- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.382
- Konu Sahibi ---Lily---
- #7.261
Herkese merhabalar iyi tatiller
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,bene 2011 haziran ayındamemeküçültme ameliyatı oldum.Göğüslerin fiziğime göre anormal büyüktü.Normal sütyen takamıyordum.Ameliyatsonrasındaödemler indi ancak solgöğsumsağa göre büyük kaldı.Kontrole gittim 6 ay sonra doktorum ıkıncı bır amelıyat dedi.Baı potluklar ve deri sarkması deri fazlalıkları varmıs doktorumo deri fazlalıklarını alıca bıraz daha kucultucek ıkı gogsumude..Daha gun alamadım.Yukardaki arkadaşa sormak ıstıyorum...Doktorunne kadarcretıstıyor ıkıncı amelıyat için?Benden sadecehastane ucretıolan 700 liraıstıyor.Yakında gunverecek buaralararayıp randevu almak ıstıyorumamelıyat gunu için?İnşallahbu kez daha iyi sağlıklı ve en son amelıyatı oluruz..Hepimize şimdiden geçmiş olsun...
Doktorum ücreti kendisine talep etmiyor.Sadeceameliyat hastane şartlarındaolcak bu yuzden hastane masrafıödeyeceğim.......
sevgili fatmacım benim ameliyat olalım 5 ay oluyor ve en başından beri sol mememde problemler yaşadım, devamlı doku temizliği yapıldı dikişler atıldı çukurluk oluştu sonunda kapandı ama memebaşında şekil bozukluğu oluştu, enson gittiğimde doktorum artık daha fazla düzelmeyeceğini ve revizyon uygulanması gerektiğini söyledi ve eğer büyüklüklerinden memnun değilsem küçültebileceğini söyledi bende hemen atladım tabi, maliyetini sordum ve hiçbir maliyet ödemeyeceğimi belirtti. eşim olmamı istemiyor çünkü 5 aydır çok şeyler yaşadım lokal ameliyat bile oldum, moral bozukluğuda cabası, hayal kırıklığı yaşadım ama belkide böyle olmasaydı aslında kendi vermiş olduğum yanlış küçültme ölçüsünü bir daha değiştiremeyecektim, şimdi bunun bana bir şans olduğunu düşünüyorum 80 yaptıracağım vücuduma göre küçük olacaklar ama olsun bıktım büyük olmalarından zaten:)
canım jeleseccim sende okadar tatlısın ki forumda ki herkesin yanındasın, sabırla herkesi kucaklıyorsun, ''bedenlenmiş kanatsız bir melek'' tanımı tam sana göre bence gönlü güzel seni görmedim ama yüzününde güzel olduğunu düşünüyorum, seni müsait olunca arıcam msj aldım.. bende hep buluşmalara gelmek isterdim ama çok uzağız ve ben anadolu yakasını hiç bilmiyorum foruma daha sık girmeye çalışıcam artık, öptüm ..
Doktorum ücreti kendisine talep etmiyor.Sadeceameliyat hastane şartlarındaolcak bu yuzden hastane masrafıödeyeceğim.......
merhaba ayten ablacığım.öncelikle evine beni kabul ettiğin için teşekkür ederim.seni tanıdığıma çok memnun oldum.
güzel hatunsun.valla göğüslerin için tek kelime mükemmel olmuş,maşallah.doktorunun eline sağlık.görüşürüz...
bu arada geçmiş yazıları okuyorumda pekçok kişi b enim gibi revizyon ameliyatını olmuş mesela ygmrkck; sen neden revizyon oldun, problem neydi? benim meme başında doku ölümü oldu
Canım çok geçmiş olsun sana doku ölümü nasıl birşey ilk defa senden duyuyorum ya banada olursa?
Şuan 21 günlük ameliyatlıyım göğüs ucumun bitanesi iltahaplandı açıldı gibi biraz pansuman yapıyorum moralim çok bozuk
Aslında önemli birşey yoktu revizyon olma sebebim göğüslerimin kahverengi kısımları yuvarlakları genişledi çok sütyenden çıkıyodu, üçgen bikiniden çıkıyodu gözüküyodu kendi isteğimle oldum ama şuan diyorum keşke olmasaydım da gözükseydi.
İltahaplanması beni çok korkuttu. Doktor geçer dedi 1 haftaya ama kötü gözüküyo işte ne biliyim.
sen nasılsın canım agrı sızı yoktur umarım