- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #6.041
benden de selam :)
haftasonu hiç bakamadım, siz de kaynatmışsınız bol bol...
c.tesi istanbuldaydık, ne soğuktu hava...donduk :/
oğluş çok iyi maşallah...herşey yolunda dedi dr.
merak edersiniz siz şimdi ben bilirim:)
Oğluşun iyi ise herşey iyi demektir cok sevendim canım sende durumlar nasıl gerginlik varmı
şu an çok daha rahatım...
kendimi son 10 güne saklıyorum...streslenme ve sizlerden terapi isteme hakkımı o zaman kullanacağım :)
pijama mevzusu olmuş, netten pijama bakıyorum kendime :))
şu an çok daha rahatım...
kendimi son 10 güne saklıyorum...streslenme ve sizlerden terapi isteme hakkımı o zaman kullanacağım :)
pijama mevzusu olmuş, netten pijama bakıyorum kendime :))
merhaba arkadaşlar pazartesi günü için doktorla ilk randevum var, çok ama çok heyecanlıyım bana şans dileyin ve dua edin içimde kelebekler uçuyo :))
merhaba arkadaşım yıkıldım yazmışsın yaşadıgın sorunlar inan cok normal şeyler.büyük olması gecici 2 ay sonra nerdeyse hic kalmıyor tam degil yarım yan yatmaya calış arkana destekle simetri sorunu nasıl biraz acarmısın
jelesec,
evet demiştin bak, uçmuş gitmiş aklımdan....birsürü fermuarlı sweatlerim var..onlardan uydururum o vakit.. param cebimde kalsın..nasıl olsa geçmiş olsuna gelen de olmayacak :)) ekstraların anlamı yok....
ozdy,
evet şimdilik o rahatlama var..inş. son hafta başınızın etini çok yemem....
sen nasılsın? herşey yolundadır umarım...
dikişlerin alınmadı dimi daha?
nasılsınız herşey yolundamı ekimcim selam birbuse ogltkn sizlerede selam
hey ben de buradayım :) herkes iyidir inşallah :)
Bugün işe başladım, yığınla işim var... daha fazla kalamıycam burada, hepinize sevgiler...
aynı doktordanmı bahsediyoruz emin degilim, ben cok gittim hic para vermedim birbuseyi götürdüm oda para vermedi ogltkn oda para ödemedi.Yanlışlık olmasın evet bazı doktorlar görüşme ücreti alıyor dogru ama ercan bey almıyor.
Sizce medical sutyen ya da sporcu sutyeni almalı mıyım? Doktorum gerekli görmediğini söyledi ama kullananlar olduğu anlaşılıyor... Kullanışlı bir şey mi, tavsiye eder misiniz?
iyiyim tatlım, bugün işe başladım... çarşamba günü dikişlerim alınacak..
gelişmeleri yazacağım :)
sevgiler
merhaba canım, hadi hayırlısı olsun, acele etme...
sevgiler
mrb ekim ben senle aynı doktora ve 4 gün arayla ameliyat olduk.sana sorularım olacak gerçi doktara daha gitmedim bana 1 ay sonra gel demişti çarşamba günü 1 ay doluyor kendisine sormayı düşünüyordum ama biraz bugün panikledim benim göğüs altları potluklar çok kötü ve sanki ikisininde dikiş yerlerinde açılma var gibi ben fazla aynada bakmaya dayanamadım eşim zaten hiç görmedi yani dikkatli bakınca öyle bi şey varmış gibi geldi ve orlardan da sıvı gibi şeyler akıyor ki bazen atlete dahi damlamış oluyor acaba bu süreç normal mi biraz korttum ama doktora zaten gidince soracağım ama yinede beni aydınlatırsan sevinirim
merhaba öncelikle çok geçmiş olsun
ben 3.haftam dolduğunda gittim doktora söylediğin problemlerin hiçbirini yaşamadım. sol göğsümde hiç potluk yok sağdakide çok azaldı... dikişlerde açılma veya akıntı olmadı ama bu tip şeyler olurmu diye sormuştum doktora oda olabilir ama korkulacak şeyler değil demişti. şuan 32.günüm bir daha 3.ay dolunca kontrolüm var. yani şimdilik bir sıkıntım yok. bence çarşambayı beklemeden de gidebilirsin doktora...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?