- 7 Eylül 2011
- 2.712
- 35
- Konu Sahibi ---Lily---
- #6.421
arkadaşlar yarın tüm gün dışarıda olacağım sabah saatlerinde vakit olursa biraz girebilirim foruma. yanlış anlaşılma olmasın forumu terkettim zannetmeyin:))))
çok özletme kendini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar yarın tüm gün dışarıda olacağım sabah saatlerinde vakit olursa biraz girebilirim foruma. yanlış anlaşılma olmasın forumu terkettim zannetmeyin:))))
Benim oğlanı sütten kestim, bugün ikinci günüm bitti. Göğüslerim iyice doldu ve gerginleşti, emzirmemek için kendimi zor tutuyorum, geceleri çok ağlıyor. Vicdan azabı çekiyorum erken mi bıraktırdım acaba diye, şu an 17 aylık. Yaza doğru ameliyat olmak istiyorum, bu işi bir an önce halletmek istiyorum artık. Normalde belki 2 yaşına kadar emzirirdim.Sanırım bu konuda vicdanımı rahatlatmaya ihtiyacım var. Her neyse esas yardıma ihtiyacım olan konu şu:
Aranızda benim yaşadıklarımı yaşayanlar vardır mutlaka. Göğüslerim süt dolmaya devam ediyor, iyice şişti. Ne yapmam gerekiyor, doktora gitmeli miyim? Sütün kesilmesi için ilaç almak gerekir mi? Yoksa kendi kendine kesilir mi? Zaten son zaman sadece geceleri emziriyordum. Sizler bu dönemi nasıl atlattınız?
Merhabalar,
Ben ameliyat olalı bugün 14. günüm. İnanın ki hayatımın en doğru kararlarından biri. Açıkcası ilk zamanlar bende korktum. Benim bu ameliyata karar verme aşamam şöyle gelişti. 2009 yılında sağ göğsümde bir kist farkettim. Hemen ultrason çektirdim. Doktorum zararsız bir kist olduğunu ve rütin kontrolleri atlamadan takip etmemi istedi. Ve sağlık konusunda biraz pimpirikli olan ben tabi ki bu tarihe kadar düzenli gittim kontrollerime. Yoğun bir göğüs yapım var. Bedenime göre de malesef ki büyüklerdi(75D). Göğsümde bu kistin haricinde biçok ufak kist daha vardı. Kist 3 cme ulaştığından doktorum alınması gerektiğini ve aynı zamanda neden küçültme düşünmediğimi sordu.Kistlerden dolayı aşırı ağrılarım vardı. Büyüklüğünden dolayı çektiğim sırt ve boyun ağrılarım da hariç...
Doktorumun tavsiyesi üzerine Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Güner ile tanıştım. Doktoruma güvenim sonsuzdur. Bu konuda söylediği tek isim Hüseyin Güner oldu. Ben de hiç tereddütsüz muayeneye gittim. Doktorum sonuna kadar haklıymış. Muayene olduktan sonra ameliyat olmaya karar verdim fakat Hüseyin Bey bu şekilde ameliyat yapamayacağını, öncelikle biopsi yapılıp kistin iyi huylu mu kötü huylu mu olduğunu öğrenmemiz gerektiğini söyledi. Ve bu hasta için çok büyük bir artı bence. Biopsi yapıldı ve şükürler olsun ki sonuç temiz çıktı. Hüseyin Bey hemen ameliyat günü verdi ve güle oynaya ameliyata girdim. Hüseyin Bey'e güvenim sonsuzdu bu nedenle ameliyata hiç korkusuz girdim. Ne ameliyat öncesi ne de sonrası hiçbir zorluk yaşamadım. Bu ameliyata karar vermenin en temel aşaması kesinlikle doktora güvenmekten geçiyor arkadaşlar. Hüseyin Güner'e muayene olmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Muhteşem göğüslerim oldu:)) Muayene olmak isteyenler için öncelikle muayene ücretsiz. Muayene randevusu için Superplastı arayabilirsiniz. Muayene olacağınız semtler Bağdat Caddesi veya Nişantaşı. Size neresi uygun olursa orası için randevu alabiliyorsunuz.
bugünlerde sayfamız bayaa reklam almaya başladı, maşallahh maşallahhh
Günaydın jelesec, günyadın glorys :)
merhaba arkadaşlar bende aynı dertten müzdaribim sizi 2,5 aydır takip ediyorum ve tebrik ediyorum ?
jelesec bildiğim kadarıyla sen ercan beye ameliyat olmuşsun ercan beyin normalde sadece meme küçültme ameliyatını ne kadara yaptığı ile ilgili bir fikrin var mı?Ya da bilen varsa yazabilir mi?
umarım gördüğünde cevaplar:) bende araştırma içerisindeyim açıkçası özelde olmak pahalıya geliyor ve şu an şişli etfali araştırıyorum ama yinede bilgi almak istiyorum avrupa yakası olması tercihim ama ercan beyle ilgili bilgilerini okuduğumda çok etkilendim kendisi meme üzerine uzmanlık yapmış bu da çok önemli..
Kızlar desteğiniz için teşekkürler...Zaman zaman neredeyse ağlamaklı oluyorum. Bu dönemi bir an önce atlatıp rahatlamak istiyorum. İşe başlamadan ameliyatımı olmam için bu işi bitirmem gerekiyordu. Bize kalsa 5 sene emziririz, kıyamayız onlara... Şimdi ya da altı ay sonra yine aynı duyguları yaşardım heralde, o yüzden kendimi telkin ediyorum. Yazdıklarınız bana moral oldu, sağolun kızlar...
Nasılsınız bu arada?? Diğer arkadaşlara da merhaba diyorum.
günaydın sanada sevgiler