- Konu Sahibi ---Lily---
- #6.581
arkadaslar bende bu dertten muzdariptim ve 26 ekim 2011 de ameliyat oldum.4 saat süren bi ameliyattı.ameliyatı devlet hastanesinde yaptırdım.hemen hemen herkes ne kadar ücret ödediğimi sordular ama hiç ücret ödemedim.sgk ile mailleştiğimde bana devlet hastanesinde yaptırırsanız ücret ödemezsiniz dediler bende devlet hastanesine basvurdum ve ameliyat oldum.yalnız ameliyatta enfeksiyon kaptım.2 gün yatcam hastanede 6 gün yattım zorla cıktım desem yeri.acaip antibiyotikler iğneler yedim.en düşük ateşim 37.3 tü.kan değerlerim acaip düşüktü.düşündükçe hala inanamıyorum ben bunlara nasıl dayandım diye neyseki hersey geldi geçti.15.gün dikişlerim alındı.yara yerlerimde sarı sarı sızıntılar oldu.baya sıkıntı çektim.özellikle dikine inen çizgi ile yatay çizginin birleştiği yerdeki yara acaip acıttı canımı.contractubex kullandım.ama şimdi yasa cıkmıs arkadaslar.o ilacı sadece plastik cerrahi yazabiliyomuş.bunun içinde muhayene ücreti ödüyosunuz ilaç normalde 65 lira ama yazdırırsanız muhayene üceti ile birlikte takriben 20 liraya filan geliyo.krem bana yaklaşık 1 hafta gidiyodu 4 kere sürüyodum.3 ocak 2012 tarihinde kontrole gittim.artık krem kullanmam gerekmediğini normal sütyene de geçebileceğimi söledi.hani her yerde gördüğümüz telli balenli rengarenk sütyenlerden takabilcekmişim.bikaç tane sütyen aldım kendime.askıları okadar inceki inanamıorum acıkcası.gerçi sütyen takmasamda dikler şükür.yalnız pataloji sonucum da göğsümde kist oldugu çıkmış.meğerse göğüslerimde kist varmıs benim haberim yokmuş.fibrokistik meme diye bi hastalık.iyi huylu kist yani.doktor üzülme korkulcak bişey değil her büyük memede olur dedi.oyüzden yazdım aslında bu foruma.bilmeden yasayan bayanlar vardır belki benim gibi diye.büyük zannettiğiniz memeleriniz belkide kist olabilir arkadaslar.bi doktora gözükün derim.en azından netten bi arastırın bu fibrokistik meme ne demek diye.cünkü bende bu forumdan etkilenerek ameliyat oldum arkadaslar.
Çok geçmiş olsun... Sıkıntılı bir süreç yaşamışsın. Aml. öncesinde mamografi ve ultrason istemediler mi? Bu tetkiklerde kesin çıkardı. Tekrar geçmiş olsun...