- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #6.921
eşinin iyi olmasına sevindim canım. hayırlısı olsun iş yeri ile papaz olmana gerek yok,sıcak havalara kalma yeter
matracım doktorun iyi bir doktor hic korkma, yüz nakli yapan doktor degilmi,güzel haberlerini bekliyoruz
tekrar merhaba arkadaşlar,
uzun zamandır foruma giremedim...bu aralar özel nedenlerle yoğunum... bir sürede devam edecek bu yoğunluk..yanlış anlaşılma olmasın yani ben hala buralardayım:))))
öncelikle tüm arkadaşlarımı sevgiyle kucaklıyorum..ameliyat olacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun temennilerimi iletiyorum...
2.ay bitti... göğüslerimden çok memnunum. çok şükür bir sıkıntım yok. izlerde renk değişimi başladı..potluk çok çok azaldı. 1 haftadır iz giderici jel kullanmaya başladım. medikal sütyeni gece gündüz takmaya devam ediyorum..bende başka gelişme yok şimdilik...herkesi çok çok öpüyorum...
merhaba ablacığım,iyi olduğuna çok sevindim.ben de seni çok merak etmiştim ama neyse iyi olduğunu duyunca sevindim.özel nedenlerin de biran önce yoluna girer inşallah.ayrıca forumda seni görmek bir ayrıcalık,sık sık gir ki senin engin tecrübelerinden faydalanalım birtanem.tekrar merhaba arkadaşlar,
uzun zamandır foruma giremedim...bu aralar özel nedenlerle yoğunum... bir sürede devam edecek bu yoğunluk..yanlış anlaşılma olmasın yani ben hala buralardayım:))))
öncelikle tüm arkadaşlarımı sevgiyle kucaklıyorum..ameliyat olacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun temennilerimi iletiyorum...
2.ay bitti... göğüslerimden çok memnunum. çok şükür bir sıkıntım yok. izlerde renk değişimi başladı..potluk çok çok azaldı. 1 haftadır iz giderici jel kullanmaya başladım. medikal sütyeni gece gündüz takmaya devam ediyorum..bende başka gelişme yok şimdilik...herkesi çok çok öpüyorum...
Tüm arkadaşlara merhabalar.İyi hafta sonları.
Selam ogltkn.Bu dileğine tüm kalbimle katılıyorum.Bebek nasıl iyi mi? Ameliyat tarihin netleşti mi? Sevgiler..
Güzel dileklerin icin tesekkürler,sen benden önce mi oluyorsun? 30 mart benim ameliyat tarihim.
Hayatimin dönüm noktasi olacak benim icin.
Abla cım kusura bakma telefonu duymamışım,şarjım da azdı geri dönemedim sana,eşim daha iyi çok saol..
canım biraz sıkkın,yöneticimden izin alamadım,nisan dan önce izin vermiyor
ercan bey ile tarihi ileri almak için görüştüm,24 mart için yöneticimi zorlayacağım,bakalım,kısmet böyleymiş
geç olsun güç olmasın ama hakikaten sabırsızlanıyordum şimdi daha çok bekleyeceğim,sen nasılsın canım?
Günaydın Hanımlar... Nasılsınız?. Ben çok iyiyim.Ama ofise döndüğümde çok yoğun bir iş temposu içerisinde buldum kendimi. Foruma pek giremedim. Aml. günü belli olan arkadaşlar var gördüğüm kadarıyla. Bugün aml. olacak olan maatraa ya çok başarılı bir aml. diliyorum. Diğer arkadaşların da her şey gönüllerince olur inşallah. Benim dikişler iyileşme sürecinde. Kabuklar bayağı döküldü ve izler pembe. Yarın kontrolüm var. Yani rutine girdim diyebilirim. Sevgiler...
piştt, jelesec hanımcım sana da günaydın :)Ben iyiyim canım sorun yok artık iyileştim
acık görünüyorunuz günaydın kızlar öptüm sizleri
Abla cım kusura bakma telefonu duymamışım,şarjım da azdı geri dönemedim sana,eşim daha iyi çok saol..
canım biraz sıkkın,yöneticimden izin alamadım,nisan dan önce izin vermiyor
ercan bey ile tarihi ileri almak için görüştüm,24 mart için yöneticimi zorlayacağım,bakalım,kısmet böyleymiş
Evet doktorum ömer bey güveniyorum kendisine ama yine de heyecan var bir de şimdi bu yüz nakli falan belki ertelenebilir aciliyetim yok çünkü umarım br sorun çıkmaz bende ameliyatımı olurum :)
Günaydın Hanımlar... Nasılsınız?. Ben çok iyiyim.Ama ofise döndüğümde çok yoğun bir iş temposu içerisinde buldum kendimi. Foruma pek giremedim. Aml. günü belli olan arkadaşlar var gördüğüm kadarıyla. Bugün aml. olacak olan maatraa ya çok başarılı bir aml. diliyorum. Diğer arkadaşların da her şey gönüllerince olur inşallah. Benim dikişler iyileşme sürecinde. Kabuklar bayağı döküldü ve izler pembe. Yarın kontrolüm var. Yani rutine girdim diyebilirim. Sevgiler...
Allah yardımcın olsun maatra dualarım seninle..
selam kızlar sabah geldim kimse yoktu şimdi biraz hareketlenmiş topik
çok teşekkür ederim hastaneye gitmek içinn haber bekliyorum büyük bir ihtimal akşam olacağım . Umarım iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?