- Konu Sahibi ---Lily---
- #5.681
mrb.ben 2aralık2011 gunu meme kucultme amelıatı gecırdım.sol göğsümden 2000gr sag göğsümden 1800gr olarak toplamda 3800gr doku alındı ve amelıyatım tam 7 saat surdu.oncesınde yasadıgım sıkıntılardan dolayı gozumu kapatıp amelıyata gırdım.hıc acım agrım olmadı.5gun hastanede yattım.sımdıye kdr hersey normaldı fakat kontrolde gogus altındakı dıkıste acılma oldugunu soyledı doktorum ve o bolgedekı dıkıslerden sureklı sarı sıvı akıyor.beyaz bıseyler var.ıltıha fln demedı doktorum.benım gıbı problem yasayan varmı aranızda.bu arada amelıyat yontemım ters t seklınde olacakken amelıyattan hmn once karar degısıklıgı ıle sadece gogus ucundan asagı kesılıp tum derının gogus altında tek noktada toplanmasına karar verıdı.bılgılerınızı ve yasadıklarınızı paylasmak ıstıyorm.onumu goremıyorum sısler ne zmn ınecek ne olacak dıkıslerın durumu ne olacak bılmıyorum ve acıkcası korkmaya basladım
cok gecmıs olsun,
batıconluyorsundur her gun, uzerıne gazlı bez.. ve mumkun olursa gun ıcınde havalansın, acık kalsın bıraz..
hepsı gecıyor ama muhakkak dr. kontrolunde devam et, bı sekılde kapanacak, cok daha ıyı olacak her gecen gun,sabırrrrrr..