- Konu Sahibi ---Lily---
- #7.241
Çok geçmiş olsun kızlar:)) Hayırlısıyla ameliyatı atlattınız, inşallah iyileşme süreciniz de çok güzel geçer. Darısı bizim başımıza
teşekkür ederim inş herkesin sorunsuz geçer ameliyatı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun kızlar:)) Hayırlısıyla ameliyatı atlattınız, inşallah iyileşme süreciniz de çok güzel geçer. Darısı bizim başımıza
canım bnm sağol :)) iyiyim çok şükür atlattım doktorum son zamanların en güzel ama en zor ameliyatını geçirdin dedi bnm kitle vardı o biraz zorlamış 80 D den 80 B ye düştüm daha aynadan bakmadım doktorum çok beğeneceksin bir aya kadar dedi 6 aya kadarda asıl şeklini alacak dedi öyle şimdilik gene ayrıntılaarı yazarımm şimdi pek bakamıyorumda
çok sağol canım şimdilik herşeyy yolunda gidiyor ama aynaya bakmaya cesaret edemiyorum nedense :/ biraz garip bi duygu :)))
merhaba arkadaşlar zaman bulunca hemen ayrıntılardan bahsedeyim dedim :)))
herşey ameliyata girene kadarmış :) insan heyecanlanıyor tabii herkes etrafında dönüyor ben artık bayıltsalar allahım diyorum ve derken bi bakmışım ayılmaya çalışıyorum ilk uyandığımda çok üşüdüğümü hatrlıyorum ve biraz yanma vardı ama sonra öyle çok ağrılarım olmadı şimdi ise hiç yok diyebilirim benim kitle olduğu için biraz sorunlu olmuş ama sonuç güzel dedi doktorum şimdi bile çok güzel görünüyor ama daha da hoşuna gidecek hale gelecek dedii bende bekliyorum o günleri bir hafta sonra kontrollerim var izler içinde yurtdışından kendi ilaç getirtecekmiş onu kullanacakmışım patoloji sonuçlarımda önemli onları bekliyorum ona göre tekrar bi kitle oluşur mu oluşmazmı onları konuşucaz dedi çok fazla yatmamamı hareket etmemi söyledi göğsümün altında hafif bi şişlik var ama o zamanla gececekmiş göğsün asıl yerine oturacak dedi onun içinde zaman gerekmiş şimdi dinlenmeye çalışıyorum umarım bundan sonraki süreçte yolunda gider yine herhangi bir sorunuz oolursa cevaplarım...
Göğüs küçültme ameliyatımın bugün 16. günü. Normal hayatıma döndüm fakat zaman zaman bıçak saplanır gibi sancılarım oluyor. Adet dönemimin yaklaşmasının da etkisi vardır eminim. İzlerim çok moralimi bozuyor Keşke hemen geçse diyorum. Hala sırt üstü yatıyorum. Yüz üstü yatmaya resmen hasret kaldım, normalde sırt üstü yatmam bile çünkü.
Bu Ameliyatın tek kötü yanı dikiş izlerinin bu çağda olmamıza rağmen hala estetik atılamaması, yanı silikon takılınca izler hiç belli olmuyor da nedense bu ameliyatta fazla fazla belli oluyor. Fark ne acaba bu ameliyatı da belirgin olmadan yapamıyolar mı ki.. Doktorum henüz öle bir teknik yok diyor tabi ki, ama olmalı artık sonuçta silikon için varsa küçültme içinde olmalı. Ameliyat olan herkese çok geçmiş olsun..
ben de ilk kokrkmuştum forum da bazı yazıları okuduğumda çok ağrım oldu yazanları görünce vazgeçmek bile istedim ama herşey dediğin gibi ameliyata girene kadar :) sadece ilk uyandığında hafif yanma oluyor onu da zaten ağrı kesici verdikleri için hemen atlatıyorsun onun dışında da hiç ağrım olmadı inş olmaz :) Fazla hareket etmemeye çalış bir kaç gün daha zaten 5. 6. günü kollarının daha rahat olduğunu hissedersin ama sakın kollarını yukarı kaldırma :)
çok geçmiş olsun istediğin gibi olmuştur inşallah :))
çok sağol canım benim kollarım zaten çok rahat yani hareket ettiğimde falan hiç zorlanmıyorum neden anlamadım ama:)) genede tabi ani hareketler yapmamaya çalışıyorum dikkat ediyorum
büyüklüğü istediğim gibi oldu aslında ama aynaya ilk bakınca korktum aslında altında potluk olacağını ve zamanla göğüs yerine oturunca geçeceğini söylemişti doktorum ama benim potluk anlayışım biraz farklıymış :)) ilk görünce morelim bozuldu ama bunun için çok erken biliyorum bir aya kadar çok beğeneceksin dedi çok güzel oldu dedi doktorum bende bir ay sonra bakmayı düşünüyorum umarım herşey güzel olur hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum :/
bende de zorlanma olmuyor da doktorum yine de kollarını 2 hafta daha kaldırma dedi vardır bildikleri
Moralini hiç bozma düzeliyormuş hepsi ama sende demişsin aynaya bakma seni etkiliyorsa bir süre daha :)
arkadaşlar herkese merhaba,
internette bu ameliyatla ilgili bilgi ararken en iyisi ameliyatı olmuş birine sormak düşüncesinden hareketle bu siteyi buldum...
aranızda bu ameliyatı olmuş (yakınlarınızda birisi de olabilir) ve bana hem ameliyatla ilgili (ameliyatın kendisi, sonrası, kalan izler vs.) bilgi, hem de doktor tavsiyesi verebilecek birileri var midir acaba?
şimdiden hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için...
Lily
Merhaba yeni olduğum için özel mesaj atamadım ama sana bu konuda yardımcı olabilirim arkadaşımın bağdat cad. estetik kliniği var hemde çok ünlü doktorlarla çalışıyor özellikle birtanesi meme konusunda uzman
Benim doktorum tüm dikişleri estetik dikiş attı arkadaşım demişti ben ameliyat olmadan önce dikişlerimi aldılar falan diye ben doktoruma sormuştum ameliyattan çıkınca dikişlerin kendisi eriyecek estetik hepsi rahat ol dedi.
Anladım canım. Benmde aynı eriyen dikişten ama estetik mi onu bilemem. Tabiki en az hasarla dikip en güzel görüntüyü vermeye çalışıyolar fakat yinede azda olsa iz kalıyor.
Yani doktorlara sorsan her attıkları dikiş estetik ama dikiş sonuçta..