- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #6.161
s21 inanın saatler süren terapi bile sizin hissettirdiklerinizi veremez çok teşekkür ederim burdan ancak bu kadarını yapabilirim o da teşekkür etmek :) saol tatlım dediğim gibi ben durumumdan başka varmı acaba diye bilgilendirmek amaçlı yazdım ama maalesef bu durum bir tek bende var belki de geçeçek diğer bütün semptomları yaşayan arkadaşlarımın ki gibi inşallah :)bekliyorummmm sevgiler kocaman öpücüklerjuju canım cok gecmıs olsun cokk uzulerek okudum.hepımız bu kaygılarla gıdıyoruz doktora.guvenmekten baska ansımız da yok.aklımızca deneyımlerıne egıtımlerıne bakarak en ıyısını secmek ıstıyoruz.umutsuzluga kapılma.tıp estetık artık oyun gıbı o kadar ılerledı kı mutlaka cozulur canım benım.bıraz ıyıles ve bence mutlaka bırden fazla doktora gorun ne olms once onu tam anla doktor hatasıysada ne hata yapmıs sonra cozumlerı neymıs belkı kendı doktorun kendı hatasını sana net soylemeyebılır.hıc tereddut etmeden baska baska doktorlara gıt ve bekleme bence.korkma tamam mı şeker
bu arada çok özür dilerim ismin Nilüfer sanırım acemilik zor zanaat herşeyi karıştırdım :)
juju,
dün işlerin yoğunluğundan, aklım sende olmasına rağmen yazamadım...
öncelikle tekrar geçmiş olsun, umarım tüm sıkıntıların en kısa sürede geçer..
bugün en başından hikayeni okurken bu yazdığını gördüm...
seni depresifleştirmek için değil, sadece böyle bir bilgilendirme yapıp yapmadıklarını öğrenmek için soruyorum.
ünlü bir cerrah ve ekibi diyorsun, dikişlerin boyutunun nasıl olacağıyla ilgili sana herhangi birşey söylenmedimi? sadece ters T mi dendi?
Günaydın arkadaşlar öptüm hepinizi
canım benim bende içtenliğin ve paylaşımın için teşekkür ederim amacım kimseyi üzmek değil asıl ben üzülürüm o zaman çünkü boş yere zelzele yaşatmak istemem kimseyemerhaba juju, canım bende çok üzüldüm yaşadıkların için ve senin kendini çok üzdüğünü görüyorum. bende şu sıralarda amaliyat için araştırma yapıyorum ve senin yazdıklarını da gördüm. vakit en iyi ilaçtır derler. benim fikrim sen bir süredir bekliyosun anladığım kadarıyla. yaşadığın şehirde muhakkak bir doktor vardır onunla bi görüşüp onunda fikrini alman. yani en azından sana problem varsa bi çözüm sunabilir gibi düşünüyorum. inan ne yazmalıyım onu bile bilemiyorum ama içinin güzelliği yazılarından belli. umarım en kısa zamanda bütün problemlerini unutur, sağlıklı ve mutlu olursun.
İNŞALLAAAAHHHHHHH CANIM BENİM :))zaten bu iltümatom beynime öyle bir kazındı ki emin ol evrene sinyallerini anında yolladım bile :) sevgilerjuju bence zamanla gergin olan deri esneyecek ve olması gerektiği gibi olacak, içini rahat tut
Yoğunluktan giremedim bu saate kadar, meğer kaynamış forum :)
Bu sabah dikişlerim alındı, cok şükür iyiyim. Dikiş yerlerinin Üzerlerine ince bantlar taktı doktor, bu bantlarla duş alabilecekmişim :))) haftaya tekrar görüşeceğiz...
15. günde yara iyileşmen cok iyi dedi doktor, bendeki gelişme bu kadar :)
juju
sana çok geçmiş olsun, umarım sorunlarını en kısa zamanda çözersin canım.
Istanbul'a geleceksen ve başka bir doktor düşünüyorsan hepimiz sana yardımcı olmaya calışırız canım:)
diğer arkadaşlarım hepinize sevgiler benden :)))
Bu sabah dikişlerim alındı, cok şükür iyiyim. Dikiş yerlerinin Üzerlerine ince bantlar taktı doktor, bu bantlarla duş alabilecekmişim :))) haftaya tekrar görüşeceğiz...
juju
Istanbul'a geleceksen ve başka bir doktor düşünüyorsan hepimiz sana yardımcı olmaya calışırız canım:)
Selam kızlar nasılsınız bugün?
juju
Selam kızlar nasılsınız bugün?
slm birbuse, desendesen, flz06
(şuan forumda görünenler :))
Merhaba... Şu an yeni geldim büroya ve sırtım belim mahvolmuş durumdayım. Dinlenirken foruma göz atma imkanım oldu. Herkes muhabbeti ilerletmiş valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?