- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #6.561
flz, ucuz yırtmışsın :)
dualarımda artık kar da var
Günaydın Hanımlar...Nasılsınız?...
Günaydın, sen nasılsın ? nasıl hissediyorsun ?
Teşekkür ederim. Çok iyiyim. Sen nasılsın? Bazen unutuyorum ve bir yerlere uzanıyorum. Sonra hemen aklıma geliyor ve kendi kendime yavaş ol biraz diyorum. Dikişlerimi çok merak ediyorum. Nasıl görünüyorlar acaba. Kıyısından köşesinden açıp bakacağım ama doktorum da sütyen gibi her yeri sarmış neredeyse...
merhaba canım. mümkünse bana özelden doktorunun ismini hangi şehirde olduğunu ve ücretini gönderir misin. galiba bursada ameliyat olmaktan vazgeçicem.kimse yok bursada olan bende tedirginim açıkçası.bi de toplantı olduğunda katılmayı çok istiyorum umarım gelebilirim .şimdiden teşekkürler
Günaydın Hanımlar...Nasılsınız?...
merhaba canım. mümkünse bana özelden doktorunun ismini hangi şehirde olduğunu ve ücretini gönderir misin. galiba bursada ameliyat olmaktan vazgeçicem.kimse yok bursada olan bende tedirginim açıkçası.bi de toplantı olduğunda katılmayı çok istiyorum umarım gelebilirim .şimdiden teşekkürler
Merhaba canım iyi olduğuna sevindim... evet insan kendini unutuyor bazen gerçekten... eminim dikişlerinde iyi durumdadır biraz sabır gerekiyor tabi. bak seninde 10 gün oldu en kötü devre geçti bile kontrolün sanırım çarşamba günü değil mi???
Evet bugün 12. gün. Yarın dikişlerim alınacak.Dikişleri kafama takmıyorum. Sadece merak benimki. Geçenlerde yaşlı bir komşumla otoparkta karşılaştım. Bana ne kadar zayıflamışsın, sana çok yakışmış dedi. Babam da ilk gördüğünde "küçülmüşsün" demişti. Hoşuma gitti doğrusu...
merhaba berenvildan,
özelden yazıyorum. umarım buluşmaya da gelebilirsin.
sevgiler..
herkese günaydınlar.....
umarım herkes iyidir..
Ozdy bende medikal sütyenden şikayetçiydim dört gözle bekliyodum 1,5 ay dolsun diye... ancak sürem dolmasına rağmen çıkartmaya cesaret edemedim birde eskisi kadar rahatsız etmiyor şişlikler iyice inince.. ben hayatımda gece uyurken sütyen takamazdım.ilk 20 gün geceleri huysuz huysuz tepindim yatakta.. şimdi okadarda rahatsız etmiyor. ben 15 gün daha takmaya devam ediyim diyorum... biraz sabret canım belki sende alışırsın eminim faydası vardır bu sütyenlerinde...
Teşekkür ederim. Çok iyiyim. Sen nasılsın? Bazen unutuyorum ve bir yerlere uzanıyorum. Sonra hemen aklıma geliyor ve kendi kendime yavaş ol biraz diyorum. Dikişlerimi çok merak ediyorum. Nasıl görünüyorlar acaba. Kıyısından köşesinden açıp bakacağım ama doktorum da sütyen gibi her yeri sarmış neredeyse...
Ne güzel buluşuyorsunuz kıskandım doğrusu...
gelebilsen keşke sen de...seninle tanışmayı çok isterdim...
naapalım..gönüller bir olsun diyelim...
öpüyorum..
Ah keşke gelebilsem ne iyi olurdu. İstanbul'a en son ne zaman geldiğimi bile hatırlamıyorum doğrusu. 6-7 yıl olmuştur. Hep iş için günü birlik geldim malesef. Şu an eskisi kadar yoğun çalışmıyorum, belli olmaz. Buluşmalarınızdan birine gelebilirim belki. Dediğin gibi gönüller bir olsun...
gelebilme ihtimalin bile varsa denemelisin..
biliyorsundur belki, ben de istanbul dışında yaşıyorum...ama buluşmalar çok keyifli, yolculuğa değiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?