ben de tecrübemi aktaracağım.Artık bizler de sevgili Jelesec gibi birer örneğiz.Evet senin de dediğin gibi biraz şans da olması gerekiyor.Ama asıl önemli olan doktor seçimi.Allah işini iyi yapan doktorlarla karşılaştırsın herkesi.
Benim gögüsler artık iltifat almıyor,tabi pabuç dama saglık olsun
Ya sen yoksa bu gazla ameliyat mı oldun,nerelerdesin canım?
desencim, nerelerdesin hakikaten? en son oğluş hasta diyordun, umarım sağlıkla ilgili bi sıkıntı yoktur
Bugün 8 günüm bitti.Allah'a şükür iyiyim.13.gün dikişlerim alınacak,kendim için yaptığım en büyük 3 şeyden biri de bu (diğeri kızım,diğeri özel)koca göbeğim den ve sarkmış memelerim den kurtuldum.Karnımdaki şişlik yavaş yavaş iniyor,memelerim dimdik inanamıyorum.Evin içinde ufak ufak yürüyüşler yapıyorum,haftaya koşuya başlarsam şaşmamKarnımın üzerin de de memem de de ince bantlar var,pansuman oydu buydu yok.İlk 20 gün 1 ay doktor yapacakmış,bu da büyük şans.Bende şimdilik durumlar böyle, hepinize sevgiler
iltifat almadığı için millet benimle değil de seninle konuşmak istiyor
naz da yaparmış artiz memeli(sen anladın onu)
Cee eeee ameliyat oldum dermişiimm
İnşallah o günleri de göreceğiz tatlım. Sana özelden yazıyorum. öptüm kocaman.
Nasılsınız kızlar?
Canlarım benim burdayım, aaahhhh keşkem ameliyat oluyorum ya da oldum diyebilsemevet fena gaza geldim her an herşey olabilir, ama daha olmadı. Oğluşum daha iyi çünkü hastalığını bana sattı öyle fazla önemli bişim yok. Biraz burun akıntısı, tıkanıklık o kadar. Harıl harıl ders çalışıyorum, test çözüyorum. Onun için giremiyorum foruma. Geçmişi okumadım henüz, sen nasılsın? İşe başlamışsın galiba, aman dikkat et kendine, nazlı nazlı çalış, memişleri iyi koru Sizleri çoookk özledim, hepinizi öpüyorum.
Ha ha habundan sonra özel mesaj atan konuşmak tanışmak isteyenleri, sen le seraba yönlendireceğim :126:Anladım anladım
canım, ercan bey sana hislendirme çalışmaları yap demişmiydi..
bana kontrolde söylemişti, nasıl yapacağımı da göstermişti, seninle hiç konuşmadık bunu...şimdi aklıma geldi, sen yapmışmıydın?
Canım yazdım, geç oldu cevap ama,kafana takılan her şeyi sorabilirsin arkadaşım, ameliyat sonrası yakın olsam cocuguna bakardım sen de rahat rahat dinlenirdin.
ben iyiyim canım, yokluğun belli oluyor biz de seni özlüyoruz, daha sık uğramaya çalış....bu arada geçmiş olsun, dikkat et kendine ve oğluşa
ben daha serapla bile konuşmadım ki hiç :) hakikaten serapçım bir ara telefonlaşsak?
yönlendir canım, birilerine bir parça bile faydam olabilecekse ne ala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?