- Konu Sahibi ---Lily---
- #6.941
çok teşekkür ederim hastaneye gitmek içinn haber bekliyorum büyük bir ihtimal akşam olacağım . Umarım iyi olur
canım senin için dua ediyo olucam inşallah en iyi ve istediğin sonuçla karşılaşırsın.
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim hastaneye gitmek içinn haber bekliyorum büyük bir ihtimal akşam olacağım . Umarım iyi olur
selam berenvildan, naaptın sen dr. arayışında? var mı içine sinen biri?
dualarım seninle maatra, umarım sonuçlarının yüzünü güldürdüğü bir ameliyat geçirirsin.
MATRAA selam kesinleştimi saatin
selam berenvildan, naaptın sen dr. arayışında? var mı içine sinen biri?
dualarım seninle maatra, umarım sonuçlarının yüzünü güldürdüğü bir ameliyat geçirirsin.
yok saat kesin değil sabah 11 den sonra birşey yeme akşamüstü veya akşam olacak dediler dün arayıp. Bakalım bekliyorum sanırım arayıp hadi ameliyata diyeceklerböyle olunca daha rahatım sanırım heyecan var ama çok değil
![]()
Merhabalar,
herkes pek ıyıdır umarım,
ve ben sonunda bırkac gun once regl oldum:) bu konudan sıkayetcı arkadaslar, gecıktıgını vs. yazanlar ıcın yazıyorum eger baska bı ? yoksa enınde sonunda regl oluyorsunuz..korkmayın..
bı nokta daha regl olunca ay karnım sıstı,onu bunu gıymıyım derdı de kalmıyor karın germeden sonra...mucıze gıbı..
pardon burası memıs bolumuydu, memıslerde gayet ıyı,sekıl zaten bastan berı cok begendım,agrı-sızı kalmadı,sadece ız kremını cok az kullanıyorum, sol tarafımda hıc ızım kalmadı nerdeyse,enteresan nokta sol bı tık once ıyılesıyor baslangıcdan berı..
gecenlerde cook once ozenip alıdıgım mor straplez bıkınıyı denedım,budurrrrrrrr...
bu arada bı bacakiçi gerdıren bulursam pek sevınıcem..bulursanız sızde bana haber verın,
..
sevgıler
Abla cım kusura bakma telefonu duymamışım,şarjım da azdı geri dönemedim sana,eşim daha iyi çok saol..
canım biraz sıkkın,yöneticimden izin alamadım,nisan dan önce izin vermiyor
ercan bey ile tarihi ileri almak için görüştüm,24 mart için yöneticimi zorlayacağım,bakalım,kısmet böyleymiş![]()
Selam Serapçım,
bebeğimiz iyi maşallah, dünyaya alışmaya çalışıyor yavrucak.
25 Şubat olarak konuştuk Ercan Bey ile...Ama eşim fuardaki işlerini erken halledebilirse, son anda bir kaç gün öne çekmeyi deneyeceğiz. 4-5 gün bile öne çeksem kardır, artık beklemek istemiyorum...
Günaydın Hanımlar... Nasılsınız?. Ben çok iyiyim.Ama ofise döndüğümde çok yoğun bir iş temposu içerisinde buldum kendimi. Foruma pek giremedim. Aml. günü belli olan arkadaşlar var gördüğüm kadarıyla. Bugün aml. olacak olan maatraa ya çok başarılı bir aml. diliyorum. Diğer arkadaşların da herşey gönüllerince olur inşallah. Benim dikişler iyileşme sürecinde. Kabuklar bayağı döküldü ve izler pembe. Yarın kontrolüm var. Yani rutine girdim diyebilirim. Sevgiler...
Tesekkürler, benim 30 martta ameliyatim insallah ist da olursan gelip görebilirsin beni. Ilk günler pek iyi olmaz ama gözün korkmasin 15 gün dedi doktor ben 3 hafta izin aldim.ben kilo alip verdim bir kackere 30 kilo civari, o yüzden ici bosaldi, daha önce gittigim doktor silikona gerek yok demeisti ama ercan bey ufak da olsa koyucak. Ben sadece resim gördüm ama karar vermek icin doktor beyle konusmak yeterliydi, cok anlayisli olumlu bir bey.
Sen ne zamana tarih aldin? Cok yaza birakmayin bence , sicakta zor oluyor korse ile.
bana özelden telini yazarmısın sana bir şey sormak istiyorum canım.
Arkadaşlar doktorum ömer özkan ın bu hafta yüz nakli falan derken çok yoğun olmasından dolayı ameliyatım ertelendi. Bu hafta içinde yapabilirse yapacakmış ama olmazsa haftaya sanırım .Benim aciliyetim yok gerçi ama kendimi hazırlamıştım üzüldüm![]()
Hayırlısı olsun arkadaşım
selam, öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsun. merak ettiğim bir sey var. ben de hem göğüs hem de göbeğimden şikayetçiyim.
ikisini aynı ameliyatta mı yaptılar? öyle oluyor mu?
Arkadaşlar doktorum ömer özkan ın bu hafta yüz nakli falan derken çok yoğun olmasından dolayı ameliyatım ertelendi. Bu hafta içinde yapabilirse yapacakmış ama olmazsa haftaya sanırım .Benim aciliyetim yok gerçi ama kendimi hazırlamıştım üzüldüm![]()
Naber canım hadi senide bekliyoruz katıl ameliyatlılar kervanına,ya onun adı özlem şeker kız diyorum ben ona öptüm seni
tanışmasak bile senden iyi elektirik aldım arkadaşım yan yana gelsek kesin kaynatırız.Benim sürecimde en başından beri yanımdaydın iyi dileklerde bulundun bende herzaman yanındayım öptüm
maatracım cok haklısın ama adam cok yoruldu,cok gundemde..hıc zorlama bosver, en uygun zamanda kafası rahatken yapsın..
acılıyetım de yok dıyorsun gec olsun guc olmasın seker..
hayırlısıyla,en uygun zamanda,saglıkla..
Arada bi giriyorum foruma, hepinize merhaba.
Ameliyat günü belli olup bekleyen arkadaşlar hayırlısı olsun. Hepimizin Allah yardımcısı olsun. Hayalimizdeki güzel memelere kavuşmak dileğiyle....