- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #6.961
Merhaba muna,
cok tesekkur ederım, saol cnm..darısı basına dıyeyım o zaman
tabıkı ıkı aml. bır arada olabılırsın canım, dr.ler buna kombine aml. dıyor yanı aynı anda daha dogrusu aynı narkoz ve ameliyathane ortamında bırkac operasyon yapılabılıyor
meme-karın-bel liposakşını yada bunun gıbı... nereden-nelerden sıkayetcıysen dr. ile konusup karar verebılırsın
oncelıkle alınacak doku mıktarı, yag mıktarı cok onemlı kı zaten buna dr. ıle bırlıkte karar verırsınız, yanı aynı aml. alınabılecek doku ve yag mıktarını gecmemek lazım zaten duzgun dr. ise abartıp kendını rıske atmaz,
maddı-manevı hazırsan kesınlıkle ıkısını bırden ol, gereksız yere ıkı kere narkoz, amelıyat stresı yasamamıs olursun..
sevgıler
Arkadaşlar doktorum ömer özkan ın bu hafta yüz nakli falan derken çok yoğun olmasından dolayı ameliyatım ertelendi. Bu hafta içinde yapabilirse yapacakmış ama olmazsa haftaya sanırım .Benim aciliyetim yok gerçi ama kendimi hazırlamıştım üzüldüm
Selam maatra, gec olsun ama hayirli olsun, vardir onda birsey bosuna ertelenmemistir.
Sana daha cok vakit ayirabilecek belki bir hafta sonra, ameliyatla is bitmiyor ameliyattan sonra takibi de cok önemli.
Insallah hersey yolunda gider.
tesekkur edrim bilgiler için, merak ettiğim şey ameliyat sonrası çok zorlanmadın mı? agrı sızı falan... birde benim sezeryan kesim var. karın germe sırasında kesi izi ne kadar ölçüde oluyor? ne olur beni aydınlat. çok merak ediyorum. ikisini aynı anda olmak beni çok mutlu eder. seviler...
siteye yeni üye oldum... gögüslerimin büyüklüğünden dolayı sırt boyun ve pişik şikayetlerimden dolayı bende küçültme ameliytı olmayı düşünüyorum...kiloluyum ve bekarım görüntü kirlilğinden kendime bakamıyorum bu yğzden istiyorum...fakat sigorta ameliyatı karşılıyormu bilmiyorum özelde yaptırmaya maddi olanaklarım elverişli değil bu yüzden bilgilendirirseniz sevinirm beni...izmirden yaşıyorumm uygun şartlarda bilinen doktorlarda varsa tavsiyelere açığım...tşkler
siteye yeni üye oldum... gögüslerimin büyüklüğünden dolayı sırt boyun ve pişik şikayetlerimden dolayı bende küçültme ameliytı olmayı düşünüyorum...kiloluyum ve bekarım görüntü kirlilğinden kendime bakamıyorum bu yğzden istiyorum...fakat sigorta ameliyatı karşılıyormu bilmiyorum özelde yaptırmaya maddi olanaklarım elverişli değil bu yüzden bilgilendirirseniz sevinirm beni...izmirden yaşıyorumm uygun şartlarda bilinen doktorlarda varsa tavsiyelere açığım...tşkler
Merhaba sigorta bir kısmını karşılıyor ama bu heyet raporu ile oluyor doktorunun onay vermesi gerekiyor. Bir de şu aralar doktorlar için çıkan tam gün yasası nedeniyle devlet de oluyor mu aaştırma yapmak lazım . Ben geçen yıl gittiğimde 105 dim benimkinin sadece %50 sini karşılyordu ama yaptıramadım şimdi de tam gün yasası var ve doktorun da güüvendiğim bir doktor olmasını istediğim için Özel de yaptıracağım
ilgin için tşkler ...benimde ölçüm 105 ayrın baya kilolu bi bayanım 115 kg kadar boyum olduğu ve genç olduğum için pek dikkat çekmiyo ama bir yerden başlamam lazım kendime dikkat etmeye ilk etapta gögüslerden başlayayım belki motive olur kilo sorunumu da çözerim diye düşüyüyorumm...
Dün 6. hafta kontrolüme gittim. Yara iyileşmem 6. haftanın önünde gidiyormuş,
bu nedenle doktor iz için bir krem ya da jel başlamadı. Meme başından aşağıya inen dikişler oldukça iyi durumda, zaten öncelikle de bu dikey inen dikişler iyileşirmiş. Benim ters t kesi olduğu için meme altı dikişlerimin iyileşmesini biraz beklemem gerekiyormuş....Kabarıklık ve kızarıklıklar İç dikişlerin uyumuyla ilgiliymiş.. Hergün duş ve bepanthene devam... 3 hafta sonra tekrar kontrol var :)
Bu arada yeni ameliyat olacak arkadaşlar var, ameliyat olana kadar cok zor bir süreç geçiyor, hepsine sağlık ve kolaylıklar dilerim...hepimiz bu heyecan ve korkuyu, endişeleri yaşadık...Bu süreç cok zor biliyorum ama inanın göz acıp kapayıncaya kadar geçiyor.
hepinize sevgiler
Bugün ilk sizin foruma girdimNasılsınız?
Hepinizi çoookk öpüyorum
Günaydın canım yeni montun hayırlı olsun kıskandım 38 beden maşallah
ooo almışsın haberlerisenden de bişi kaçmıyor şekerim.
Teşekkür ederim canım, o kadar kilo verdik yanii dimi. Aslında göğüslerim bile biraz küçüldü, ama sarkıklığı fazla, sütyenim bol geliyor, sanırım bir beden falan küçülmüştür. Ama yeni sütyen almayacağım almayacağımAmeliyat olana kadar idare edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?