- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #5.981
Bu arada ben de kendi durumumu aktarayım....ameliyat öncesi tedirginlik evrem ;
buluşma günü erkenden Memorial'ın önünde olacağım belli olunca, 2. doğumdan beri kontrole gitmediğim için, daha otobüste kadın doğumda boş yer bulursam, giderim diye düşünmeye başlamıştım....şans benden yanaydı...ilk randevuya girip rutin muayene oldum ve smear verdim. Az önce de doktorumu aradım, smear sonucu için..oldukça konuşkan bi kadın....sonucumu ararken telefonda biraz muhabbet ettik....ben de sohbete güvenip ercan beyi sordum ona...dediği şey "eğer memeyse hiç düşünmeyin bile, ben de botoxumu ona yaptırıyorum, yüz ve meme konusunda aşırı titiz çalışan bir arkadaşımız, burun deseydiniz ozaman başka birini önerirdim, ama mademki meme diyorsunuz, o zaman gönül rahatlıyla güvenin" dedi...bi hastasından ve üstelik de bir hekimden bunu duymak içimi bi kez daha rahatladı..rabbim bu yolda olan herkesin yanında olsun...
Canım, doktora güven duyunca bütün iş bitiyor :)
bak bundan sonra garip bir rahatlama duyacaksın.... emin ol....
sevgiler
inan ozdycim, o kadar rahatladım ki,
zaten jelesec'i gördüğümde tamam deyip, dr. dan emin olmuştum ama üstüne bi de böyle bir referans almak, inan benim için çok iyi oldu..
pazartesi gününden beri, düne kadar çok gergindim...ama bu sabahtan itibaren inan üstümden yük kalktı :)
darısı dr. arayışında olan herkesin başına..
sen nasılsın? umarım herşey yolundadır.
jelesec, ekim
saygılar
Haklısın canım. kısa aralıklarla mamografi istemiyorlar. Sana daha 8 ay olmuş neden tekrar istesinler ki. Benden ilk olarak jinekoloğum istemişti. Ben de meme ameliyatı olmayı planladığımı söylediğimde ikiyi birlersin iyi olur dedi. Bu arada mamaografiden memelerimin ileri derecede meme dokusuna sahip olduğunu öğrendim. Yani yağ dokusu azmış ve zayıflasam dahi formu pek bozulmazmış...
Ameliyat olan hanımlar tecrübelerini anlatmışlar ne güzel. Benim merek ettiğim bir konu var. Eşlerinizin ilk tepkisi ne oldu ? Beğeni ve eleştiri getirdiler mi? Ne bileyim önceki hali daha iyiydi gibi mesela. Benimki şimdilik bunu tıbbi bir problemin giderilmesi olarak görüyor. Sonrasını bilemem valla.
inan ozdycim, o kadar rahatladım ki,
zaten jelesec'i gördüğümde tamam deyip, dr. dan emin olmuştum ama üstüne bi de böyle bir referans almak, inan benim için çok iyi oldu..
pazartesi gününden beri, düne kadar çok gergindim...ama bu sabahtan itibaren inan üstümden yük kalktı :)
darısı dr. arayışında olan herkesin başına..
sen nasılsın? umarım herşey yolundadır.
jelesec, ekim
saygılar
SAĞOL AŞKIM BENİM :)
İnşallah bundan sonraki iyileşme süreci de sorunsuz gecer
öptüm :)
Bu arada ben de kendi durumumu aktarayım....ameliyat öncesi tedirginlik evrem ;
buluşma günü erkenden Memorial'ın önünde olacağım belli olunca, 2. doğumdan beri kontrole gitmediğim için, daha otobüste kadın doğumda boş yer bulursam, giderim diye düşünmeye başlamıştım....şans benden yanaydı...ilk randevuya girip rutin muayene oldum ve smear verdim. Az önce de doktorumu aradım, smear sonucu için..oldukça konuşkan bi kadın....sonucumu ararken telefonda biraz muhabbet ettik....ben de sohbete güvenip ercan beyi sordum ona...dediği şey "eğer memeyse hiç düşünmeyin bile, ben de botoxumu ona yaptırıyorum, yüz ve meme konusunda aşırı titiz çalışan bir arkadaşımız, burun deseydiniz ozaman başka birini önerirdim, ama mademki meme diyorsunuz, o zaman gönül rahatlıyla güvenin" dedi...bi hastasından ve üstelik de bir hekimden bunu duymak içimi bi kez daha rahatladı..rabbim bu yolda olan herkesin yanında olsun...
haber almana çok sevindim bizimle paylaştığın için teşk. acaba niye artık foruma katılmıyor çok üzgün olduğunu tahmin edebiliyorum. inşallah çözümlenir sorunu ve kimselerde böyle sonuç almaz... itiraf edelim ki hepimiz ameliyat sonrası bu tür risk yaşayacağımızdan korktuk... ama arada bir forma katılsa destek olurduk kendini yalnız hissetmezdi en azından. lütfen görüştüğün zaman ona iyi dileklerimizi ilet ve onu hepimizin merak ettiğini bilsin... çok çok geçmiş olsun....
jelesec, ekim
saygılar
kizlar hergun ben de burayi takip ediyorum cunku yazin ben de ameliyat olmak istiyorum artik biktim bu sirt agrisindan bu cileden yillardir :/ bir sorum olacak simdi ben surekli kilo alip verdim son 10 yildir, gogusler de haliyle buyuyup kuculup durdular (kucuk hali de buyuktu gerci ya neyse), bu arada catlaklar olustu ust ve hafif yana dogri olan kisimda beyaz beyaz. acaba onlar icin uygulayabilecekleri birsey var mi yoksa onlar kalacak mi? yani sizin basiniza geldi mi bilmiyorum ama sorayim dedimcok belirgin degiller gitmeseler de cok uzulmem onemli olan kucuk ve dik (oldugu kadar ) olmalari, yine de sormak istedim. sanki o catlaklarin oldugu yerlerde artik doku da incelmis gibi sanki, yani hic toparlanamayacak diye korkuyorum. daha 28 yasindayim anne bile olmadim ama su cektigim cileye bakin
naber birbuse iyimisin canım
canım benim tes t, ama sütyenin lastiği sadece 1 tarafımı rahatsız ediyor, diğeri iyi durumda...
cok dayanılmaz durumda değil..... sütyen zaten balensiz bu işler için dizayn edilmiş
ha bu arada benim alttai dikişim kısa bir cizgi
geçmiş olsun şimdiden
çok teşekkür ederim umarım bulabilirim
kizlar hergun ben de burayi takip ediyorum cunku yazin ben de ameliyat olmak istiyorum artik biktim bu sirt agrisindan bu cileden yillardir :/ bir sorum olacak simdi ben surekli kilo alip verdim son 10 yildir, gogusler de haliyle buyuyup kuculup durdular (kucuk hali de buyuktu gerci ya neyse), bu arada catlaklar olustu ust ve hafif yana dogri olan kisimda beyaz beyaz. acaba onlar icin uygulayabilecekleri birsey var mi yoksa onlar kalacak mi? yani sizin basiniza geldi mi bilmiyorum ama sorayim dedimcok belirgin degiller gitmeseler de cok uzulmem onemli olan kucuk ve dik (oldugu kadar ) olmalari, yine de sormak istedim. sanki o catlaklarin oldugu yerlerde artik doku da incelmis gibi sanki, yani hic toparlanamayacak diye korkuyorum. daha 28 yasindayim anne bile olmadim ama su cektigim cileye bakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?