- Konu Sahibi ---Lily---
- #5.961
Yeşimay'a acil şifalar diliyorumm
Çok zor bir süreç ve sabır istiyor gerçekten ama işte dayanmakta güç oluyor. Benimde sağ göğsümde hiç bişey yokken con....ex ilaçtan ötürü bi sıkıntı oluştu bir haftadır geçmiyor pazartesi tekrar doktora gideceğim doktor korkulacak asla bişey yok diyor( kendisi üniv. hast. anabilim dalı başkanı aynı zamanda prof. ) öyle diyorsa illaki öyledir ama insanın içi rahat etmiyor ki sürekli irtibat halindeyim zaten. Bende yan etki yaptı hassas bir bünyeye sahip olduğum içinmiş çok büyük bişey değil küçücük bişey ama intihap gibi oldu sonra patladı şimdi yanıda sanki öyle oluyor dokunduğumda yumuşacık sadece o bölge kan toplamış gibi tek sıkıntım bu bir daha o kremi kullanmak mı aslaaaaaa. Kimseyi yanlış yönlendirmek değil niyetim sadece bu süreçte herşeyi paylaşıyorken sıkıntıları da yazıyorum ki bilinsin. Ameliyat olduğuma pişman değilim ama böyle sıkıntılar olunca insan sabırsız oluyor. Tek dileğim biran önce geçmesi...
canım çok çok geçmiş olsun. yüreğini ferah tut eminim geçici bir problemdir. en iyisini yapıp doktoruna danışmışsın zaten.. arada durumun hakkında bilgilendirirsen seviniriz çok öptüm...