- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #6.341
Yorum yapmaktan çekinir hale geldim ama :) :) İçimde de kalmasın. Teyzemin kızı da yağ aldırmıştı onunda ilk zamanlar çok morarmaları vs vardı ama hepsi geçti şimdi taş gibi bi hatun olmuş :) İyileşme sürecinde kızarıklık, morluk, çok büyük olmadığı sürece ufak tefek sıkıntılar olabilir sonuçta bir değişim oldu bunların hepsi zamanla geçer diye düşünüyorum ama içinin rahat etmesi için doktoruna danışman en doğrusu sanırım.
ay daha neler niye cekineceksin herkez paylaşım yapıyor canım. aradım canım yazdıktan sonra duramadım derinin ince olan yerleri daha zor geciyormuş .Sagol paylaşımın icin iyi seneler
Canım benim günaydın ? Konuşmayalı nasılsın ?
Yazdıklarından bu aml. seninde yürekten olmak istediğini görüyorum, dilerim yeni yıla girerken gönlünden geçen tüm güzelilklere sorunsuz bir şekilde kavuşursun.. Güzel haberlerini alacağımız günleri mutlulukla bekliyorum. Tekrar ailen ve sevdiklerinle geçireceğin mutlulukla dolu nice güzel seneler dilerim...
Sağol canım, iyiyim. Burada sizlerden kuvvet alıyorum ve ameliyat olacağım günü dört gözle bekliyorum. inşallah 4 ay kadar sonra buradan geçmiş olsun dileklerinizi kabul edeceğim. 2012 nin mutluluk, sağlık ve bol para getirmesi dileğiyle... Herşeyden önemlisi senin de dediğin gibi sevdiklerimizle birlikte nice mutlu yıllara...Çok teşekkürler canım
Azmine hayranım bu arada söylemeden geçemeyeceğim :) Kilo konusunda çetvelinin gösterdiği sonuç müthiş.. İşin sırrını bana da açıkla lütfen lütfen lütfen :):):):) Mutlu yıllar balım.
Ben bişeyi kafaya taktım mı sonunu getirmeden rahat edemem, hırslıyımdır söylemesi ayıp. Kilo verme olayında en önemli etken bu galiba. Dukan diyeti yapıyorum 3,5 aydır ve sonuna kadar da gideceğim, hedefe ulaşmama az kaldı. Senin de kurtulmak istediğin kiloların varsa kesinlikle tavsiye ederim.
ARKADAŞLAR:)
Hepinizin yeni yılını kutluyor, bütün güzelliklerin sizlerle olmasını temenni ediyorum. Şans dolu koca bir yıl diliyorum. Gerçekleştirmek isteyip de bir türlü gerçekleştiremediğiniz ne varsa önümüzdeki yıl hepsinin gerçekleşmesini, küskünlükler varsa bunların tatlıya bağlanmasını, iş yaşantınızda başarılarınızın artması, gönlünüzün hep sevgiyle dolması dileğiyle, nice mutlu yıllara...Sizleri seviyorum, hep mutlu olun.
Herkese gonlunce gecırecegı yenı yıl-lar dılıyorum,
sevgıler
Ya arkadaşlar cooook mutluyum, 20 dakika önce duştan cıktım, dikişlerin üzerindeki bantların bazıları cıkmıştı. hemen doktorumu aradım sana verdiklerimi kullan dedi tabi iyice kuraladım yapıştırırkende inceledim iz cok hafif ve ip kadar ince ya cok şükür, korktugum şeyler başıma gelmedi.Süper olmuşlar, koca memelerden az iz, ve hic potluk olmadan kurtulmak büyük şans darısı yeni olacak arkadaşların başına amin.Herkeze iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?